Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

merhaba kızlar benide eklermisiniz listeye 17 ocak, gerçekten belki uğurlu gelir...2009 yılının hepimize hamiş olarak geçireceğimiz güzel günler getirmesi dileğiyle..

a.s.kızlar hepinizin yeni yılını kutluyorum inşallah 2009 bize ugurlu gelir hepimiz hamiş olmak dilegiylea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

canım çok geçmiş olsun.bütün bu acılar ,bebişlerimizi kucağımıza alınca geçip gider yeterki RABBİM tez zamanda versin minicik bebişlerimizi:ecrin_bebek:.

kadriye canım bu belirtiler, inşş hamişsindir kıs.bebiş yoksa bile rahim filmine gerek kalmadan alırsın inşallah müjdeyi canımcım.:1hug:

mehtap gülü ve ebrubu sağolun kızlar inş. tez zamanda ebrucum kanamam durdu ama sancım var ara ara sanki içimde o sıvı dolaşıo gibi ona benzio bişey sorucam cinsel ilişkiyi filmden kaçgün sona yapmamız gerekio birde banyo beni aydınlatırsan sevinirim benim sayın dok filmden sona kaçtıda yakalayana aşkolsun

Bu arada herkese sağlıklı, mutlu, hayırlı, evlatlarımızla, geçmişi aratmayan çok daha aydınlık günler diliyorum .Güle güle 2008........

2009da herkese ilk önce sağlık huzur mutluluk bol para ve tüm hamişliği bekleyen arkadaşlara hayırlı hamilelikler diliyorum inşallah kim ne diliyosa dileği gerçekleşir ..uğurunla gel 2009

çook geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bütün sıkıntıların bitera.s.

herkese acısız, sıkıntısız, kötü habersiz, yanlızsız, yalansız, mutluluk sevgi para dolu, sevdikleriyle birlikte huzurlu, güzel günler, güzel sesler, güzel yüzler dolu, kıymet bilen kıymeti bilinen dostluklar dolu, eğlenceli komik gülümsemeli bol kahkahalı anlar dolu bir yıl yüzyıl bin yıllar diliyorum.
2009 u göremeyen gözleri düşünüp nekadar şanslı olduğumuzu farkına varıp her aldığmız nefesin kıymetini bilip şükredip tanrıya yaşamak...

mutlu mutlu mutlu nice yıllara...
Bebişlerimiz bu sene gelsin artıkkk:)))))))))))

************** OCAK ********************
nevrosky.........................:.... 1 ocak
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::1 ocak
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: 1 ocak
almina16::::::::::::::::::::::::::::: 2 ocak
bumuyani (kadriye24):::::::::: 3ocak ( 20. ay )
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: 3 ocak
nakresn:::::::::::::::::::::::::::::: 3 ocak
((eslem))::::::::::::::::::::::::::::4 ocak (25 AY )
Ccreerkezim::::::::::::::::::: 5 ocak
Luvidan::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::5 ocak
can_iso::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
leylim:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak( 12 . AY )
umutsuz09::::::::::::::::::::::::: 9 ocak( 7. ay)
özge__844:::::::::::::::::::::::::10ocak ( 2 ay)
sudenaz222::::::::::::::::::::::: 10ocak (15,ay

Nesrinsavas::::::::::::::::::::: 11 ocak
kedi79::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 ocak ( 5 ay)
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay )
Sebnemgun::::::::::::::::::::: 12 ocak( 13 ay)
Melek_law::::::::::::::::::::::: 12ocak
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun:::::::::::::::::::::::::..15 ocak ( 3 .ay )
ayzun:::::::::::::::::::::::::::::: 15OCAK ( 4.ay )
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::15ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. AY )
z.nihal:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16ocak
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::: 16 ocak
nesheli:::::::::::::::::::::::::::::::::17ocak
selinn__1687:::::::::::::::::::::::: 17 ocak
neslihan53:::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
şeker pembe::::::::::::::::::::::18 ocak
BTRKCL:::::::::::::::::::::19 ocak ( 60 AY )
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: 20ocak ( 4 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::20ocak
vuslat2008:::::::::::::::::::::::: 23 ocak
Sweetbaby::::::::::::::::::::::::::323OCAK ( 7, ay )
Ecrin Ceylin......................... 24 ocak ( 11. ay
benssenb::::::::::::::::::::::::: 26 OCAK
dalyan::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak
Yegane::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak
EAMA_AYÇA:::::::::::::::::::
SivriBiber::::::::::::::::::::::::::

herkese mutlu yılar yenı yıl tum imitlermizi tum istekelrımız bıze egtirsın inş rabbım hayırlı evlatlar nasipetsın

25 ocak yazarmısın canım

haklısın birkaç gün o his olacak ne yazık ki...sanırım ben 6-7 gün beklemiştim...nayo konusunda bir sorun yok..ama herzaman için unutma vajinal duş yasak her kadın için a.s.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.bende inşallah ocak ayında çift çizgiyi görmek istiyorum.bende pko var 1.5 yıldır bebek istiyoruz ve bu ay aşılama yapılacak sanırım.inş. isteyen herkes tez zamanda o çift çizgiyi görür...

selam arkadaslar.. hepiniz iyisinizdir ins. herkese yeni yilda saglik mutluluk huzur ve saglikli bebisler diliyorum.

AMİN CANIM AMİNN BNDE SON 3 GUNDEYIM BUGUNDE BITTI SON 2 GUNE KALDIM AAMA ARAA KARNIMA AGRI GİRİYOR KASIKLARIMA BİŞİ BATIYOR VE BUD A BENI KORKUTUYOR :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…