Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

AMİN CANIM AMİNN BNDE SON 3 GUNDEYIM BUGUNDE BITTI SON 2 GUNE KALDIM AAMA ARAA KARNIMA AGRI GİRİYOR KASIKLARIMA BİŞİ BATIYOR VE BUD A BENI KORKUTUYOR :1shok:

canım korkma ya sen stres yaptıkça işler kötüye gidebilir özellikle şu 2 gün kendine bi uğraş bul gezmelere git aklına getirmemeye çalış yoksa zman geçmez ve dediğim gibi stres iii değila.s

canım yeni yıla kırmızı kartla girdim bütün sinirlerim alt üst oldu gerçi çok heveslenmemiştim ağrım vardı çünkü ama 4 gün geciktiya şaşırdım hiç teklemezdi benimki...neyse şimdiiiii beni 29 ocak a yazabilirsin...keçiboynuzu pekmezi aldık dün.onu içiyoruz sabah akşam.

günaydın fıstıklar yeni yılın ilk günü nasılsınız bakalım hepimize bol hamişli ve bebişli bir yıl olması dileğiyle........hayırlı cumalar.

gunaydin can iso...ben kendi adima iyiyim. yarin esimin dogum gunu hediye bakiyorum...kahveyi cok seviyor espresso mak. bakiyorum, ama hic anlamam dogrusu ...ins bulabilirim bir tane
sen nasilsin

iyiyim canım sağol,ocağın ikinci haftasına hamile olarak girmek için bol bol dualar ediyorum hepimize,bide hsg durumumuz var onunda sıkıntısı yok değil hani,eşinin doğum gününü kutluyorum umarım sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yıl olur onun içinde, hadi bakalım sana kolay gelsin umarım gönlüne göre bişeyler bulursun,

************** OCAK ********************
almina16::::::::::::::::::::::::::::: 2 ocak
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: 3 ocak
nakresn:::::::::::::::::::::::::::::: 3 ocak
((eslem))::::::::::::::::::::::::::::4 ocak (25 AY )
Ccreerkezim::::::::::::::::::: 5 ocak
Luvidan::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::5 ocak
can_iso::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
leylim:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak( 12 . AY )
umutsuz09::::::::::::::::::::::::: 9 ocak( 7. ay)
özge__844:::::::::::::::::::::::::10ocak ( 2 ay)
sudenaz222::::::::::::::::::::::: 10ocak (15,ay
Nesrinsavas::::::::::::::::::::: 11 ocak
kedi79::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 ocak ( 5 ay)
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay )
Sebnemgun::::::::::::::::::::: 12 ocak( 13 ay)
Melek_law::::::::::::::::::::::: 12ocak
Bircan::::::::::::::::::::::::::::::::14ocak
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun:::::::::::::::::::::::::..15 ocak ( 3 .ay )
ayzun:::::::::::::::::::::::::::::: 15OCAK ( 4.ay )
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::15ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. AY )
z.nihal:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16ocak
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::: 16 ocak
nesheli:::::::::::::::::::::::::::::::::17ocak
selinn__1687:::::::::::::::::::::::: 17 ocak
neslihan53:::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
şeker pembe::::::::::::::::::::::18 ocak
BTRKCL:::::::::::::::::::::19 ocak ( 60 AY )
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: 20ocak ( 4 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::20ocak
vuslat2008:::::::::::::::::::::::: 23 ocak
Sweetbaby::::::::::::::::::::::::::23OCAK ( 7, ay )
Ecrin Ceylin......................... 24 ocak ( 11. ay
Dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak
benssenb::::::::::::::::::::::::: 26 OCAK
dalyan::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak
Yegane::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::: 29OCAK (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak

EAMA_AYÇA:::::::::::::::::::
SivriBiber::::::::::::::::::::::::::

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

nevrosky.........................:.... 1 ocak
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::1 ocak
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: 1 ocak

*****************ŞUBAT AYI *****************

bumuyani (kadriye24)::::::::::2 ŞUBAT ( 21. ay )

herkese merhaba arkadşalr ben buayıda bitirdım.tatıld ekımse okuyamaz dıye yazmadım doktorum adetolunca ara rahım fılmıe gunal dedi perş rahım filmi cekılcek :=)
hersey çok hızlı ilerliyor bı bakıma iyide oluyor yoksa ben acaba ansılolck nezman olck der duruurm carsamba akşamı arıycam saat soyluycek muayeneme gl burdan bırlıkte giderız dedisizler kaça yaptırdınız 300 yaklaşık dedi

canım benim rahim filmi anlaşmalı kurum olduğu için 247 ye çektirdim. ama bir kaç ay oldu.

300e yaKIJ DEDI BIZEDE ASLINDAPAHALI BULDUM DOKTYORA BISI DEMDIK DE DEDİ İSTERSENIZ SİZ CEKTIRN GELIN BAŞKA YERDE DEDİ AAMNN KIM UGRAŞCK ONUNLA 50 100 YTL İÇİN.NERELERE GİTMİYOR PARA

Elitu sen yenı tarıhını vermişmiydın canım buarada

canım hani bende aşılamadan kist oluştu ya. şimdi ilaç kullanıyorum. Geçen ay hasta olmadım. bu hafta sonu ilacım bitiyor. ilaç bitince olcan dedi dr ama bilmiyorum artık ne zaman olur. korkuyorum bi taraftan da.
bu arada ben anestezisiz çektirmiştim hsg. Sen nasıl çektirmeyi düşünüyosun?

:çok üzgünüm:kızlar ben bu ay yumurtlama tarihimide bilmiyorum ne zaman regli olucamıdasenağlama iyice karştım :çok üzgünüm:

mrb arkdaşlar bende aranıza yeni katıldım. KLomen kullanıyordum. Bu ilk ayımız, 1 yumurtam var. bakalım bu hafta bizim için çok önemli...

slm arkadaşlar nasılsınız.herkese hayırlı cumalar dilerim.bu mübarek günde MEVLAM dualarımızı kabul etsin ve hepimize en geç şubat'ta bebişler versin.AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN.
samyeli hoş geldin tatlım.inşşş yumoşun bu ay bebişe dönüşür canım.

ya bu doktor dedki 2-3 gün içinde yumurta çatlar dedi. pazardan sonra günaşırı ilişkiye girin dedi. yumurtanın çatlamama gibi bi ihtimali var mıdır?

evet tatlım bazı arkadaşlarımızın çatlamıyor ve kiste dönüşüyor.inşallah senin öyle bi sorunun olmaz çatlar ve hemencecik hamiş kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…