Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

selam sam yeli klomen kullandıktan sonra yumurta istenilen boyuta gelince dr genelde çatlatma iğnesi verir ve iğne günü ve onu takip eden 3 gün boyunca ilişki verir yani benim tedavimde öyleydi ama ben ovulasyon takibiyle hamile kalma olayını rafa kaldırdım senin yaşın 26 sanırım belki yaşın geregi herşey normaldir yinede dr. söylediğini yap ama ben bu tedaviyi 4.5 sene devam ettim bu ay olur yok bu ay ikiz olur yok herşey yolunda bu ay olacak ama malesef inşallah dr. iyidir ve seni oyalamıyordur
sevgi ile kal ve hayırlı haberler allllllll

canım yaa, bana dediki 3 ay klomeni kullancaz,, eğer o üçay sonuç alamazsak iğneye başlayacğız dedi, doktor ilgili. yumurta takibini çok iyi yaptı ama bakalım...

merhaba arkadaşlar ya benim dahabir haftam var regl olmama. ( bu arada kadryecim benim regl günüm 9 ocak yanlış hesaplamışım bu ikinci değişiklik özür dilerim) dün göğüslerim ağrımaya başladı. durduğum yerde sızlıyolar resmenyanlardan biraz bastırıncada acıyolar. çok erken değilmi regl içinde bebek içinde bide kasıklarımda sancılanmaya başladı. galiba erken olucam demeye başladım bende varmı benimle aynı durumda olan

Arkadaşlar merhaba, eşim ve ben bebek yapmayı planlıyoruz. Benim yumurtlama dönemim dün başladı. Ama bu hafta ben ve eşim grip olduk. Hafta sonu gribimiz geçerse deneyelim diyoruz. Bu durum bebekte herhangi bi anomaliye sebep olurmu? Bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olan var mı acaba?

valla bendede aynı belirtiler var ama ben psikolojik oldugunu düsünüyorum.Fazla heveslenmek istemiyorum.Çünkü bunun üzüntüsünü cok fazla yasadım ama inşallah seninki psikolojik degildir canım inşallah bu belirtiler minik bebişin habercisidir...

canim ikiniz icin de kotu olmus...grip olmanin bir anormallige yol acacagi yok ama...insallah o gucu bulursunuz...
bol bol kivi yiyin de c vitamini depolayin

kızlar nasılsınız??
ya ben kendimi iyi hisetmiyorum belim çok ağrıyo agresifim sanki adet olucam şişlik var göğüslerim bi garip ama çok erken ya adetime ilaç kullanmadım bu ay acaba onun etkileri mi???

kızlar hamileyiiiimmmmmm:CüvCüv: . . . . . .adetim gecikmisti bugun test yaptırdım sonuç pozitif :) pazartesi gunune doktordan randevumu da aldım bakalım artık kaç haftalıkmıs . . . .yeni yıl yeni sevinçler ve umutlar getirsin diye dua ettim hep........insallah listedeki herkes de benim gibi en kısa zamanda kavusur dileklerine:) dualarım sizlerle...Allah ım insallah hayırlısıyla da kucagıma almayı nasıp eder....

tebrıklerrrrrrrrrrr canım rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın

Wintersun sakın ol canım bebgın sna artık çok yakın stres yapıpta sıkma bebegıde :)
bnde dun oyleydım kafaya çok takıyoruz canım ben ehrnekadr takmıyorum dıye düşünsemde takıyorum galıba.ama çok sukur buay adetım tam gununde geldi :=
sogan suyunun faydası oldu galibaa

tebrik ederim.rabbim inşallah hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin yavrunu.:Saruboceq: darısıda bizim basımıza inşallah.dualarım benim ve sizin için kızlar inşallah en kısa zamanda bu mutlu haberi bizde veririz burdan.....

amin kızlar insallah saglıklı bi sekilde de kucagıma alırım bebegimi :) . . . .aklım da sizlerde ama insallah sizlerden de cok yakında guzel haberler alırız . . . . .dualarım sizlerle:)

bengiii hayırlı olsun arkadaşımmmm
umarım bu mutlu haberi bizlerde bağıra çığıra veririz burdaa........

tebrikler bengiii darısı hepimizn başınakaydirigubbakcemile5

kızlar merhabaa ;
ben hala beklemedeğim adetimin 2. günü test yaptım ama negatiif çıktı ve hala olmadım bugün 6.gün bugün kan erdim yarın 2 de sonucu alıcam inş. hayırlısı olur kızlar çok heyecanlıyım umarım dualrınızı bendede esirgemezsiniz..
bengicim tebrikler allah kucağına almayıda nasip etsinn.Kaçaydır istiyodun belirtilerini yazarmısın.
bu arada yeni yıl herkeze huzur sağlık ve bebiş getirsin kızlarrr...

öncelikle bütün hamişleri tebrik ederim darısı başımıza inşallah :)bir sorum var size arkadaşlar bugün eşim clearblue digital ovülasyon testi almış.ben aralık ayının 18 inde regl oldum bir çok yazı okudum yumurtlamasını 14.gün bilenler bu test sayesinde 19.gün olduğunu anlamışlar v.b.ben şimdi 12 veya 13 ocakta tekrar regl olcam bu testi genede şimdi yapayımmı yoksa adetimi bekleyip kendi bildiğim gibi 14.günümdemi yapayım kullanan varsa yardımcı olsun lütfen.bide bunun içinde 7 tane test kartuşu var bunlar bitince ben tekrardan bu kartuşları temin edebilirmiyim yoksa gene cihazla birliktemi almam gerekiyor.???

bi fıkrım yok canım ama ıstersen bıtanesini yap sen bugün bidene baklaım belkı gec yumurtlarsın çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…