Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Bircan kaaç cektırdın rahım fılmini 300dedi benım dotorum carsamba gunu tekrardan gorusucez saatı ve nede çeıklcegını söyluycek perş cektırcz nasıpse bizde

alsancakta külal çukurovaya gitmiştim en son ama bide dokuz eylülde bi prof varmış kıbrıslı diye tanınıyomuş alsancakta muayenesi varmış ona gidicem bakalım bu ayda olmazsa bi tanıdığımız onun sayesinde hamile kaldı.

ben 370 e çektirdim anestezili.anestezisiz 300 canım.ben alsancakta doktorlar sitesinde çektirdim ve çok memnun kaldım

merhaba bir şey söyleyeceğimm ben para vermeden çektirmştim ve sevkle gitmiştim... hsgyi özel bir hastanede..

selam kızlar ne yaprsınız buralarda kızlar bebk çalışmalarına aramı verdiniz?
bakıyorum izmirli hatunlar toplanmış ne kadar güzel bende sizlere güzel haberler vereyim bugün 8 haftayı bitirdi bebişim teyzeleri ve kalp atışınıda aldı ebe canlanmış minigim benden mutlusu olamaz hep tedirginlik vardı dr hala alamamıştı kalp atışını rabbim herkese nasip etsin bebişleriniz olsunda siz bu saatte takılın bakalım buralara elinizde biberon yada emzik bebiş pışpışlarsınız bu günleri düşünmeyeceksiniz bile aman gelsinde bebişler uykusuzluga razıyız demi kızlar herkese iyi geceler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bana musade kızlar eşim işten geldı azcıkonla oturayım yatarız bırazdan da zten size iyi sohbetler bol hamişlı gunlerr

EVET EVET EVTTTTTThihoyyyt:CüvCüv:

evet başak bebek gelsinde uyumayalım aman.ne mutlu sana inş. sağ sağlim alırsın bebeğini kucağına...

hayat benim görümcem çektirmek istiyoda.o çalışmıyo ama eşi çalışıo sevk alabilirmi yinede.

kızlar ben ege üniversitesinde çektirdim 5 kuruş ödemedim 5 dk sürmedi bile gerçi kişiye göre degişiyorda yani okadar para vermekten son anda kurtuldum yani ssk varsa yada başka saglık güvenceniz faydalanın derim ama ben çok faydasını gördüm rahim filiminin 1 gün süren adetim 3 güne çıktı filimden sonra ilk ay korundum sonra 2 defa adet gördüm 3 ay hamile kaldım

tebrik ederim valla canım darısı başımıza inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…