Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

iyiyim canım,sen nasılsın,akşamki muhabbete katılamadığım için üzgünüm,ama birazdan gelir kızlarr,bizde davam ederiz

bende kızım olmasını çok istiyorum... ama sağlıklı olsunda rabiimm hayırlısını eli ayağı düzgününü versin inşl...ama kızlar eşim hep ikiz istiyor....kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5 inşl ikizimiz olur diyor(ve eşimin kalbi çok temzidir)....onların ailesin de de var ikiz..... ve şu anda tedavi görüyorum.. tedavi sonuç vermezse aşılama olacak muhtemelen vee çoğul gebelik yüzdesi baya yüksek.......kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hayırlısı bakalım.....kadriyecim benim ismimin yanına da hatice nehir yazar mısın? dur bide ahmet bilal yazz.... çok mu oldu??????:roflol:

günaydın kızlar nasılsınız kadriyeim ne güzel düşünmüşsün benimkinin yanınada gel kuzucum geeel geeel geel yazarmısııııııııııııııınnnnnn

hayatcım inşallah allah kalbinize göre verir ve ikiziniz olurkaydirigubbakcemile5bende ikizim olsun isterim ama bizim sülalede ikiz yok pek,tabii herşeyden önce sağlıklı ve hayırlısı olsun:Saruboceq:yegane sen nasılsın canım?

günaydın kızlaaarr..kadriyecim benimkinin karşısınada UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİİİİİMMM....diye yazar mısın canım benim..bu arada ben daha adet olmadım.olsaydım hayırlısıyla çünkü karnım şişti iyice..öptüm canlarııımm

İYİYİM ALLAHA ŞÜKÜR CANIM İŞ GÜÇ İŞTE UGRAŞIYORUZ SENDE NE VAR NE YOKyerimseniben

Kadriye çok ii düşünmüşsün ya ..benim ismin yanına (gel artık cennet kokulum bekletme anneni)yazarmısın...

ayyy ikiz hemde düşünsene 1 kız 1 erkek harika olur 1 kerede kurtuluruz.kaydirigubbakcemile5 rabbim hepimize nasip etsin alın 2 tane çok istediniz desinkaydirigubbakcemile3 AMİNN:Saruboceq:

bnede iyiyim,hatta iki gündir bayaa iyiyim:1rolleyesazartesi günü yapılan tahlillerimde fsh 7 çıktı,geçen ay 23 çıkmıştı,ilk kez böyle yüksek çıkmıştı geçen ay,hatta doktor erken menapoz lafları falan geveledi,bu ay doktorumu değiştirdim ve yeni tahlillerimde herşey gayet iyi çıktı,moralim düzeldi vallakaydirigubbakcemile2,eşim geldikten sonra,yumurta takibine başlıycam,üç dört ay böyle deniyelim,olmazsa aşılamaya geçeriz dedi doktorum,ama ben çok ümitliyim bu sefer,şubatta hamile kalıcam diye doğuyo içime:CüvCüv:
allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın,hepimize güzel güzel bebekler kaydirigubbakcemile5versin inşallah...

çok sevindim ya doktor ne kadar önmli degilmi insanı çok etkiliyo ve bu hamiş kalmadada moral çok önemli güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda....hihoyyyt

Arkadaşlar benide beklemede yazarsanız sevinirim 3 ocaktaydı henüz bir şey yok hayırlısı

3 ocakta hastalanman mı gerekiyodu gamzesu,eğer öyleyse test alıp yapsana,silikte olsa çıkar ikinci çizgi,hatta kan testinde kesin çıkar,inşallah hamilesindir:CüvCüv:

slm kıslar nasılsınız bakem..dün hiç giremedim dr'a gittim yeni dr'uma bayıldım valla,önceki erkekti şimdiki bayan.daha önce yaptırmış olduğum tüm tahlilleri gösterdim tek tek inceledi.alttan ultrasonla muayne etti(ilk kez alttan bakıldı çook utandım) akıntım vardı onun için ilaç yazdı.başımdan geçenleri anlattım düşük yaptığım ayı sordu.klomeni enson ne zaman kullandığımı,kaç aydır korunmadığımızı felan.dedimki dr hanım bu aralar akıntım çoğaldı ve 16. gündeyim,beyaz akıntın var yumurtan çatlamış, bu ay hamiş kalmazsan adetinin 3. günü gel yumurta takibine başlayalım.önceki drum hiç takip felan yapmıyodu sadece ilaç ve çatlatma iğnesi verip,işte şu gün iğneni yaptır olmazsa yine gel diyip başından savıyodu(üstelik 8 yıllık dr'umdu)bir keresinde zorla kabul etmişti beni ve yumoşlara bakmıştı.RABBİM bebiş isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.......

çok sevindim ya doktor ne kadar önmli degilmi insanı çok etkiliyo ve bu hamiş kalmadada moral çok önemli güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda....hihoyyyt

sağol canım yaa,evet doktor çok önemli direk psikolojisini etkiliyo insanın,hatta bazı doktorlar çok fena psikoloji bozuyookötükedihüso
çifter çifter mutlu haberleri alırız inşallh:Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

iyiyiz mehtap sen nasılsın,doktorun çok önmeli olduğuna dair iyi bir örnek daha,yeni doktorunun ilgilenmesi çok güzel,inşallah bu doktorla birlikte başarıya ulaşır ve hamile kalırsın:CüvCüv:

************** OCAK 7 ********************

can_iso::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
umutsuz09::::::::::::::::::::::::: 9 ocak( 7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
özge__844:::::::::::::::::::::::::10ocak ( 2 ay)
sudenaz222::::::::::::::::::::::: 10ocak (15,ay.// TOPİKIMIZİN UGURU
Nesrinsavas::::::::::::::::::::: 11 ocak
kedi79::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 ocak ( 5 ay) //DAHA YOLUN BAŞINDASIN.kuzucuk cabukgell!!
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak (40 AY) // SABRIN SONU BEBEKTIR
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Sebnemgun::::::::::::::::::::: 12 ocak ( 13 ay)
Melek_law::::::::::::::::::::::: 12ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::: 13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::14ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
fragola::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem )::::::::::::::15 ocak ( 3 .ay ) //DAHA ÇOK ERKEN AMA İNŞ MELEGIN SUPRİZ YAPAR EN YAKIN ZMANDA
ayzun:::::::::::::::::::::::::::::: 15OCAK ( 4.ay )
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::15ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. AY ) // kardeş istiyoruz
z.nihal:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16ocak
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::: 16 ocak
nesheli:::::::::::::::::::::::::::::::::17ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::: 17 ocak
neslihan53:::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::18 ocak //ANASININ SIPASI NERDESİN GELDE POPONA Bİ SAPLATALIM
şeker pembe::::::::::::::::::::::: 18 ocak// rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
BTRKCL:::::::::::::::::::::19 ocak ( 60 AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: 20ocak ( 4 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::20ocak
vuslat2008:::::::::::::::::::::::: 23 ocak
Sweetbaby::::::::::::::::::::::::::23OCAK ( 7, ay )
Ecrin Ceylin......................... 24 ocak ( 11. ay
benssenb::::::::::::::::::::::::: 26 OCAK
dalyan::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak
Yegane::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: 28ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::: 29OCAK (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky.........................:.... 30 ocak
EAMA_AYÇA:::::::::::::::::::
SivriBiber::::::::::::::::::::::::::
SAYGIN

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::1 ocak
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: 1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::1ocak
almina16::::::::::::::::::::::::::::: 2 ocak
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::::::2 ocak// UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEE ARTIK BEBEĞİİİİİMMM....
gamze su:::::::::::::::::::::::: 3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::: 5 ocak
Luvidan::::::::::::::::::::::::::5 ocak // ÜMÜDİN GUZEL SONUCA İŞARETTIR INŞ
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::5 ocak

***********ocak ayının SABIIRLI GÜZEL hamişleri **********

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (25 AY ) //AZMIN ZAFERİ SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAKTA NASİP OLSUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…