- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.681
hayatcım inşallah allah kalbinize göre verir ve ikiziniz olurkaydirigubbakcemile5bende ikizim olsun isterim ama bizim sülalede ikiz yok pek,tabii herşeyden önce sağlıklı ve hayırlısı olsun:Saruboceq:yegane sen nasılsın canım?
bende kızım olmasını çok istiyorum... ama sağlıklı olsunda rabiimm hayırlısını eli ayağı düzgününü versin inşl...ama kızlar eşim hep ikiz istiyor....kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5 inşl ikizimiz olur diyor(ve eşimin kalbi çok temzidir)....onların ailesin de de var ikiz..... ve şu anda tedavi görüyorum.. tedavi sonuç vermezse aşılama olacak muhtemelen vee çoğul gebelik yüzdesi baya yüksek.......kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hayırlısı bakalım.....kadriyecim benim ismimin yanına da hatice nehir yazar mısın? dur bide ahmet bilal yazz.... çok mu oldu??????:roflol:
ayyy ikiz hemde düşünsene 1 kız 1 erkek harika olur 1 kerede kurtuluruz.kaydirigubbakcemile5 rabbim hepimize nasip etsin alın 2 tane çok istediniz desinkaydirigubbakcemile3 AMİNN:Saruboceq:
bnede iyiyim,hatta iki gündir bayaa iyiyim:1rolleyesazartesi günü yapılan tahlillerimde fsh 7 çıktı,geçen ay 23 çıkmıştı,ilk kez böyle yüksek çıkmıştı geçen ay,hatta doktor erken menapoz lafları falan geveledi,bu ay doktorumu değiştirdim ve yeni tahlillerimde herşey gayet iyi çıktı,moralim düzeldi vallakaydirigubbakcemile2,eşim geldikten sonra,yumurta takibine başlıycam,üç dört ay böyle deniyelim,olmazsa aşılamaya geçeriz dedi doktorum,ama ben çok ümitliyim bu sefer,şubatta hamile kalıcam diye doğuyo içime:CüvCüv:
allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın,hepimize güzel güzel bebekler kaydirigubbakcemile5versin inşallah...
Arkadaşlar benide beklemede yazarsanız sevinirim 3 ocaktaydı henüz bir şey yok hayırlısı
Arkadaşlar benide beklemede yazarsanız sevinirim 3 ocaktaydı henüz bir şey yok hayırlısı[/QUOTEgamzecim 4 gün olmuş canım test alıp yap bencede varsa çıkar.bizide haberdar et
çok sevindim ya doktor ne kadar önmli degilmi insanı çok etkiliyo ve bu hamiş kalmadada moral çok önemli güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda....hihoyyyt
iyiyiz mehtap sen nasılsın,doktorun çok önmeli olduğuna dair iyi bir örnek daha,yeni doktorunun ilgilenmesi çok güzel,inşallah bu doktorla birlikte başarıya ulaşır ve hamile kalırsın:CüvCüv:slm kıslar nasılsınız bakem..dün hiç giremedim dr'a gittim yeni dr'uma bayıldım valla,önceki erkekti şimdiki bayan.daha önce yaptırmış olduğum tüm tahlilleri gösterdim tek tek inceledi.alttan ultrasonla muayne etti(ilk kez alttan bakıldı çook utandım) akıntım vardı onun için ilaç yazdı.başımdan geçenleri anlattım düşük yaptığım ayı sordu.klomeni enson ne zaman kullandığımı,kaç aydır korunmadığımızı felan.dedimki dr hanım bu aralar akıntım çoğaldı ve 16. gündeyim,beyaz akıntın var yumurtan çatlamış, bu ay hamiş kalmazsan adetinin 3. günü gel yumurta takibine başlayalım.önceki drum hiç takip felan yapmıyodu sadece ilaç ve çatlatma iğnesi verip,işte şu gün iğneni yaptır olmazsa yine gel diyip başından savıyodu(üstelik 8 yıllık dr'umdu)bir keresinde zorla kabul etmişti beni ve yumoşlara bakmıştı.RABBİM bebiş isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?