Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kestane ne gibi belirtilerin var canım...

valla canım hangisini saysam en son adetim tarihinden 1hafta önce geldi ve 3gün sürdü,midem bulanıyo,idrarın rengi koyulaştı ağzıma arada ekşi bişey geliyo kasığımda sancı var şiddetli değil ama,burnum çok hassaslaştı ,arada başım dönüyo,duygusallaştım en ufak şeyde ağlıyorum ve en son olarakta gece yamadan karnım çok acıkıyo ve resmen kazınıyo bugüne kadar dayandım gece yemiyodum ama bu gece malesef dayanamadım ve kendime tost yapıp yedim e artık bukadar belirtiyede hamile değilsem bilmiyom artık kalırsam neler olur o yüzden acaba varmıdır diye düşünmeden edemiyorum:1hug:

ayy canım sölediklerin hamilelik belirtilerine benzio inş. onucuda i olur...

ayy canım sölediklerin hamilelik belirtilerine benzio inş. onucuda i olur...

inşallah canım bakalım bekliyorum adetim 14 olması gerekiyo test yapmıcam geçsin ondan sonra tabi dayanabilirsem ama olmazsada yola devam nasıl olsa birgün olur beklemekten başka çare yok canım

inşallah bu ay hamiş oluruz canım haber verelim birbirimize belkide ikimizde kalırız ne güzel olur

gunaydin kizlarrr....
kadriye halaa yazmamissin.....telefonunu bilsem arayacaktim wallahi.....kayinvalidende olsan gene de girerdin nete....canim ne oldu, sonuc ne...

günaydın kızlar
kadriyecim harbiden ya ne yaptın bak meraktayız. inşallah güzel sonuçlarla gelirsin. kızlar imdaaaatttt ben dün test yaptım demiştim ya sabah yapıp çıktım evden tek çizgiydi ama 5 dk falan beklemedim başında dün akşam eve gidince de bakmak aklıma gelmedi bu sabah bir baktım 2 çizgi pembe renk silik ama çok net. ilk 10 dk damı çıktı sonradanmı çıktı bilmiyorum. olabilirmi acaba yaa çok heyecanlıyım

kedi, dur hemen heyecan yapma...bence yarin sabah bir daha yap, senin icin rahat etmez cunku...sabah kalkar kalkmaz yaparsin...yogun oldugu icin daha emniyetli olur....hadi bakalim incallah cikar.

yok ben sabaha kadar bekleyemem dersen de en az 4 saat beklet wc ihtiyacini
hadi bakalim hayirlisi olsun :)

canım malesef en fazla iki saat bekletebiliryorum bu aralar okadar sık idrara çıkıyorumki. 2 saati zor dayandım sancılarla ve test yaptım :-( malesef çıkmadı canım yaaa yine sabırsızım yine sabırsızım işte benden bi cacık olmaz

ayy heyacanlandırdın bizi kedi sırnaşık şey,bence bugün bir-iki test daha alıp tekrarla,dün silik çizgi çıktıysa bugünde çıkacaktır mutlaka,bizede haber ver,inşallah hamilesindir:CüvCüv:

napalım canım..dur ümidini kesme lütfen...benimde dün çiftti silik olarak bugün tek adetime 3 gün var.

günaydın kızlar kadriyeden hala haber yok sanrım bugün girer belki bekleyelim inşallah ii haberlkerle gelir.

belki sonra çıkar dimi saygın benim bugün adet günüm Allahım bir umut ne olur. hayırlsını versin Rabbim ne diyelim yaa

kedicim 7 aylik olma anacim...du bi bismillah....dun fazla bekledigi icin 2. pembe cikmistir belki.

stres yaparsan adetin gecikir...baska seylerle ilgilen...sayilarina don musavirim, bak bi suru isin var sidikli

merabalar inşallah bende ocak ayının sonunda çift çizgiyi görcem aşılama yaptırıyorum bu sefer içimden bir ses olcak diyor hayırlısı artık

kedicim 7 aylik olma anacim...du bi bismillah....dun fazla bekledigi icin 2. pembe cikmistir belki.

stres yaparsan adetin gecikir...baska seylerle ilgilen...sayilarina don musavirim, bak bi suru isin var sidikli

Allah iyiliğini versin emi güldürdün beni bu halimde Allahımda seni güldürsün canım benim. harbiden okadar çok işim varki ama ebru sabah tekrar yapayım dimi testi :tomato::1hug:

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (09.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK**************************

umutsuz09::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
gxcgxcgx:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (15. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak (5. ay) //DAHA YOLUN BAŞINDASIN
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (13.ay)
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak ( 6. ay )
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. ay ) // kardeş istiyoruz
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
kurnaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::20 ocak ( 4 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )

qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???? ? (40. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ocak
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
raebzeh (ebru )::::::::::::::::::::::::::2 ocak
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak // ÜMÜDİN GUZEL SONUCA İŞARETTIR INŞ
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAKTA NASİP OLSUN.

GÜNCEL LİSTEEEEEEEEEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…