- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.901
listede kadriye yokmu...
mirmirmirmirya canım demek öğrendın..olsun ama uzulmek yokk sabırla devamm rabbım elbet nasip eder yeter kı isteyelimmm...cok geçmiş olsun ne amelıyatı bu..allah kolaylık versın
yok canım güvenmiyorum çünkü hersefrinde üzüldüm bu ay olmıcak diye düşünüyorum bide böyle düşüneyim belki ozaman olur ayrıca buay 6.denemem bakalım hayırlısı artık güzel allahım kimseyi aratmasın çünkü beklemek gerçekten çok zor
[sıze="3"]canım laparoskopi..yani tüp ve rahimde hasar olup olmadığına bakılcak..zaten bi tüpümde kapalı gibi..açılabiliyosa oda açılcak...[/sıze]
mirmirmirmirevet gercekten beklemek zorr insan ıyıce kafaya takıyo bızım bu ılk ayımız ılk denememız sureklı bunlardan konuşuyoruz hamılemıyım hemen kaldım mı acaba...hep duşunuyoruz..cok takılmamak ama cok dua etmek lazımm..rabbım sevındırsın bıızlerı:teytey: nş
listeyi çok beğendim ellerinize sağlık, ben doktora hiç gitmedim ama sorun ne bilmiyorum tabi soruna göre çözüm önerecek ama ben aşımayı istiyorum birde aşılamada çoğul gebelik ihtimali tüp bebeğe göre daha fazlaymış ben çoğul gebelik istiyorum
listeyi çok beğendim ellerinize sağlık, ben doktora hiç gitmedim ama sorun ne bilmiyorum tabi soruna göre çözüm önerecek ama ben aşımayı istiyorum birde aşılamada çoğul gebelik ihtimali tüp bebeğe göre daha fazlaymış ben çoğul gebelik istiyorum
biliyorum elinde değil ama sana tavsiyem çok fazla düşünme...
bende ilk aylar öyleydim..hatta hamileymişim gibi ortalarda dolanıyodum...ama artık alıştım tek çizgi görmeye...
inşallah uzamaz seninki ama hinede kendini frenlemeye bak..her zaman en kötüsüne hazırla kendini...o zaman bence daha rahat olursun..bizim o zamanlar yaşadığımız yıkımları yaşamazsın..
merhaba kızlar
kadrıs gelmemıs hala hayırdır merak ettım ıns kotu bıesy yoktur
sudenazcım ne zman amelıyatın canım bende olcam sende benım umudum ol hadı bakalım
tabi benimde bir taneye canım feda ama ikiz çok güzel olurdu ya, bu arada yarın adet günüm belirtim yok bel ağrısı falan var ama zaten adet belirtisi bunlar hiç ümitli değilim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?