- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.881
saol bırcan..:)inş krispi bı sorun yoktur..insan cok uzerıne düşüncede süreklı bunları düşünüyo,,oluruna bırakmak lazım aslında ama,,heycanlıyız işte sureklı bunu konuşuyoruzz..bu araada sudenaz222 topıc ne acaba??kadriye arkadaşımız da inş hayırlı haberlerle doner
arkadaşlar ben kalkıyorum..eşim uyukluyo:)a.e.o herkese cok selam.bu arada sudenaz222 guncel lısteye nerden bakıcaz nasıl takıbederım....cokk opuyorumm hoşçakalın
arkadaşlar aşılama neeeee
sudenazz buarada senın 1 gunun kalmışş hadı hayırlısı ne olacakk acabaaaaa...inşşş adet olmazsın sızınde tabırınızle kı bu tabıre ben bayıldımm hamiş olursunnnn inşş
vayyy cok ilginççççç sudenazzz...evet ole öğrenecek cok şeyım var ama napıyı yenı evlıyı 20 yasındayım ve daha yenı ılgılenıyoruz bebekle...bu sıtenınde bana yardımcı olacağına ınandım...goruyorum kı haksız da değilim..cok saol cevapların içinnn....
arkadaşlar merhaba benide listeye ekleyin lütfen adetim 14 olması gerekiyo ama inş olmaz çünkü bende artık anne olmak istiyorum son 6günüm adetim geçmeden test yAPMAK İSTEMİYORUM BU AY ÜMİTLİYİM ÇÜNKÜ bazı belirtiler var inşallah üzülmem inş en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz allahın izniyle
arkadaşlar merhaba benide listeye ekleyin lütfen adetim 14 olması gerekiyo ama inş olmaz çünkü bende artık anne olmak istiyorum son 6günüm adetim geçmeden test yAPMAK İSTEMİYORUM BU AY ÜMİTLİYİM ÇÜNKÜ bazı belirtiler var inşallah üzülmem inş en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz allahın izniyle
:CüvCüv:ama belirtılerede cok guvenme sonra uzulme....hayırlı haberlerını beklıyoruzzz
ne yazıkki hamile değilim canım...
pazartesi hastaneye götürdüm annemi hazır gitmişken bende beleşe kan testi yaptırdım...sonuç negatif çıktı..adetimi bekliyorum yani...
adetten sonrada zaten dr. çağırdı kapalı ameliyat olacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?