Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (08.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK**************************

can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
umutsuz09::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
gxcgxcgx:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (15. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak (5. ay) //DAHA YOLUN BAŞINDASIN
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (13.ay)
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. ay ) // kardeş istiyoruz
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
kurnaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::20 ocak ( 4 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )

qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????? (40. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ocak
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
raebzeh (ebru )::::::::::::::::::::::::::2 ocak
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak // ÜMÜDİN GUZEL SONUCA İŞARETTIR INŞ
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAKTA NASİP OLSUN.

CES_NAR.....GXCGXCGX.....FD7......AYZAN....EKLEDİM SİZİ KIZLAR HADİ HAYIRLISI

qusel YENİ TARİH BEKLİYORUZ

GXCGXCGX CANIM KAÇ AYDIR DENEDİĞİNİDE BİLDİR....

arkadaşlar ben kalkıyorum..eşim uyukluyo:)a.e.o herkese cok selam.bu arada sudenaz222 guncel lısteye nerden bakıcaz nasıl takıbederım....cokk opuyorumm hoşçakalın

TOPIC DEMEK ŞUKİ....HANİ BU GİRDİĞİN KISIM OCAK VE ŞUBATTA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEK İSTEYENLER TOPİCİ OLUYOR....YANİ HER BAŞLIK BİR TOPİC TİR...a.s

aaa yenı gördumm saoll sudenazz....inş yazdığın gıbı bırde bır olurrrrrr..dua hukmune gecsınnnn:)

arkadaşlar ben kalkıyorum..eşim uyukluyo:)a.e.o herkese cok selam.bu arada sudenaz222 guncel lısteye nerden bakıcaz nasıl takıbederım....cokk opuyorumm hoşçakalın

GÜNCELLEDİM CANIM..HEMEN SON MESAJININ ÜSTÜNDE..EKLEDİM SENİDE...yerimseniben

umutsuz belli bi rahatsızlığın varmı yokmu dr ona bakar önce.ben aşılama istiyorum de.yapar herhalde...

hımmmmm cok saol...acemı olunca bole oluyor...daha onc hıç uye olmadım bıyere...pek bılgım yokk..öğrenıcez inş:)teşekkurlerrrrrrrrrrr

sudenazz buarada senın 1 gunun kalmışş hadı hayırlısı ne olacakk acabaaaaa...inşşş adet olmazsın sızınde tabırınızle kı bu tabıre ben bayıldımm hamiş olursunnnn inşş

arkadaşlar aşılama neeeee

senin daha öğrencek çok şeyin var canım ya....

aşılama bi tedavi şekli...gebe kalamayanlara doktorun önerdiği bi yöntem....önce sana ilaçla yumurta artışı yapıyolar..sonra yumurtalarının çatladığı gün eşinden sperm alınıp bi şırıngayla vajınadan sana aktarıyolar...sen ilişki zahmetinde bulunmuyosun? ve direk tüplerin başına boşaltıyolar

arkadaşlar merhaba benide listeye ekleyin lütfen adetim 14 olması gerekiyo ama inş olmaz çünkü bende artık anne olmak istiyorum son 6günüm adetim geçmeden test yAPMAK İSTEMİYORUM BU AY ÜMİTLİYİM ÇÜNKÜ bazı belirtiler var inşallah üzülmem inş en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz allahın izniyle

sudenazz buarada senın 1 gunun kalmışş hadı hayırlısı ne olacakk acabaaaaa...inşşş adet olmazsın sızınde tabırınızle kı bu tabıre ben bayıldımm hamiş olursunnnn inşş

ne yazıkki hamile değilim canım...

pazartesi hastaneye götürdüm annemi hazır gitmişken bende beleşe kan testi yaptırdım...sonuç negatif çıktı..adetimi bekliyorum yani...

adetten sonrada zaten dr. çağırdı kapalı ameliyat olacağım...

vayyy cok ilginççççç sudenazzz...evet ole öğrenecek cok şeyım var ama napıyı yenı evlıyı 20 yasındayım ve daha yenı ılgılenıyoruz bebekle...bu sıtenınde bana yardımcı olacağına ınandım...goruyorum kı haksız da değilim..cok saol cevapların içinnn....

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (08.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK**************************

can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
umutsuz09::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
gxcgxcgx:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (15. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak (5. ay) //DAHA YOLUN BAŞINDASIN
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (13.ay)
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. ay ) // kardeş istiyoruz
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
kurnaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::20 ocak ( 4 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )

qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???? ? (40. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ocak
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
raebzeh (ebru )::::::::::::::::::::::::::2 ocak
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak // ÜMÜDİN GUZEL SONUCA İŞARETTIR INŞ
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAKTA NASİP OLSUN.

KESTANE EKLEDİM CANIM..İNŞALLAH HAMİŞ KALIRSIN..BU ARADA KAÇINCI DENEME AYINDASIN..ONUDA EKLEYELİM...

EVET CANIM BİZ ÇOK TECRÜBELİYİZ ARTIK...DR. LAR BİLE BİZİM KADAR AYDINLATMIYOLAR HASTALARINI VALLA....SEN İSTEDİĞİN SORUNUN YANITINI BİZDEN BULABİLİRSİN...

EEE NEDE OLSA EN İYİ YAŞAYAN BİLİR yerimseniben

mrhb kestane.benimde 14 ocak adet tarihim inş. olmayız demi ama...ne gibi belirtilerin var canım...

:CüvCüv:ama belirtılerede cok guvenme sonra uzulme....hayırlı haberlerını beklıyoruzzz

:CüvCüv:ama belirtılerede cok guvenme sonra uzulme....hayırlı haberlerını beklıyoruzzz

yok canım güvenmiyorum çünkü hersefrinde üzüldüm bu ay olmıcak diye düşünüyorum bide böyle düşüneyim belki ozaman olur ayrıca buay 6.denemem bakalım hayırlısı artık güzel allahım kimseyi aratmasın çünkü beklemek gerçekten çok zor

mirmirmirmirya canım demek öğrendın..olsun ama uzulmek yokk sabırla devamm rabbım elbet nasip eder yeter kı isteyelimmm...cok geçmiş olsun ne amelıyatı bu..allah kolaylık versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…