- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #16.081
sudenaz nerde kı,,bıze demiş kendı kaçmışş:)
OCAK AYININ ALTINA KOYDUM CANIM
hiç bişi sölemedı canım ya akşam arayın dedi eşimde aradı.dosyanıza bakayım bı sonrakı aşamayı sölım size dedi.haftaya arayın tahlılleri verım demiş.kanamsı varmı demiş bağagrısı bulantı olur demiş başka bişi dememiş
kadriye biz 1.5 yıldır deniyoruz tatlım...
[sıze="3"]sen genede ara sor derim canım....yinede sen bilirsin tabi...girin diyende var korunun diyende. :uhm:[/sıze]
bende bı 3 gun sonra kepenkleri kapatmayı düşünüyorum,,bebiş olcak dıye canımızdan olmayalım yanı dı mı..hesapladım ayın 4 ıle 12 sı arası şans yuksekmış...kaydirigubbakcemile2YOK KIZ KAÇMADIM...BEN ZATEN TATİLİM 6 GÜN ÇALIŞMA YOK -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
OYUN OYNUYODUMDA ONDAN YANİİİ gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
ya canım hiç hamile kalmış gibi belirtilerin olmadımı yoksa bizimki psikolojik mi seneinde bayabi olmuş yani bırakalı
keşke 28 gün olsa 6aydır tamamen karıştı takip edemiyorum nerdeyse erken gelir erken biter geç gelir erken biter ne yapcağımı şaşırdım doktora gitmek içinde erken diyorum sizca yalnışmı düşünüyorumCADIARZU
ya canım hiç hamile kalmış gibi belirtilerin olmadımı yoksa bizimki psikolojik mi seneinde bayabi olmuş yani bırakalı
VALLA CANIM HİÇ ERKEN DİYE DÜŞÜNME..BANADA DEDİLERDE HİÇ UMRUMA TAKMADIM..EVLENDİM 2 AY SONRA GİTTİM DR.A sengözlerimebaksanab
SONUÇTA SENDE DÜZENSİZLİK VARSA EN AZINDAN Bİ BAHANENDE VAR GİTMEK İÇİN..DERSİN BİZ ÇOCUK DÜŞÜNÜYORUZ FAKAT ADETLERİM ÇOK DÜZENSİZ...ZATEN GERİSİ GELİR..EN AZINDAN DÜZENE FALAN SOKMAK İÇİN İLAÇ VERİR...
VALLA KIZLAR BENİM BÜYÜK İHTİMAL ŞUBATTA OLMAYACAK...BİZ AY SONU AYDIN'A KAYINVALİDEMLERE GİDİYOZ 1 HAFTALIĞINA TAM YUMURTLAMA DÖNEMİ YANİ...VE BEN KESİNLİKLE ORDA YAPAMAM...KOCİŞTE NİYE DİYE KIZIYOR....NAPİM KARDEŞİM BEN UTANIRIM YAVVV....
OFFFFFF OFFFFFFF EFKAR BASTIIIIIIIIIII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?