Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

SEN GENEDE ARA SOR DERİM CANIM....YİNEDE SEN BİLİRSİN TABİ...GİRİN DİYENDE VAR KORUNUN DİYENDE. :uhm:

bide bana sırtını aykalrını sıcak tut balkon faln yıkama halı faln yıkam dedi dıkkat et dedi

YOK KIZ KAÇMADIM...BEN ZATEN TATİLİM 6 GÜN ÇALIŞMA YOK -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

OYUN OYNUYODUMDA ONDAN YANİİİ gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
bende bı 3 gun sonra kepenkleri kapatmayı düşünüyorum,,bebiş olcak dıye canımızdan olmayalım yanı dı mı..hesapladım ayın 4 ıle 12 sı arası şans yuksekmış...kaydirigubbakcemile2

ya canım hiç hamile kalmış gibi belirtilerin olmadımı yoksa bizimki psikolojik mi seneinde bayabi olmuş yani bırakalı

oo bizilk zamanlar benım ilişkının ertesı gunu bualntılaırm oluyordu duusnun artık yanı ama artık vakıt gectıkce ınsn alışıyor.sizlerde alışırısnz inş biizm kadr beklemeden gelir bebekleriniz

VALLA CANIM HİÇ ERKEN DİYE DÜŞÜNME..BANADA DEDİLERDE HİÇ UMRUMA TAKMADIM..EVLENDİM 2 AY SONRA GİTTİM DR.A sengözlerimebaksanab

SONUÇTA SENDE DÜZENSİZLİK VARSA EN AZINDAN Bİ BAHANENDE VAR GİTMEK İÇİN..DERSİN BİZ ÇOCUK DÜŞÜNÜYORUZ FAKAT ADETLERİM ÇOK DÜZENSİZ...ZATEN GERİSİ GELİR..EN AZINDAN DÜZENE FALAN SOKMAK İÇİN İLAÇ VERİR...

kocişin uykus geldı kzıalr ben sız uyuyamzda siz devm edın artık yarına göruusürüz

ya canım hiç hamile kalmış gibi belirtilerin olmadımı yoksa bizimki psikolojik mi seneinde bayabi olmuş yani bırakalı

canım her ay göğüslerimin ucu acıyo.karnım ağrıo ve malesef adet olyorum ama bunlar gebelik belirtiside olduğu için ümitleniyordum..evet baya oldu bakalım bu ay aşılama yapılacak sanırım...

ya öylede canım işte korunmayı bırakınca rahim kendini hazırlıyomuş diyolar bende oyüzden bekliyorum bakalım

ayy benddeee kacıyorumm bırazcıkta bıtanemle lgilenıyımm..cok sıkıldı tek başına..hadıı herkese ıyı sohbetler gelecegınn hamişleriiii

VALLA KIZLAR BENİM BÜYÜK İHTİMAL ŞUBATTA OLMAYACAK...BİZ AY SONU AYDIN'A KAYINVALİDEMLERE GİDİYOZ 1 HAFTALIĞINA TAM YUMURTLAMA DÖNEMİ YANİ...VE BEN KESİNLİKLE ORDA YAPAMAM...KOCİŞTE NİYE DİYE KIZIYOR....NAPİM KARDEŞİM BEN UTANIRIM YAVVV....

OFFFFFF OFFFFFFF EFKAR BASTIIIIIIIIIII

ya kızlar işte psikolojik olrak başımız dönüyo midemiz bulanıyo yok göğsümüz şişiyo yok adetimiz geçikiyo neymiş canımız bişeyler istiyo peki bunların hepsini psikolojik olarak yapmayı başarıyoruzda bebeişlerimizi niye yapmıyoruz 1 ay boyunca onu düşünüyoruz ama malesef başaramıyoruz demekki yalnış bişeyler yapıyoruz ama inş.en kısa zamanda hepimiz düşünce yoluyla hamile kalabiliriz

aaa ama yumurtalama donemınse onemlı,,kaçırmamalısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…