Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sen 28.gunu bekle canım her ihtiamle karsın zten 24.gun de olmadım dıeyıpte test yapsanda varsada çıkmaz ama 28.gunu beklersen 30.gun faln yapsan testı varsa da yoksada yuzde 50 çıkar canım sonuç

[sıze="3"]eğer genel olarak 28 günde bir oluyosan..28 günü bekliyceksin...olabiliyor bazı aylar aksama..kafanı karıştırma sen canım...[/sıze]

sude subat listesını almamışsınyıne benım son listeyı kopyala istersen yada bı bak gecmişe :)

biz geldık sen yoksun ya hanı topıkte kırmızı beyaz vardı ya hatırlıyomusn napıyor acaba onu merk ettım baktım en son ne yazmış dıye ama ...

[sıze="3"]evet hatırlamammı..

Kırmızı renkle yazıyodu..valla hakkaten kayboldu oda benim gibi galiba...

Ama herhalde hamiş kalsaydı haber verirdi diye düşünüyorum canım
[/sıze]

sen 28.gunu bekle canım her ihtiamle karsın zten 24.gun de olmadım dıeyıpte test yapsanda varsada çıkmaz ama 28.gunu beklersen 30.gun faln yapsan testı varsa da yoksada yuzde 50 çıkar canım sonuç

valla şaşırdım kaldım adetim düzenim korunmayı bırakınca değişti oyüzden hamile bile kalsam bu gidişle anlıyamıcam heraldesositososito

o niye daaa.......cadıarzu
sorma valla..ben tuana ismıne bayılıyorum eşimm hiç sevmıyo ama hiçççç...soylenmesı zor anlaşılması zor dıyoo yanlış yazarlar dıyo daha neler neler buluyo.....kendıde su ısmıne bayılıyo bende onu sevmedım tek başına su ısmı garıp gelıyo..ole işte fol yok yumurta yokk bizde lafff cokk...kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile2eccık beklesın yaff,,şurda iki laflıcam..bişeyleri öğrenmeden bebiş istiyoz..valla ufkum aydınlandı benım bu topic tee...kaydirigubbakcemile5

CANIM İLŞKIDEN SONRA BI SURE YAT ALTINA YASTIK KOY AMA ÇOCUKİÇİNDE İLŞİKI YAPMAYIN HELEDE İLK AYDAN SAKIN BAK HEMN OLMAYABILR CUNKU.
BİZLER KORUNUNCA OLMUYORYA SANKI OLUP OLMAMSI BIIZM ELIMZDEYMIŞGİBİ DUSUNUYORUZ CUNKU KORUNMAYI BIRAKINCA HEMN OLCK GÖZUYLE BAKIYORUZ VE HEMNDE UMITSİZLİĞE KAPILIYORUZ COK YANLIŞ DUŞÜNUYORUZ DIMI BU KONUDA LAFIM İLK AYALRDAN UMİTSİZLIGE KAPILAN ARKADAŞLRA GİTSİN klava:

rahım fılmı cektırn arkadşlar kanamanız kaç gun surdu kaçgun sonra ilşkiye girdiniz? Doktor bısı sölemedı bzıe zatn kanama tam gecınceye kadrbısı olamazda merke ttım

[sıze="3"]okudunmu bilmiyom ama canım yazmıştım benim 2 gün sürmüştü..bide o ay korunmamızı istemişti dr..

Yani eğer hamile kalırsam bebeğin verdikleri sıvı ve radyasyon yüzünden sağlıksız olabileceği ihtimali olduğunu söylemişti..ama bazılarına okumuştum ilişkiye girin demişler...sen dr. Una sor bence...
[/sıze]

sakyolcu kaç günde bir regl oluyordun?

kadriyecim bi soru sordum sana tatlım bi bilgin varmı...

yok canım ya gecen gunde cvp yazdım ya sana bnce akıntıyı kafaya takmamaya calış cunku annem derki kadınlar kırık testı gıbidirler heran akıntıları olurmuş
aslında akıntı gebelık belirtis derler ama senı simdiden umıtlendırmk istemiyorumsiz kaç aydır denıyorsunz

[sıze="3"]eğer genel olarak 28 günde bir oluyosan..28 günü bekliyceksin...olabiliyor bazı aylar aksama..kafanı karıştırma sen canım...[/sıze]

keşke 28 gün olsa 6aydır tamamen karıştı takip edemiyorum nerdeyse erken gelir erken biter geç gelir erken biter ne yapcağımı şaşırdım doktora gitmek içinde erken diyorum sizca yalnışmı düşünüyorumCADIARZU

ya bebeğe kaarar verice elımızde olmadan onu duşunuyoruz dediğin gibi ilişki bebek için olmaya başlıyo bende sınır olmaya başladım bu duruma ama aklımız orda ya napalım...elde değil.bende bı sure sonra gecer bu düşünceler dıye oluruna bıraktım

hiç bişi sölemedı canım ya akşam arayın dedi eşimde aradı.dosyanıza bakayım bı sonrakı aşamayı sölım size dedi.haftaya arayın tahlılleri verım demiş.kanamsı varmı demiş bağagrısı bulantı olur demiş başka bişi dememiş

aaaa sudenazzz gelmişş kiiii.hoşgeldınnn..yada burdaydın da ben yenı gordummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…