- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #16.061
sen 28.gunu bekle canım her ihtiamle karsın zten 24.gun de olmadım dıeyıpte test yapsanda varsada çıkmaz ama 28.gunu beklersen 30.gun faln yapsan testı varsa da yoksada yuzde 50 çıkar canım sonuçarkadaçlar merhaba size birşey sorcam son adti 17 aralık oldu kasımdada23 ekimdede22 yani geçen ay 1hafta erken adet oldum yani 24.gün acaba bu ayda 24,günümü beklemem gerekiyo yoksa 3aya göre hesaplarsam 28.günümü bekliyeyim neolur bana yardımcı olun kafam çok karıştı
ayyy benım kociş çağırıyo bu gece bı bebiş çalışması daha mı yapsak...bu gecede azız zateee herkeşlerr iş başındaaa
arkadaçlar merhaba size birşey sorcam son adti 17 aralık oldu kasımdada23 ekimdede22 yani geçen ay 1hafta erken adet oldum yani 24.gün acaba bu ayda 24,günümü beklemem gerekiyo yoksa 3aya göre hesaplarsam 28.günümü bekliyeyim neolur bana yardımcı olun kafam çok karıştı
bızım evde daha cocuk olmadan ismi tartışlıyo yaws
kaydirigubbakcemile2eccık beklesın yaff,,şurda iki laflıcam..bişeyleri öğrenmeden bebiş istiyoz..valla ufkum aydınlandı benım bu topic tee...kaydirigubbakcemile5GİT GİTKOCİŞİ BEKLETME :))kaydirigubbakcemile3
biz geldık sen yoksun ya hanı topıkte kırmızı beyaz vardı ya hatırlıyomusn napıyor acaba onu merk ettım baktım en son ne yazmış dıye ama ...
sen 28.gunu bekle canım her ihtiamle karsın zten 24.gun de olmadım dıeyıpte test yapsanda varsada çıkmaz ama 28.gunu beklersen 30.gun faln yapsan testı varsa da yoksada yuzde 50 çıkar canım sonuç
sorma valla..ben tuana ismıne bayılıyorum eşimm hiç sevmıyo ama hiçççç...soylenmesı zor anlaşılması zor dıyoo yanlış yazarlar dıyo daha neler neler buluyo.....kendıde su ısmıne bayılıyo bende onu sevmedım tek başına su ısmı garıp gelıyo..ole işte fol yok yumurta yokk bizde lafff cokk...kafamçokkarıştıo niye daaa.......cadıarzu
kaydirigubbakcemile2eccık beklesın yaff,,şurda iki laflıcam..bişeyleri öğrenmeden bebiş istiyoz..valla ufkum aydınlandı benım bu topic tee...kaydirigubbakcemile5
rahım fılmı cektırn arkadşlar kanamanız kaç gun surdu kaçgun sonra ilşkiye girdiniz? Doktor bısı sölemedı bzıe zatn kanama tam gecınceye kadrbısı olamazda merke ttım
bircan yumurtlama günü bazen hesaplamalara göre olmuyor.ben yumurta takibi yaptırdım benim ki adetime 1 hafta kala olgunlaşıyor.düşün artık.birde etrafımda tanıdığım birçok insan adetinin son günü yada adetinin başlangıcında hamile kaldı.herşey kader kısmet...çok karıştırmadım umarım
kadriyecim bi soru sordum sana tatlım bi bilgin varmı...
[sıze="3"]eğer genel olarak 28 günde bir oluyosan..28 günü bekliyceksin...olabiliyor bazı aylar aksama..kafanı karıştırma sen canım...[/sıze]
ya bebeğe kaarar verice elımızde olmadan onu duşunuyoruz dediğin gibi ilişki bebek için olmaya başlıyo bende sınır olmaya başladım bu duruma ama aklımız orda ya napalım...elde değil.bende bı sure sonra gecer bu düşünceler dıye oluruna bıraktımCANIM İLŞKIDEN SONRA BI SURE YAT ALTINA YASTIK KOY AMA ÇOCUKİÇİNDE İLŞİKI YAPMAYIN HELEDE İLK AYDAN SAKIN BAK HEMN OLMAYABILR CUNKU.
BİZLER KORUNUNCA OLMUYORYA SANKI OLUP OLMAMSI BIIZM ELIMZDEYMIŞGİBİ DUSUNUYORUZ CUNKU KORUNMAYI BIRAKINCA HEMN OLCK GÖZUYLE BAKIYORUZ VE HEMNDE UMITSİZLİĞE KAPILIYORUZ COK YANLIŞ DUŞÜNUYORUZ DIMI BU KONUDA LAFIM İLK AYALRDAN UMİTSİZLIGE KAPILAN ARKADAŞLRA GİTSİNklava:
sudecım subat listesını eklememişsin yine :)
[sıze="3"]okudunmu bilmiyom ama canım yazmıştım benim 2 gün sürmüştü..bide o ay korunmamızı istemişti dr..
Yani eğer hamile kalırsam bebeğin verdikleri sıvı ve radyasyon yüzünden sağlıksız olabileceği ihtimali olduğunu söylemişti..ama bazılarına okumuştum ilişkiye girin demişler...sen dr. Una sor bence...[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?