- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #16.261
kestane bence 2-3 gün daha bekle...bazen stres, üzüntü, hatta tv de izlediğin bir filmden korkman etkileyebiliyor regl günlerini....hem idrar testi yapsan belki çıkmaz ..stres yapmadan bekle bence....kaç aydır deniyorsunuz canım
kızlar bu soruma bi arkadaşımız sağolsun cevap verdi ama ben daha adet olmadım daha önce böyle bişey yaşayan varmı ne yapmam gerekiyo sizce bugün 26.gün:sm_confused:
deniz kokusu arkadaşımda sadece mide yanması vardı başka hiç bi belirti yoktu ama hamileymiş doktoru mide yanmasının en önemli hamilelik belirtisi olduğunu söylemiş inş.hamişsindir
canım ekim ayındaki geçmişe de akabilirsin bende böle ha çıktı ha çıkacak idrar testinde die bekledim ama gelmedi bende doktora gittim ve sonuç pko....
Canım bence sende fazla beklemden doktora git mutlaka pko değilsindir umarım ama kan testine baktır yoksa bebişin doktora görün her geçen gün zarar...a.s
kestane seni boş yere umutlandırmak istemem ama arkadışımda önceden hiç öle bi sorun yokken reglisine 5 gün kala başlamış mide yanması inş.hamişsindir
canım ekim ayındaki geçmişe de akabilirsin bende böle ha çıktı ha çıkacak idrar testinde die bekledim ama gelmedi bende doktora gittim ve sonuç pko....
canım bence sende fazla beklemden doktora git mutlaka pko değilsindir umarım ama kan testine baktır yoksa bebişin doktora görün her geçen gün zarar...a.s
canım var bende tüylenme aşırı kilo resimlerimi görmüşsündür belki ama ben pko olduumu bilmiyodum 5 ay düzenli gitmişti o ay gelmedi bende yaklaşık iki ay bekledim zman kaybıymış meğersem pko olduum için gelmiomuş
ama kiloya tüylenmeye takılma herkeste aynı belirti olmuyo bi arkadaşım var pkolu ama ööle çok fazla tüy yok onda...
ve pkolu olupta zayıf olanlarda var ...
canım bence sen yarın bi güzel hazırlannn ve bi güzelll doktora git kan testini yaptır kafandan soru işaretleri kalksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?