Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Sudenazcım ne kadar sevindim burada olduğuna :) Özlemişim. Hamile değilimdir herhalde. Ama ilk ke bu kadar gecikiyor ve lekelenme de ilginç. Mide yanmam var günlerdir. Başka hiç bir belirti yok. Regl belirtisi de yok işin ilginci. Ne göğüslerde hassasiyet ne şişkinlik ne karın ağrısı. Öyle bekliyorum bakalım... Testler de negatif çıkınca umutsuzlaşıyor insan bilirsin.

valla canım bu ay 6.ay inş.bu sefer olmuştur ama olmazsada erken diye düşünüyorum ama olmasınıda çok istiyorum canım allah bekleyen herkese yardımcı olsun

deniz kokusu arkadaşımda sadece mide yanması vardı başka hiç bi belirti yoktu ama hamileymiş doktoru mide yanmasının en önemli hamilelik belirtisi olduğunu söylemiş inş.hamişsindir

kızlar bu soruma bi arkadaşımız sağolsun cevap verdi ama ben daha adet olmadım daha önce böyle bişey yaşayan varmı ne yapmam gerekiyo sizce bugün 26.gün:sm_confused:

canım ekim ayındaki geçmişe de akabilirsin bende böle ha çıktı ha çıkacak idrar testinde die bekledim ama gelmedi bende doktora gittim ve sonuç pko....
canım bence sende fazla beklemden doktora git mutlaka pko değilsindir umarım ama kan testine baktır yoksa bebişin doktora görün her geçen gün zarar...a.s

bende fortel erken gebelik testi aldım ama sabrediyorum adet günüm 17 si ama yarın testi uygulucam bende de hiiiiiç belirti yok ama napalım stres içinde beklemekten sıkıldım

deniz kokusu arkadaşımda sadece mide yanması vardı başka hiç bi belirti yoktu ama hamileymiş doktoru mide yanmasının en önemli hamilelik belirtisi olduğunu söylemiş inş.hamişsindir

KIZLAR BENDEDE MİDE YANMASI VAR BİDE SANKİ BÖYLE BOĞAZIMDAN AĞZIMA GELEN NE EKŞİ NE ACI ACAYİP BİR TAT VAR BİRDE MİDEM HİÇ KAZINMAZDI BU AY SANKİ GÜNLERDİR BİŞEY YEMEMİŞ GİBİ KAZINI ÖZELLİKLE GECELERİ BUDA BİR BELİRTİ OLBİLİRMİ SİZCE:uhm:

kestane seni boş yere umutlandırmak istemem ama arkadışımda önceden hiç öle bi sorun yokken reglisine 5 gün kala başlamış mide yanması inş.hamişsindir

haklısın canım aslında doktora gitmem gerekiyo ama bu ayda bakalım ne olcak ona göre giderim inş bu ay vardır bebişim

kestane seni boş yere umutlandırmak istemem ama arkadışımda önceden hiç öle bi sorun yokken reglisine 5 gün kala başlamış mide yanması inş.hamişsindir

inş canım çünkü hiç böyle olmazdım benimde yaklaşık 10 gün falan oldu işte bazen baya bi rahatsız ediyo sanki böyle çok ağır bişey yemiş gibi oluyorum mesela şu an öyleyim yanıyo midem

peki sende pko belirtileri nelerdi mesela tüylenme kilo fazlalığı gibi sorunların varmıydı adetin kaç gün gecikirdi bende bu tür sorunlar yok ama yinede dokrora gitmeliyim

canım var bende tüylenme aşırı kilo resimlerimi görmüşsündür belki ama ben pko olduumu bilmiyodum 5 ay düzenli gitmişti o ay gelmedi bende yaklaşık iki ay bekledim zman kaybıymış meğersem pko olduum için gelmiomuş
ama kiloya tüylenmeye takılma herkeste aynı belirti olmuyo bi arkadaşım var pkolu ama ööle çok fazla tüy yok onda...
ve pkolu olupta zayıf olanlarda var ...

yok canım resimleri görmedim bende 6aydır korunmayı bıraktıktan sonra değişti en son işte gecen ay 1 hafta erken geldi o yüzden bu ay nasıl hesaplama yapcağımı bilmiyorum

canım bence sen yarın bi güzel hazırlannn ve bi güzelll doktora git kan testini yaptır kafandan soru işaretleri kalksın

kızlar benm hasta olma vaktim iiice yaklaştı sanırım içimde ağlama hissi var hep bööle oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…