- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #16.281
kadriyecim ben dün adet oldum.yeni adet tarihim 10 şubat..inşallah bu sefer de nazlanmaz..nasılsınız kızlaaarr..öptüm canlarıımmm..
CANIM inşallah önümüzdeki ay kırmızı kartı görmezsin sen kaç aydır bekliyosun bende bekliyorum bakalım bugün yarın gelcekmi inş.gelmez[/QUO
sağol canım allah razı olsun..benim bi kızım var aralıkta 3 yaşına girdi.ona tedaviyle hamile kaldım..evliliğim 4. yılında..kızıma kardeş istiyorum..aslında 1 senedir korunmuyorum..ama 4 aydır tam olarak karar verdik..bi kere tedaviye gittim sonrasında maddi sorunlardan dolayı gidemedim biraz kendi halinde deneyelim dedik..8 aydırda adetlerim düzeldi..pko luyum..açıkçası durumum bu kestanecim..ayooll kestane çekti canım ismini görünce..sende durumlar nasıl..öptüm canım..:1hug:
CANIM inşallah önümüzdeki ay kırmızı kartı görmezsin sen kaç aydır bekliyosun bende bekliyorum bakalım bugün yarın gelcekmi inş.gelmez[/QUO
sağol canım allah razı olsun..benim bi kızım var aralıkta 3 yaşına girdi.ona tedaviyle hamile kaldım..evliliğim 4. yılında..kızıma kardeş istiyorum..aslında 1 senedir korunmuyorum..ama 4 aydır tam olarak karar verdik..bi kere tedaviye gittim sonrasında maddi sorunlardan dolayı gidemedim biraz kendi halinde deneyelim dedik..8 aydırda adetlerim düzeldi..pko luyum..açıkçası durumum bu kestanecim..ayooll kestane çekti canım ismini görünce..sende durumlar nasıl..öptüm canım..:1hug:[/QUOTE canım kusura bakma geç cvp yazıyorum benim int.kesildide yeni geldi bende 20 aylık evliyim 6 aydır korunmuyorum oyüzden bekliyorum bakalım bu ay kırmızı kart görcemmi
Kızlar ben boşuna heveslenmişim. birsürü gecikme, kahverengi akıntılar derken en sonunda geldi kırmızılar.Napalım kısmet dğeilmiş...
qusel canım merhaba, al sen bunu 3 ay kullan diyen dr görmemiştim, şaşırdım doğrusu.
Adetin 3. ila 5. günü dr. a gidiyorsun. dr çatlamamıs yumurta var mı ya da kist oluşmuş mu diye vajinal ultrason ile bakıp değerlendiriyor. Eğer herşey normal ise sana o hapı veriyor ve dozaj değişiyor kullanma sayına ya da bünyene göre.
2. ay da hamilelik gerçekleşmemişse yine 3.-5. günler arası vajinal ultrasona bakıyor çatlamamış yumurta var mı diye. Yani anlayacağın kontrolsüz bir şekilde 3 ay boyunca kullanman tehlikeli.
bunun sebebi eğer çatlamamış yumurta varsa ve de tekrar bu ilacı kullanırsan o çatlamamış yumurta kendini kiste çeviriyor ki bu da tedavi şeklini değiştiriyor, hamilelik çalışmları erteleniyor başka deyişle.
Ayrıca bu bahsi geçen ilaçlar hormon ilaçları olduğu için kontrolsüz kullanılması sakıncalı.
Sana önerim bunu ya dr unla paylaşman ya da başka güvenebileceğin dr a görünmen ve yorumunu alman.
Not: Bu ilaçlar 3 ay üst üste alınabiliyor. Hormon ilacı olduğundan daha fazla alınması sakıncalı.
umarım sana ve diğer merak eden arkadaşlara faydalı olabilmişimdir a.s.
evet canım her defasında 5. gün başlıyosun....daha sonrada 12. günden itibarende ilişkilere başlıyosunuz....bende bu ilacı 4 ay kontrollü son 3 ay kontrolsüz kullandım....dr. gerek duymadı artık....ama tabi içinde bi şüphe oluştuysa dr.unla paylaş...a.s.
canım progestanı ben 2 ay kullandım sana nasıl kullanmanı söyledi bilmiyorum ama ben vajinadan günde 3 kere 2.şer adet kullandım..bu ilaç eğer bir gebelik oluşursa düşük tehlikesini önlüyor....
Kestane ve Wintersun teşekkürler güzel dilekleriniz için. Burdaki herkes en kısa zamanda hamiş kalır umarım. Sevgiler...
Kestane ve Wintersun teşekkürler güzel dilekleriniz için. Burdaki herkes en kısa zamanda hamiş kalır umarım. Sevgiler...
cnm bana vajınal fılan dfemedı bende normal agızdan alınacak sandım allah allaha kafam karıstı receteyle eczacıya tekrar sorayım en ıyısı
Sudenazcım ne kadar sevindim burada olduğuna :) Özlemişim. Hamile değilimdir herhalde. Ama ilk ke bu kadar gecikiyor ve lekelenme de ilginç. Mide yanmam var günlerdir. Başka hiç bir belirti yok. Regl belirtisi de yok işin ilginci. Ne göğüslerde hassasiyet ne şişkinlik ne karın ağrısı. Öyle bekliyorum bakalım... Testler de negatif çıkınca umutsuzlaşıyor insan bilirsin.
sudena peşpeşem kullandın, yani 7 ay sürekli olarak...ben iki dr a gitim ve ikisi de aynı şeyi söyledi bana..bence de hormon hapları olduğu için kontrollü kullanmakta fayda var canım...hele de pko ya da çikolata kisti varsa
kızlar ben şuan çokk kötüyümm..öle bı miğdem bulanıyo ki anlatamam
cokk tuhaf,,kusamıyorum, aslinda komşudaydım bişeyler yedım fakat tadı değişikti cokk ağırr geldii miğdem hafıf bulandı hemen cıkardım..bı kaç saat sonra bulantım ıyıce arttı..suan cok kotuyum.annem nane lımon yap iç dedı yaptım şimdi bakalım..ya aklıma gelmeden de edemıyorum hamıle olabılır mıyım dıye...ama bu kadar erken belırtı olmaz dı mı??bu kadar keskın mığdem bulanmaz heralde ??kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?