Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kadriyecim ben dün adet oldum.yeni adet tarihim 10 şubat..inşallah bu sefer de nazlanmaz..nasılsınız kızlaaarr..öptüm canlarıımmm..

kadriyecim ben dün adet oldum.yeni adet tarihim 10 şubat..inşallah bu sefer de nazlanmaz..nasılsınız kızlaaarr..öptüm canlarıımmm..

CANIM inşallah önümüzdeki ay kırmızı kartı görmezsin sen kaç aydır bekliyosun bende bekliyorum bakalım bugün yarın gelcekmi inş.gelmez

Kızlar ben boşuna heveslenmişim. birsürü gecikme, kahverengi akıntılar derken en sonunda geldi kırmızılar. Napalım kısmet dğeilmiş...

Kızlar ben boşuna heveslenmişim. birsürü gecikme, kahverengi akıntılar derken en sonunda geldi kırmızılar. Napalım kısmet dğeilmiş...

olsun canım üzülme inş.önümüzdeki ay görmezsin kırmızı kartı en kısa zamanda alırız hayırlı haberlerini:CüvCüv:

cnm drum bana 3 ay kullanıcaksın eger bebek olmazsa esının spermıyogram testınıde yaptır gel oyle tedavıye baslarız dedı cevapladıgın ıcın cok tesekkurler cnm

cnm kloımene 5ıncı gun basla dedı progestanada 10 gun baqslanacakmıs

canım progestanı ben 2 ay kullandım sana nasıl kullanmanı söyledi bilmiyorum ama ben vajinadan günde 3 kere 2.şer adet kullandım..bu ilaç eğer bir gebelik oluşursa düşük tehlikesini önlüyor....

cnm bana vajınal fılan dfemedı bende normal agızdan alınacak sandım allah allaha kafam karıstı receteyle eczacıya tekrar sorayım en ıyısı

kızlar ben şuan çokk kötüyümm..öle bı miğdem bulanıyo ki anlatamam
cokk tuhaf,,kusamıyorum, aslinda komşudaydım bişeyler yedım fakat tadı değişikti cokk ağırr geldii miğdem hafıf bulandı hemen cıkardım..bı kaç saat sonra bulantım ıyıce arttı..suan cok kotuyum.annem nane lımon yap iç dedı yaptım şimdi bakalım..ya aklıma gelmeden de edemıyorum hamıle olabılır mıyım dıye...ama bu kadar erken belırtı olmaz dı mı??bu kadar keskın mığdem bulanmaz heralde ??kafam karıştı

cnm bana vajınal fılan dfemedı bende normal agızdan alınacak sandım allah allaha kafam karıstı receteyle eczacıya tekrar sorayım en ıyısı

canım bu ilaç hem vajinadan hemde ağızdan alınabiliyor..vajinadan daha etkili..sen eczacıya değil..dr. una sor o nasıl vermişki sana...CADIARZU

canım arkadaşım benim...sanırım relg oldun...ama üzülme valla ben alıştım haa...hiç bişey hissetmiyorum artık....inşallah olcak canım....canı gönülden diliyorum a.s. a.s.

bende pko ve kist yok...

ben peşpeşe 7 ay kullandım...ilk 4 ay kontrollüydü.....yumurtlama takibi ve çatlatma iğnesi oluyodum..sonra dr.um taşındı....şimdi gittiğim yer universal hospital alman hastanesine gittim sonra...bana dediki...yaşım genç olduğundan günde 1 kere almam gerektiğini..3 ay kullanmamı söyledi..kontrole çağırmadı...zaten bi sorun rahatsızlık yaşamadım...perşembe yada cuma gidicem dr.a bakalım o zaman daha iyi anlarım ...

canım hadi bakalım..heyecanlandırdın bizide...inşallah hamişsindir.

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (11.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK**************************

Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (13.ay)
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak ( 6. ay )
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. ay ) // kardeş istiyoruz
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
kurnaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 16 ocak
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak ( 14. ay )
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::20 ocak ( 4 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma 
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ocak
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAKTA NASİP OLSUN.

raebzeh düzelttim canım..inşallah şubatta hamiş haberini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…