Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım hadi bakalım..heyecanlandırdın bizide...inşallah hamişsindir.
ya sudenazcım ben heycanlanayım mı bılemedım,,adetım teeee ayın yırmıbeşinde,,,daha şimdiden mığdem bulanırmı..cok tuhaf değil mı,,bence bulanmaz ya hemen..belırtıler erken başlamaz dıye duymuştum..fakat bulantım bı garıp olduğu için kafam karıştı..kafamçokkarıştı

canım bu ilaç hem vajinadan hemde ağızdan alınabiliyor..vajinadan daha etkili..sen eczacıya değil..dr. una sor o nasıl vermişki sana...CADIARZU

cnm drum yarın yurt dısına cıkıyor malesef subatta gıdıcem eczacıya sorma nedenımde recetede yazıyor ya o okuyabılıyor nasılsa. dr nasıl tavsıye etmıs soyler dıye dusundum

sudenazcım özelinden yazdıgımı oku sımdılık cıkıyorum bırazdan gelıcem a.s.

canlarım gunaydın kocaman öpücükler ve sevgıler hepinize kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.

kızlar bugün eşimin tahlil sonucunu doktora gösterecem ne olur dua edin benim için inşallah çaresiz bir şey değildir

herkese merhaba arkadaşlr nasılsın?
buay hamiş sayımız nıye artmıyor yaaa hadı bırıleri guzel hberler versın yaaa
bende bugun temızlıkyapayım dedım soguktn da canım hiçistemiyor.yarına caya mısafırm var carşamba elitmin annegil geldi pnalrı akşam yemege almak sitiyoruz.iyi bi temzlık şart ama sogukolunca gözum korktu bıde doktor 1hafta dıkkat et üşütme dedi ::(

kedy iii ettin beni cagirmakla...guzel ilerliyor...insanin kafasi dagiliyor
kadriyecim naberler...ins biz haber veririz kedy ben, sen ve diger arkadaslar :) ii patlama yapariz

kedy iii ettin beni cagirmakla...guzel ilerliyor...insanin kafasi dagiliyor
kadriyecim naberler...ins biz haber veririz kedy ben, sen ve diger arkadaslar :) ii patlama yapariz

ahhah canım 2şuabtı beklıycez bzıde ama buay kafamakrısık aslında kımı arkadşalrın dokotrları filmin cekıldıgı ay korunun demişler?bakalımbuhafta içind earıycaz bzıde doktoru arayın demiş ne diycek sorsammıkı korunsakmı diye abes mıolur cocukisterkend ekorunalımmı demk yaa

kadriyecim ya kıyamam dr dikat ediceksin demiş ağır iş yapma üstten yap yeter.sakın üşüme kat kat giyin özellikle 2-3 kat yün çorpa falan aman dikakt et kendine canım ya.
aynı fikirde olduğumuza sevindim ebrucum. inşallah yaparız o patlamayı ben sizden çok umutluyum valla rahim filmide çektirdiniz gelcek hemen bebişler inşalllah. ezanlar okunuyo Rabbim dualarımızı kabul etsin innnnşşşşaaalllllaaahhhhhhhh

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ismim serpil 27 yaşındayım.18 aydır korunmuyoruz rahim filmi çekildim 3 ay oldu 2 aydır klomen kullanıyorum bu 2.ayım benide listeye eklermisin sudenazcım adet tarihim 27 ocak teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…