Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (13.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK 13 **************************

Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak ( 6. ay )
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. ay ) // kardeş istiyoruz
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
kurnaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 16 ocak
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak ( 14. ay )
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::20 ocak ( 4 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (2 .ay)
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*****

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (13.ay)
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAKTA NASİP OLSUN.

fts umarım vardır bebişin en son kan tahlilini ne zman yaptırdın???
herhangi bi hastalığın var mı??yani tedavi oluyomusun?

hastalıgın yok diyorlar ama 1.5 yıldır evliyim ve hiç korunmadım en son rahim filmi çekilecektim ki bıraktım tedaviyi garip bir hisle kendiliğinden olacak dedim ve bıraktım yada filmden çok korktugum için kan testi bu dönemde hiç yaptırmadım idrarda çıkmaz mı yaaasenağlama

benim bildigim sabah uyanınca ölçüm dogruymuş ondada 37.5 üzeri oluyormuşş

valla canım benim bildiğimde normal vucut ısındaki ani yükselış mesela 0.2ile 0.6 arası yükseliiş ama ila 37 olması gerekmiyomuş ama 37.5 diye hiç duymamıştım ısı takiplerinde hiç 37.5 görmedim

erken gebelik belirtileri bölümünde kızlar bununla ilgili bayagı bilgi vermişti hatta bir ay takip etmeye çalıştım ama becerememiştim :)) eger bulabilirseniz orada bayagı detaylı yazıyordu

arkadaşlr ben bugecetakılamıycam size sabaha erken kalkıcam eşimi gönderdıkten sonrada yatmam malum mısafırım var caya anca yetırştırım kib siz e iyi muhabbetler
bolll hamişli gunlerr...

fts bildiğim kadarıyla adetten 10 gün geçince yüksek ihtimalle idrarda görülüyomuş yarın sabah ilk idrarınla bi test yap bakalım ve müjdeli haberle gel bizee....

sydecım listeyı burdan kopyalayabılırsın canım ben senın en son guncelledıgınden sonra gunceleldım

fts bildiğim kadarıyla adetten 10 gün geçince yüksek ihtimalle idrarda görülüyomuş yarın sabah ilk idrarınla bi test yap bakalım ve müjdeli haberle gel bizee....

İNŞAALLLAAAHHH hepimiz aynı müjdeli haberi en kısa zamanda veririz RABBİM hepimize nasip etsin anne olmayıı

evde yok ama komşumda var sanırımmm :))) olmazsa ondan alırımm stoklarımı tükettim bennn

sabah ilk idrarla yapıcaksın canım unutma ya da 4 saat bekledikten sonra yapılınca daha net oluyomuşşş
11 de gelirim ben eve açarım o zman burayı görüşürüz...
ya bugün belime ööle bi ağrı saplandıki sormayın sanki biri koparıyomuş gibi kırmzıılara delalet bu...
neyse
ben kaçtım kızlar iii geceler yarın görüşürüz...

merhaba.yumurtalama gununu JİNEKOMED.::. Op. Dr. Yeşim Yerçok.::.Kadın Hastalıkları,Kısırlık,Gebelik-Doğum,Tüp Bebek,Menopoz adresındekı hesaplayıcılar bolumunden kolayca öğrenebılırsın.kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlaarrhihoyyyt
"umutsuz,fts,kestane" günü geçenler yokmu bi haber:uhm:hadi güzel haberler :CüvCüv:verin bize de günümüz güzel geçsin:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…