Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım benm tutulmuş gbi öyle kötü ağrıyo ki dayanamıyorum ya dik bi, şekilde duramıyorum öncedende adet oldan bööle olurdum ama bu sefer çoook fazla anlamdım...

geçmiş olsun canım,bel ağrısı çok felaket bişey,insan ne oturabilir,ne yatabilir,hastalandınmı sen,ondan mı ağrıyo acaba:uhm:
ben iyiyim,işyerindeyim,çalışıyorum canım,arada da buraya bakıp takip etmeye çalışıyorum,günü geçen kızları merak ettim,nerde bunlar yaakafamçokkarıştı

walla bilmiyorum canım ya kayıplar ben bugün zmanım ama kasıklarımda ağrı yerine bööle birileri 2-3 damarımı tutuyo sanki kenarlara çekiyolar daha önce bööle bişi olmamıştı ya gelsin artık kırmızılar tatile gitmeden rahim filmimi çektirmek istiyorummm

evet canım,bencede bir an önce rahim filmini çektir,inşallah o da iyi çıkar,sende rahatlarsın ve yoluna devam edersin,sonra bebişler gelir güzel güzel:))

canım a.s bencede rahim filmi isteyince dr.bende 6 kadar ara verdim korktum amam öyle oluncada o geçen 6 ayda acaba tüpler tıkalımı herşey boşunamı yani anlıcagın içim içimi yedi ve aylar boşa geçti tabi bende çektirdim rahatladım tıkanıklıklarda varsa o tazzikli ilaçla açılıyomuş zaten ben çektirdim önümde bi engel kalmadı hayırlısı artık sadece dua ediyoruz ama içim rahat en azından...

hadi ya uyaran olmadı mı canım senii....tüh tamam teşekkür ederim
bi de canım anestezili olması bizim elimizde mi yoksa doktor neye göre karar veriyo...

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (13.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK **************************

Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak ( 6. ay )
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. ay ) // kardeş istiyoruz
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
kurnaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 16 ocak
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak ( 14. ay )
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::20 ocak ( 6 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (18 .ay)
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAKTA NASİP OLSUN.

sebnemgun düzelttim canım..inşallah şubat hamişi olursun a.s.

slm kızlarrrrrrrr

dün giremedim ya telefon hattımızda bi sorun oldu...

sayfaları oku oku anca bitirdim .....

yokmu hamiş haberi hakketen ya ?

hadi ya uyaran olmadı mı canım senii....tüh tamam teşekkür ederim
bi de canım anestezili olması bizim elimizde mi yoksa doktor neye göre karar veriyo...

anestezili senin elinde tabi ama ücreti anestezili olunca baya bi farkediyor bende 10 dakikalık bişey için degmez dedim gerçi çok kötü degild, zaten hemen sonrasında agrı kesici igne istedim yaptılar ben hemen ayaga kalkıp bide gezmeye gittim ama işte o anada çok korktum kastım biraz rahat olmak lazım aslında çok zor degil aslında ben sonradan okudum mesajları o yüzden bilmiyodum agrı kesici falan almadım yani:) olsun geldi geçti..hihoyyytbazıları hiç hissetmiyo bile inşallah sende öyle olur canım...

ya arkadaşlar benım profıl resmım nıye gozukmuyo ben hepınızın kını goruyorum..ya bıde ben buaralar cok ama cook duygusalım.anlayamıyorum ama oyleyım işte.tv de bırı ağlaaın hemen ağlıyorum,herşeye alınıyorum..kendımı hıç ıyı hıssetmıyorum.dua edın bana.

kızlar merhaba ben çok stresliyim c.tesi günü adet oldum pazar akşamı bitti damla damla geliyor çok afedersiniz ama sadece wc de onun dışında yok sağ kasığımda çekme oluyor başım felaket ağrıyor ben napıyım ya kan testi yaptırmak istemiyorum çok yıkılıyorum sonra olabilirmi sizce

ederiz canım ederiz sen merak etme...rahat ol bende ööleyim baktım ağlıcam kaçıom yoksa kociş dalga geçioooo...

hehehhe yine bennn delikafadulden
buradan da cevap vereyim miii -tatlicadiarzu-
yapmaaaaa lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…