Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

arkadaslarrr ben yumutlama günümü kaçırmak istemiyorum ama hesaplayamıyorum da bana bi yardımcı olurmusunuz lütfen. 7 Aralık ta adet oldum. Sonra 9 ocakta adet oldum. Biraz uzun bir siklus 33 gün gibi sürdü. Şubat ayınında 11 inde beklliyorum hani 33 gün üzerinden hesaplarsam. Ama ya 28 gün filan olursa yani daha erken gelirse acaba yumurtlama ne zaman olur? Ufff ne zor ya...
Yumurtlama haftası her gün mü yoksa gün aşırı mı nasıl olacak bu iş?

20,22 28,30 arasındayogun olmk zartıyla 2 3 gunde bır calışın canım.ya kafana göre takıl bıde haftada2 3 kez duzenlı ilşki oldumu ıyı dıyor doktorlar

kızlar bu gece ilk kez benim vücut ısım 36.9 37 36.8 oldu sizce bu neanlama geliyor çok şaşkınım şuan bana yardım edin lütfen ve sabahta 36.9 oldu

he walla kimseden çıt yok gece kuşları ötmüyo...
canım walla benm ateş ölçümleri hakkında herhangi b bilgim yok.

kızlar iyi akşamlarr ben ara ara giriyorum ki sizleri tanıyamadım (( ya ben 2 ocakta olmam lazımdı olamadım test yapıyorum ara ara ama negatiff şimdi netten baktım geç döllenmeden olyormuş ama 10 gün oldu yaa uff bana bi akıl verin kan testi yaptırmaya artık utanıyorum çevremdeki bütün hastanelerde en az 5 er kere yaptırdım artık mimliyim

fts umarım vardır bebişin en son kan tahlilini ne zman yaptırdın???
herhangi bi hastalığın var mı??yani tedavi oluyomusun?

kestane bütün ay ölçtünmü canım ısını

hayır canım düzenli ölçmedim bir ay sürekli ölçmüştüm hiç yükselme olmadı bende onden sonra sıkıldım ve ölçmedim ama ara sıra ölçüyodum yine de yükselme olmuyodu 36.2 36.3 35.8 en fazlada 36.7 oluyodu ama bu sabah biraz geç ölçtüm 36.9 çıktı az öncedecanım sıkıldı bi ölçeyim dedim ve 37 ilk kez gördüm ve 5 6 seferdir aynı çıkıyo hiç böyle olmamıştı gecede ölçsem düşük çıkardı:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…