- 20 Şubat 2007
- 2.697
- 285
- 688
- 39
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #16.361
canım ahlsızlık mıde bualntısı aksık agrısı yapıyor klomen baya agır bı ilaç canım sıkma sen canını emı
evet halsızlık hep bı uyku halı var sol kasıgımdada ara ara kramp gıbı sancılar oluyo
1hafta 10gun suruyo canım agrılar bulantıalr catlama donemın daha agrılı gecıyor
evet halsızlık hep bı uyku halı var sol kasıgımdada ara ara kramp gıbı sancılar oluyo
mrh bende bu ay ilk defa klomen kullandım halsizlik yapmadıda kasıklarım çok ağırdı 18 ocakta regl olmam lazım bakalım hayırlısı
kızlar bugünde adet olmadım acaba bu sefer oldumu bana yardım edin lütfen
hımm gecıkme normal oyleyse.amam dediğin gibi yap baaklım test inş suprız olur sna yenı yıl suprızı canım benım senın de bu mutlulugu tatmanı oyle çok istiyorumkı.
benım rahım fılmı normal çıktı bi sorun yok çok sukur
inş.cnm olmazsın Allah hayırlısını nasip etsin hepimize:CüvCüv:
amin canım inş.olmam eğildiğimde solkasığıma bir sancı giriyo sence bu belirti olabilirmi adetim 3gün geçtide bide sence son adetimden hesaplamam gerekiyo günümü yok sa bir öncekindenmi çünkü geçen ay 1hafta önce hastalandım yani 24.gün ve 3 gün sürdü oyüzden karar veremiyorumCADIARZU
amin canım inş.olmam eğildiğimde solkasığıma bir sancı giriyo sence bu belirti olabilirmi adetim 3gün geçtide bide sence son adetimden hesaplamam gerekiyo günümü yok sa bir öncekindenmi çünkü geçen ay 1hafta önce hastalandım yani 24.gün ve 3 gün sürdü oyüzden karar veremiyorumCADIARZU
benimde geçen ay 4 gün erken gelmişti, benimde bugün 3. günüm geçti ama benim kasık ağrım falan yok belirtim yok yani başka neler var belirti olarak
evet, gecen ay olumsuz. bu ay 19unda test yapacagim. var mi o civarda test yapacak olan?
son adetinden itibaren hesapla bence belki geçen ay üstüne görmüşsündür sen yinede dikkat et kendine bak halada gelmemiş inş.gelmez
agrısın ya razıyım ben..
ama su yumurtlama gununuzu hesap dısında kendınız nasıl hıssedıyorsunuz şaşıyorum.. taktık ver bakem bu konuda :)
kadriyecim senin adına çok sevindim ne güzel bunuda atlattın hadi bakalım artık kimse tutamaz seni şubat ayı son olur artık bu adet listelerinde
benimde adet tarihim 14 ocak ama ben 1 hafta beklicem yani 19 u gibi test yapmayı düşünüyorum(tabi kırmızılar gelmezse)
aa2gunun kalmış kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz.:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?