Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

1hafta 10gun suruyo canım agrılar bulantıalr catlama donemın daha agrılı gecıyor

agrısın ya razıyım ben..
ama su yumurtlama gununuzu hesap dısında kendınız nasıl hıssedıyorsunuz şaşıyorum.. taktık ver bakem bu konuda :)

ayyy canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum bende aynı şeyleri senin için istiyorum ya valla bazen diyorumki bi gün bari yaşasam şu duyguyu diyorum yalnızca bir gün o kadar uzak bi hayal oldu artık:a015:

inş.cnm olmazsın Allah hayırlısını nasip etsin hepimize:CüvCüv:

amin canım inş.olmam eğildiğimde solkasığıma bir sancı giriyo sence bu belirti olabilirmi adetim 3gün geçtide bide sence son adetimden hesaplamam gerekiyo günümü yok sa bir öncekindenmi çünkü geçen ay 1hafta önce hastalandım yani 24.gün ve 3 gün sürdü oyüzden karar veremiyorumCADIARZU

kadriyecim senin adına çok sevindim ne güzel bunuda atlattın hadi bakalım artık kimse tutamaz seni şubat ayı son olur artık bu adet listelerinde

benimde geçen ay 4 gün erken gelmişti, benimde bugün 3. günüm geçti ama benim kasık ağrım falan yok belirtim yok yani başka neler var belirti olarak

son adetinden itibaren hesapla bence belki geçen ay üstüne görmüşsündür sen yinede dikkat et kendine bak halada gelmemiş inş.gelmez

benimde geçen ay 4 gün erken gelmişti, benimde bugün 3. günüm geçti ama benim kasık ağrım falan yok belirtim yok yani başka neler var belirti olarak

valla 1 2 gündür adet olcakmışım gibi hafif ağrım oluyo göğüslerim şiş ve ağrıyo midemde yanma var arada bazı şeylerden midem bulanıyo ve bu ay hiç kasık ağrım olmazdı ama buay var bende bekliyorum bakalım gelcekmi ve bu ay yumurtlama günlerimde kasıklarımın üstünde gıdıklanma hissi oluştı bir hafta sürdü ama şimdi yok bide geceleri ayaklarım çok soğuyo bunu bugün biyerde okudum ama belirti olabilirmi bilmiyorum canım:sm_confused:

evet, gecen ay olumsuz. bu ay 19unda test yapacagim. var mi o civarda test yapacak olan?

bende 18 ocakta olmam lazım gelmezse 19 unda yapıcam kan testi inş.olmam çünkü 19 u eşimin doğum günü nekadar güzel hediye olur çok istiyorum :CüvCüv:

son adetinden itibaren hesapla bence belki geçen ay üstüne görmüşsündür sen yinede dikkat et kendine bak halada gelmemiş inş.gelmez

ya canım geçen ay işte hem erken geldi hemde 3 gün sürdü erken bitince bende test yaptım ama nehatif çıktı acaba geçmi yumurtladım olbilirmi sence:Saruboceq:

benimde adet tarihim 14 ocak ama ben 1 hafta beklicem yani 19 u gibi test yapmayı düşünüyorum(tabi kırmızılar gelmezse)

agrısın ya razıyım ben..
ama su yumurtlama gununuzu hesap dısında kendınız nasıl hıssedıyorsunuz şaşıyorum.. taktık ver bakem bu konuda :)

agrı oluyor kasıklarımda bıdeateş olcme yontemınıkullanıyordum ama bikaç aydır ateşımı ölcmedım canım

kadriyecim senin adına çok sevindim ne güzel bunuda atlattın hadi bakalım artık kimse tutamaz seni şubat ayı son olur artık bu adet listelerinde

sen cektırmedın dımı daha rahım fılmı doktorada gıtmedın dimi nezman başlıycksın tedavıyesen .
senın için gerckten çok dua edıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…