- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.221
günaydın kızlar..ben adet oldum yine..kadriyecim yeni tarihim 21 şubat, ekler misin ? 27. ayım ayrıca..
sağolun. ay kızlar meraktan ölüyorum yaa kan testinde gebelik çıkmadı ama doktor sen geç yumurtladın biraz bekleyelim tekrar yapalım dedi, ççook merak ediyorum.
sağolun. ay kızlar meraktan ölüyorum yaa kan testinde gebelik çıkmadı ama doktor sen geç yumurtladın biraz bekleyelim tekrar yapalım dedi, ççook merak ediyorum.
kestane canım ben hala adet olmadım.dün test yaptım negatif tabiki dr umu aradım cuma gününe randevu verdi bakalım gidicem neler bekliyo beni...
ben hamilelik testi yapmadim ama hamile oldugumdan eminim sanki..3 gündür midem bulaniyo adet günümde bu gündü yani 21.01.2009 adet olmadim.......basimda cok agriyor
merhaba arkadaslar keyifler nasil
kadriyecim, ne yazik ki dun tesrif ettiler...ama az geldi ve de agrili geldi..ben cok yoruldum sanirim..listede demirbas olmaya aday adayiyim...
Moralim bozuk ve isler fazla o yuzden pek girmedim canim.
Sende keyifler nasil
kestane test yapsana,silikte olsa çıkar,madem bu kadar eminsin,hadi güzel haberler ver bize:))))
kız kestane yenı tarıhını vermiş şuabt ayı için sne karıştırdın galıba
:1shok:yaa evet,kestane değil,baklava diyecektim karışıklık olmuş,baklavaydı galiba eminim hamileyim falan diyen,ben karıştırdımkafamçokkarıştıbi yandan çalışıyom bi yandan buaryı takip ediyorum,olabilir:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?