Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kadriyecim, oyle olmak gerekiyormus. stres yok..ben de bu ay oyleydim guyaa
aralik ilk haftasi hsg cektirdim ya, hah dedim bu engeli de astik..ama olmadi iste
biliyorum sen de cektirdin, insallah sende tutar.

kadriyecim, oyle olmak gerekiyormus. Stres yok..ben de bu ay oyleydim guyaa
aralik ilk haftasi hsg cektirdim ya, hah dedim bu engeli de astik..ama olmadi iste
biliyorum sen de cektirdin, insallah sende tutar.

yok canım hcg cektırıdm ayy umıtlıyım değil benım durumun zamn gectıkce umıdm bıtıyorbelkıd eondn kocişte kızıyor ban aama limde dğil napem

kestane test yapsana,silikte olsa çıkar,madem bu kadar eminsin,hadi güzel haberler ver bize:))))

ya canım ben baklavaya cvp yazmıştm ynlış anladın galiba keşke adet olmasaydımda yapsaydım bende kesin hamileyimdir dedim ama yok malesef:sm_confused:

ya canım ben baklavaya cvp yazmıştm ynlış anladın galiba keşke adet olmasaydımda yapsaydım bende kesin hamileyimdir dedim ama yok malesef:sm_confused:

evet canım karıştırmışımkafamçokkarıştı,inşallah senin haberinide önümüzdeki ay alırız:CüvCüv:

selam kıslar işler bugün yoğun ancak girebildim.Listede adet tarihimin yanına Şubat 19 (18. ay) yazarmısınız.düşükten sonra 14. ay.Toplam da şubatta 18. deneme kıslar ve halen bişe yok.BAzen umudum o kadar azalıyor ki 17 ay oldu bişe yok..Doktor ikinizdede bişe yok diyor.Yaza kadarr olmazsa aşılama dedi.Aşılama nasıl oluyor bilgisi olan varmı.Çiftlerde problem yoksa tutma şansı yüksekmiş öle duymuştum.Ağlamak istiyorum artık ya bıktım şu çevre baskısından sizden sonra evlenenler hamile bir hamile kalamadın filan hiç kimseyle görüşmez oldum artık evden işe işten eve (

canım beni tekrar listeye eklermisin şubat 10 inşallah bu son eklemen olur rabbim hepimize versin hayırlı bir evlat..............

İnşallah kestanecim...O günleride gürürüz .Çift çizgiyi görelim artık :CüvCüv:

canım listedeadın zatn istdıgın gıbı yazılı.bide düşükten sonbrakı tarıhı yazıyoruz ilk korunmayı bıraktıgıhn sonrakı zamnı değil.canım sabredıcez bqaşka yolu yok rabbım daha guzellerini nasip edcekkı bunu elımzden aldı öle düşün sende.rabbımızden geldı amenne demkten başka dacaremiz yokkı.içinden ağlam geliyoırsa sıkma kendını agla agla rahtla canım.ama unutma eşlerimizn bize ihtıyacalrı var.evlenırken cocuk olsun ıllakı cocuk yapalım dıye evlenmedıkki dimi cocuga uuzlurken elımdne kayıp giden haytın farkına varamıyoruz .ama.ağlalmk ben artık aglamıyorumda hele bu ay ole nötr oldumkı.ne düşünecegımı nasil tepkı verecgımıde bılemıyorum.ümidim hep var ama.aşilama konusndada topıklere bak canım oradakılerdaha guzel yardımcı olurlar sana.

iremcim doğru sölüyosun ama beni en çok yıpratan çevre baskısı sanırım..kaç aydır bekliyorum ya dediğin gibi nötr oldum artık.Sanki hiç kalmıcam derken okuduklarım umut oluyor hep.Sabırlı olmak lazım dualarım hepimize..hayırlı bebişlerimiz olur inş rabbim izniyle...

ya sıkma canını bu çevre baskısı hepimizin sorunu aileden ayrı eşten dosttan ayrı sanki biz hiç istemiyoz bizde biliyoz yapmasını ama olmuyo işte neyapalım zamanı gelmemiş daha allah hayırlısını vesin beklemekten başka çare yok:Saruboceq:

canım ben bu konuda kadriyeye katılıyorum orası doğru ama wintersun =irem
bumuyani=kadriyesırnaşık şey:dance::dance:

slm kestane yok canım hamilelik yok artık negatif çıktı bi kere umudum kalmadı bakalım dr ne dicek.görümcemler bugün bendeydi anti sperm anti kor testi iste dr undan dedi.aklıma hiç gelmemişti bazı vucütlar spermi öldürürmüş bakalım cuma bi sorucam...

bircancım tabi sor bakalım ben bunu hiç duymamıştım banada akşam görümcem kayınvalidem geliyo gece girebilirsem geç girerim bende bu konuyu araştırayım bakalım

ya kızlar bişi sorcam hepınıze lutfen bana cvb verın ama :) benım adetım cok duzensızdı dr falan gittim hap verdı kullandım bırbucuk ayda bır oluyosndr dedı bana hep sokturucu kullan dedı benım bıde nefes darlıgı var onun içinde dra gittim demir eksiliği var dedı bundanda adetın duzensız oluyodur dedı kullandım onu bır bucuk aydır ilacım bitti sayılır 10 gun önce hastalığim bitti ve normalde bu gunlerede gelmemsi gerekıyo ama 4 gundur cok az az leke gibi kan gelıyo nedır bu sizce yerleşme kanamaı dıye bşi duymustum ama bu o kadar surmez dimi???yardım lutfeennn

yardımcı olmk isterdım canım ama bı fıkrım yok kuusra bakma inş yerlesme kanamsıdır bız oyle dua edelim:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…