- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.201
inş canım athlıllerimz hemencecık bıttı bıay bılealmadı inşbebeişimzde dahacok bekltmez
kadriyecim nasılsın uzun zamandır görüşemedik nasıl gidio çalışmalar sudenazdan bi haber varmı şimdi geçmişe bakıcam kendine çok iyi bak bol hamiş dolu listeler hazırlarsın inşallah
hiç merak etme kadriyem sennnn dualarım seninleee cnmmmmm :Saruboceq:
KİST Vrken hamile kaln olmuşmu dıye sormussun ya canım kıst varkn hamile kalınıyor bebek kıstı yer dıyorlar ama sen yıende doktorun ilaç verdıyse kullan canım :) bikaç ay sonra gelsın sağlıkla gelsın canım:CüvCüv:
aramıza nıye kabul etmeyelım canım ole duusnme ama daha yenısınya gozumuz alışmadı galıba daha :)
inş canım athlıllerimz hemencecık bıttı bıay bılealmadı inşbebeişimzde dahacok bekltmez
kadriyecim nasılsın uzun zamandır görüşemedik nasıl gidio çalışmalar sudenazdan bi haber varmı şimdi geçmişe bakıcam kendine çok iyi bak bol hamiş dolu listeler hazırlarsın inşallah
canımsın cok sağol ılgın için çok mutlu oldum cvplarına:1hug:
selam pumpkins sağol cnm cvbın ıcın benım esımde samsunlu hemserı sayılırız cnm doktor normal bı kıst dedı kendılıgınden kaybolur dedı bı baska doktorda dogum kontrol hapı kullan dedı ben ıstemedım bıran önce cocugum olsun ıstedım arada kasıklarıma agrı yapıyo ama ıste daha bakalım umarım kendılıgınden kaybolurda hemen hamile kalırım umarım herkes hamıs kalır
günaydın kızlar,,, grip oldum çok kötü..
günaydın kızlar,,, grip oldum çok kötü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?