- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.181
ah ismimi orda görmek çok heyecanlandırdı.inşallah hamiş kısmına geçeriz en kısa zamanda.
ooo iremcimm börekler yapıyormuşş,,,,
elacıgım dün sogan kürüne bakmıstım senın tavsıyen üzerıne bgn basladım cok sağol
pek iii sayılmam canım ya görmüşsündür belki yazdım kırmızıları gördüm ama çok kafama takmıyorum artık aşılamaya adepte olmaya çalışıcam
ya bugün akşam misafir var koşturuyorum yaklaşık 16 kişinaniknanik
biraz karnım ve belim ağrııyna zor yapıyorum
sen neler yapıyosunnn????
kızlar soğan kürünü adetliyken yapıyomusunuz ve kaç gün süreyle yapıyosunuz
kadriyecim nasılsın canımm çalışmalar tam gazzz
hadi canım inşallahhh biran evvel hamişlerde görürüzzz seni sizleriii
bu arada canım kardeln nickli arkadaş benim arkadaş aranıza yenii katıldıı onada yardımcı olunn emiii kadriyecimmm öptümm cnmmm :CüvCüv:
kadriyecim nasılsın canımm çalışmalar tam gazzz
hadi canım inşallahhh biran evvel hamişlerde görürüzzz seni sizleriii
bu arada canım kardeln nickli arkadaş benim arkadaş aranıza yenii katıldıı onada yardımcı olunn emiii kadriyecimmm öptümm cnmmm :CüvCüv:
selam pumpkins sağol cnm cvbın ıcın benım esımde samsunlu hemserı sayılırız cnm doktor normal bı kıst dedı kendılıgınden kaybolur dedı bı baska doktorda dogum kontrol hapı kullan dedı ben ıstemedım bıran önce cocugum olsun ıstedım arada kasıklarıma agrı yapıyo ama ıste daha bakalım umarım kendılıgınden kaybolurda hemen hamile kalırım umarım herkes hamıs kalır
ama kımse bana yazmıyo benı aranıza kabul etmedınız galıba
canım kalpleımız bırmışbak bende tam sana ozeldn msj yazacktım nasılsın oğlusun nasıl hersey yolunda dimi kib ben de aynı hersey gecn haftalrda rahım fılmı cekıldım.doktorr rahım fılmıne guvenıyor galiba 2ay serbest bırakalım dedi.sonrasında tedavıye başlarız dedi.tahlılleirmizyapıldı hersey normal çıktı şimdilik beklıyoruz cALIŞMALAR DA TAM GAZ DEVM EDİYOR :)hihoyyyt
ARKADAŞIN KONUSNDADA GÖZUN ARKADA KALMASIN ABŞIMZ USTUNDEYERI VAR :)-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ahhh canımmm benimmm sende hep aklımdasın hep dua ediyorum sana sizlereeee bebişş iyii canımm teyzesii sağolasınn herşey yolunda allaha şükürr 5 e gircezz az kaldııı
ohh çok iyi canım sonuçlar gzl çıkmış maşlahh sana kadriyemmm senin bebiş nazlı annesiii gelcek yakınlarda inş ben innaıyorumm kocaman öptüm senii canımmm
sağol canımm ilginee bu arada :1hug: Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?