Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

günaydıınnn
aralıkta çalışmalara başladık..
ben beklemiyordum açıkçası çünkü ikimizin tarafında da çok bekleyenler var...
amaa bu sabah çift çizgiyi gördüm :teytey: :teytey:

tebrik ederim sakura çok güzel bi haber rabbim saglıkla kucana almayı nasip etsin inşallah:nazar:

günaydıınnn
aralıkta çalışmalara başladık..
ben beklemiyordum açıkçası çünkü ikimizin tarafında da çok bekleyenler var...
amaa bu sabah çift çizgiyi gördüm :teytey: :teytey:

tebrik ederimkaydirigubbakcemile5hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsina.s.

çok teşekkür ederim canım bilgilendirmen için. bu arada sen özelemi gittin devletemi gerçi bu 2-3 günde bir muayeneyi devlettekiler pek yapmaza. ben özele gidicem de çok mu ücret alır acaba. bu takip için genel bir miktarmı yoksa mesele her muayenesi 100 ytl bizim doktorun yoksa her muayene her gidiş için ayrı ücret mi alır .ozaman bu çok pahalıya gelir değil mi ama

tebrik ederim sakura
ins. hayirli, saglikli, bahti acik, imani kuvvetli bir cocugun olur
darisi bizlere :)
haberlerini esirgeme bizden

günaydın arkadaşlar moralim çok bozuk yardımınıza ihtiyacım var dün doktora gittim ultrasonla baktı 2-3 cnm lik kist var dedi ama çatlamamış yumurta da olabilir gebelik kisttide dedi kan tahliliği verdi sonucunu bugün 5 de alıcam sizce hamilemiyimdir dualarınızı bekliyorum

inşallah hamilesindir:CüvCüv:haberdar et biziyerimseniben

kızlar günaydıınnn
eee varmı yeni haberler. kadriyecim canımcım ne zamandır görüşemiyoruz. nasılsın. varmı bir gelişme tahlil sonuçların temiz çıkmış inan çok ama çok sevindim canım ya bende dün dr.a gittim çok şükür kist falan yok benim bünyem üretiyoda. yumurta takibi yapalım dedi dün 13. gündü 15 mm olmuş ikitane hatta 3 ama biri küçükmüş. cuma tekrar gidicem çatlamazsa iğne vurulucam ama hiç bilgim yok bu konuda ne nasıl olcak bilmiyorum hayırlısı bakalım.
sudenazcım istirahatteymişsin canım çok çok geçmiş olsun inşallah çektiklerinin karşılığını tez zamanda meleğinle alıcaksın canım benim.
ebrubu burdada yoksun nerdesin canım son durum nedir

slm kızlaaarrr uzuuunn bir aradan sonra ben geldim yine, nasılsınız herkes iyidir inşallah

hayrola kızlar nerelerdesiniz yaaa topiğimiz boş kalmış

isoo canim nerelerdesin... hosgeldin

ebruuuummm canım hoşbuldukŞeniz nasılsın epeydir yokum buralarda çok şükür sıkıntılar hiç bitmiyo rabbim yardımcımız olsun söylemiştim hani hsg filmi çektirecem diye tüplerde ve rahim ağzında tıkanıklık varmış ameliyat olmak zorunda kaldım canım delikafaduldenoyüzden epeydir gelemiyorum buralara yatıyorum pazaretsiden beri sizler nasılsınız ne var ne yok topikte ben görmeyeli

geçmiş olsun can_iso bende çektircem filmi ama korkuyorum yaaaa allah yardımcımız olsun............

geçmiş olsun can_iso bende çektircem filmi ama korkuyorum yaaaa allah yardımcımız olsun............

sağol canım inşallah kolaylıkla halledersin zaten normalinde öyle çok ağrı falan olmuyo korkma bide çektirmeden yaklaşık 1 saat önce bitane ağrı kesici al işini kolaylaştırır rabbim yardımcın olsun inşallah canım umarım temiz çıkar güzel haberlerini bekliyorum tatlım

can iso geöiş olsun canım. inşallah tez zamanda kavuşursun meleğine. canım bişey sorucam peki senin adetlerin nasıldı az? çok? tıkanıklık olunca genelde adetler az olur diyolarda

kızlar bu ay adaçayına başladım. yarın adetim bitiyor :jeyyar:
yumurtlama günümü falan hesapladım zaten anlıyorum akıntıdan.
eğer bu ay da olmazsa doktor yolları.. :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…