- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.281
günaydıınnn
aralıkta çalışmalara başladık..
ben beklemiyordum açıkçası çünkü ikimizin tarafında da çok bekleyenler var...
amaa bu sabah çift çizgiyi gördüm :teytey: :teytey:
günaydıınnn
Selam canım. Yumurta takibi şöyle oluyor: Adetin 3. günü gidiyorsun. Adetliyken yapılan tahliller var çünkü.Vaginal muayeneyle kist olup olmadığına bakılıyor. Yine vaginal muayeneyle yumurta rezervine bakıyor doktor. Gelişecek gibi görünen yumurtan ya da yumurtaların varsa o yumurtalarını takibe alıyor doktor. Yumurtan ya da yumurtaların 18-20 mm. ye ulaşıncaya kadar 2-3 günde bir seni kontrole çağırıp yumurtalarının gelişip gelişmediğine bakıyor.18-20 mm. ulaştıktan sonra çatlaması gerekiyor yumurtanın.Çatladığı zaman da ilişkiye girmen için seni bilgilendiriyor doktorun, ya da çatlamadan 1-2 gün önce de ilişkiye girmeni öneriyor. İlk yumurta takibinde ilaç kullanmayı tercih etmiyor doktorlar. Eğer ilk takipte yumurta gelişimde ya da çatlamasında herhangi bi problem tespit edilirse, klomifen içeren yumurta uyarıcı ilaç( adetin 3 veya 5. inci günü 5 gün süreyle kullanıyosun doktor kontrolünde) ve 18-20 mm. ye ulaştıgında da çatlatma iğnesi yapıyor doktor. Olay bu canım.
günaydıınnn
günaydın arkadaşlar moralim çok bozuk yardımınıza ihtiyacım var dün doktora gittim ultrasonla baktı 2-3 cnm lik kist var dedi ama çatlamamış yumurta da olabilir gebelik kisttide dedi kan tahliliği verdi sonucunu bugün 5 de alıcam sizce hamilemiyimdir dualarınızı bekliyorum
inşallah hamilesindir:CüvCüv:haberdar et biziyerimseniben
isoo canim nerelerdesin... hosgeldin
geçmiş olsun can_iso bende çektircem filmi ama korkuyorum yaaaa allah yardımcımız olsun............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?