Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda sonucu alır ve hamile kalırsına.s

can iso geöiş olsun canım. inşallah tez zamanda kavuşursun meleğine. canım bişey sorucam peki senin adetlerin nasıldı az? çok? tıkanıklık olunca genelde adetler az olur diyolarda

sağol canım doktor da sordu bana adetin düzenlimiydi diye ama benim ilk adetimden beri hiç günüm geçmedi hep hesapladığım tarihte düzenli bi şekilde olurum hemde 6 gün sürer ilk 3 günümde yoğun kanamam olur yani bi anormallik yoktu herşey normaldi doktorada söyledim sızıntı şeklinde oluyomuş demekki dedi bende anlamadım işte fisfisfis

canim cok gecmis olsun...hadi son dert olmustur bu..ve bebise ulasmana az kalmistir... hihoyyyt geriye bir engel kalmadi cunku..laparoskopi mi oldu...sonuc ne oldu canim...ne zaman calismalara baslayabilecekmissiniz....

canim cok gecmis olsun...hadi son dert olmustur bu..ve bebise ulasmana az kalmistir... hihoyyyt geriye bir engel kalmadi cunku..laparoskopi mi oldu...sonuc ne oldu canim...ne zaman calismalara baslayabilecekmissiniz....

sağolun kızlar, ebrucum hem laparoskopi hem histeroskopi oldum canım yani hem göbekten ve sol kasığımdan girdiler hemde alttan girdiler epey zor oldu benim için oturup kalkmakta zorlanıyorum hala, pazartesi dikişlerimi aldırmaya gidecem ozaman doktorla tekrar konuşacam bakalım ne diyecek bekliyorum işte bende fisfisfis

Yumurta dölendiyse düşüğe sebep oluyor diye biliyorum bende.Bide kızlar karbonatlı suyla taretlenin ilişkiye girmeden önce akıntıdaki asit mi ne bişeyi dengeliyormuş bende yapmıştım.Soğan suyu ve karrbonatın bir zarrı yok ama adaçayı düşüğe neden oluyor.Katbonatıda yumurlama gününde 3-4 gün yapmak yeterli.

adaçayını yumurtlama gününe kadar içicem. sonra kesicem
sorun olmaz yani.

busaatte iştemısn sen allah sabır versın

biayda 1 muayene 1 kontrol yapıyor canım yanı 100 ytl ye 2kez gitmiş oluyosun ama belkı 2 3 kezde cagırabılr ben yumurta takıbı yaptırdıgım da bırkez para verıyordum ama 2 3 hatta 4 kez gittigimde olmuştu 1yada yanı.inş gerk kalmadan bebişin gelir canım

günaydıınnn
aralıkta çalışmalara başladık..
ben beklemiyordum açıkçası çünkü ikimizin tarafında da çok bekleyenler var...
amaa bu sabah çift çizgiyi gördüm :teytey: :teytey:

canım gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Ve Rabbim bizlere de tez zamanda nasip etsin inşallah.

günaydıınnn
aralıkta çalışmalara başladık..
ben beklemiyordum açıkçası çünkü ikimizin tarafında da çok bekleyenler var...
amaa bu sabah çift çizgiyi gördüm :teytey: :teytey:

Tebrik ederim canım....Darısı başımıza inş.:Saruboceq:

Kocamı çok ama çok seviyorum o benim herşeyim :asigim: Şeniz
Mutlu yuvamıza bir de bebişimiz katılsa herşey daha güzel olucak :ecrin_bebek:
:CüvCüv::Saruboceq:
İçimden geldi bir an yazmak istedim kıslar kocişlerimiz olmasa napardık

sonuç ne çıktı canım

CNM çok teşekkürederim destegin için az önce haberi aldım hamileyim allah isteyen herkeze nasip etsin çok mutluyum çok:teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

dilekcim çook sevindim, ya bişey sorcam
benim 14 şubatta regl gelmesi lazımdı, ama geç yumurtladım buay, geçen pazar kan testi yaptım negatif çıktı, doktoru aradım oda sema senin geç yumurtluyor zaten acelee etme dedi, ayın 30 una çağırdı, bakalım. tetkrar kan tetsi yapcak. idrar testi alıp yapsam mıki,, off

CNM çok teşekkürederim destegin için az önce haberi aldım hamileyim allah isteyen herkeze nasip etsin çok mutluyum çok:teytey:

canııımmmmmmmm çoooookkkkk sewindim yaaaaaaaaaa.....
kutluyorum seni ve eşini herkese nasip eder umarım bu mutluluğu....:hooray::teytey::teytey:Şeniz:dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…