- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.301
çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda sonucu alır ve hamile kalırsına.sebruuuummm canım hoşbuldukŞeniz nasılsın epeydir yokum buralarda çok şükür sıkıntılar hiç bitmiyo rabbim yardımcımız olsun söylemiştim hani hsg filmi çektirecem diye tüplerde ve rahim ağzında tıkanıklık varmış ameliyat olmak zorunda kaldım canım delikafaduldenoyüzden epeydir gelemiyorum buralara yatıyorum pazaretsiden beri sizler nasılsınız ne var ne yok topikte ben görmeyeli
can iso geöiş olsun canım. inşallah tez zamanda kavuşursun meleğine. canım bişey sorucam peki senin adetlerin nasıldı az? çok? tıkanıklık olunca genelde adetler az olur diyolarda
ebruuuummm canım hoşbuldukŞeniz nasılsın epeydir yokum buralarda çok şükür sıkıntılar hiç bitmiyo rabbim yardımcımız olsun söylemiştim hani hsg filmi çektirecem diye tüplerde ve rahim ağzında tıkanıklık varmış ameliyat olmak zorunda kaldım canım delikafaduldenoyüzden epeydir gelemiyorum buralara yatıyorum pazaretsiden beri sizler nasılsınız ne var ne yok topikte ben görmeyeli
canim cok gecmis olsun...hadi son dert olmustur bu..ve bebise ulasmana az kalmistir... hihoyyyt geriye bir engel kalmadi cunku..laparoskopi mi oldu...sonuc ne oldu canim...ne zaman calismalara baslayabilecekmissiniz....
selam kimseler varmı acaba :) ben hala iş yerindeyim yaaaa, goncam evde uyuyo ben buralarda
amazon yumurta takibini süper anlatmışsın bende yumurta takibi yaptırıcam bu ay, inşallah en kısa zamanda bebişime kavuşurum.
buralarda olanlar varsa ii geceler kızlarrr
günaydıınnn
aralıkta çalışmalara başladık..
ben beklemiyordum açıkçası çünkü ikimizin tarafında da çok bekleyenler var...
amaa bu sabah çift çizgiyi gördüm :teytey: :teytey:
çok teşekkür ederim canım bilgilendirmen için. bu arada sen özelemi gittin devletemi gerçi bu 2-3 günde bir muayeneyi devlettekiler pek yapmaza. ben özele gidicem de çok mu ücret alır acaba. bu takip için genel bir miktarmı yoksa mesele her muayenesi 100 ytl bizim doktorun yoksa her muayene her gidiş için ayrı ücret mi alır .ozaman bu çok pahalıya gelir değil mi ama
günaydıınnn
günaydıınnn
günaydın arkadaşlar moralim çok bozuk yardımınıza ihtiyacım var dün doktora gittim ultrasonla baktı 2-3 cnm lik kist var dedi ama çatlamamış yumurta da olabilir gebelik kisttide dedi kan tahliliği verdi sonucunu bugün 5 de alıcam sizce hamilemiyimdir dualarınızı bekliyorum
sonuç ne çıktı canım
CNM çok teşekkürederim destegin için az önce haberi aldım hamileyim allah isteyen herkeze nasip etsin çok mutluyum çok:teytey:
CNM çok teşekkürederim destegin için az önce haberi aldım hamileyim allah isteyen herkeze nasip etsin çok mutluyum çok:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?