- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.321
dilekcim çook sevindim, ya bişey sorcam
benim 14 şubatta regl gelmesi lazımdı, ama geç yumurtladım buay, geçen pazar kan testi yaptım negatif çıktı, doktoru aradım oda sema senin geç yumurtluyor zaten acelee etme dedi, ayın 30 una çağırdı, bakalım. tetkrar kan tetsi yapcak. idrar testi alıp yapsam mıki,, off
canııımmmmmmmm çoooookkkkk sewindim yaaaaaaaaaa.....
kutluyorum seni ve eşini herkese nasip eder umarım bu mutluluğu....:hooray::teytey::teytey:Şeniz:dance::dance::dance:
iremcim bende iiyim, heyecanla bekliyorum.. sen nasılsı canım?
selam kimseler varmı acaba :) ben hala iş yerindeyim yaaaa, goncam evde uyuyo ben buralarda
amazon yumurta takibini süper anlatmışsın bende yumurta takibi yaptırıcam bu ay, inşallah en kısa zamanda bebişime kavuşurum.
buralarda olanlar varsa ii geceler kızlarrr
günaydıınnn
aralıkta çalışmalara başladık..
ben beklemiyordum açıkçası çünkü ikimizin tarafında da çok bekleyenler var...
amaa bu sabah çift çizgiyi gördüm :teytey: :teytey:
Ben özele gidiyorum canım. 150 ytl veriyorum. 1 kere veriyorum 150 ytl. Çatlamazsa o ay yumurtam,ikinci ay yaptırdığımda 150 ytl daha almıyor. Çatlamazsa almıyor yani 2. ay. Ama çok memnunum doktorumdan tabii ki. Devleti boşver, 50 lira fazla verirsin ama adam gibi hizmet görürsün bari. Devlette insanın yüzüne bile bakmıyolar.çok teşekkür ederim canım bilgilendirmen için. bu arada sen özelemi gittin devletemi gerçi bu 2-3 günde bir muayeneyi devlettekiler pek yapmaza. ben özele gidicem de çok mu ücret alır acaba. bu takip için genel bir miktarmı yoksa mesele her muayenesi 100 ytl bizim doktorun yoksa her muayene her gidiş için ayrı ücret mi alır .ozaman bu çok pahalıya gelir değil mi ama
sağol canım inşallah kolaylıkla halledersin zaten normalinde öyle çok ağrı falan olmuyo korkma bide çektirmeden yaklaşık 1 saat önce bitane ağrı kesici al işini kolaylaştırır rabbim yardımcın olsun inşallah canım umarım temiz çıkar güzel haberlerini bekliyorum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?