Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bende annemle ugrasıyrum cnm hastanede yatıyor ya hergun onun yanındayız gel bakalım ıstanbulumuza..

ınsallah halledebılırsınız cnm

benımde 3/4 gundur kasık agrım var bugun ınanılmaz mıdem bulandı ıstıfra ettım ama bana hıc bebek varmıs gıbı gelmıyo yanı bı kac gundur varmı yokmu arasında gıdıp gelıyorum cnm

canım kendini sıkıntıya sokma.

geç döllenme diye bişey var..hiç belli olmaz bu işler..kiminde regl günü belli oluyor.kiminde 1 hafta sonra..

ama kan testi yaptırılması taraftarı değilim..daha moral bozucu çünkü..

istifra etmek valla çok iyi bi belirti...

inanırmısın 1.5 senelik maratonumda en çok istifra etmeyi istemiştim

ama olmadı malesef....inşallah bu belirti hamişliktendir hihoyyyt

istifra etmek valla çok iyi bi belirti...

inanırmısın 1.5 senelik maratonumda en çok istifra etmeyi istemiştim

ama olmadı malesef....inşallah bu belirti hamişliktendir hihoyyyt

ay cnm bılmıyorumkı heveslenmekte ıstemıyorum gecen ruyamda bebek emzırıyodum ıkı gun oncede gelınlık gıymısım diz altı bı gelınlık onun altındada koyu yeşil bı kalın corap vardı yesılle beyaz ıyıdır derler ama bılmıyrmkı bılıncaltıda olabılır dıyorum

birde fala fılan ınanırmısın bılmem dun eglencesıne benı ılkkez goren bı kadına baktırdım bana dedıkı 2009 bıtmeden 2010 a gırmneden sen anne oılucaksın dedı ve benı tanımıyo şaşırdım allah allah dedım ama dedı tedavıyle olucak bu bebek dedı dr gıt bence sende bı rahatsızlık var dedı...

sonra bana bı dılek tut dedı bende tabı bebek tuttum bana dırek takma kafanı olucak bebegın dedı şok oldum ya attı tuttu bılmıyorm yanı

kızlar nasılsınız bebek yelegini bitirfim çok güzel oldu ya birde bebişimiz gelse tam olacak inşallah bebişimizde en kısa zamanda gelir yelegin resmini buraya ekleyemedim resimlerin oldugu yere ekledim bakarsınız

şimdilik iyiyim canım...yarın akşama biletimi aldım..istanbul a yolcuyuz...inşallah şu rapor işinde bi problem çıkmaz..raporu alırsam gerisi kolay zaten...

senden ne var ne yok? nasıl gidiyor? a.s.

sudenazcım selam tatlım,iyi yolculuklar sana öncelikle.. Beni bekleyenler listesine alır mısın canım, 27 Ocak'tı benim ama gelecek gibi görünmüyo, sol kasığım ve sol bacağımda ağrı var ama adet ağrısı gibi değil bu. Hayırlısı inşallah.:ecrin_bebek:

slm arkadaşlar nasılsınız ben bugün aşılama için ilk iğnemi oldum dua edin bana arkadaşlar benimde dualarım sizlerle...

kızlar hiç bi yorum yapmadınız bana ya :çok üzgünüm: napsam acaba, bekliyim mi?? uff amma sabırsızım di mi kafamçokkarıştı

çok teşekkür ederim Sudenazcım, bu ay baya matamatiksel hesaplama yaparak bir tablo oluşturup öyle çalıştık, gerçi bu ay ovulasyonu anlayamadım, akıntı gelmedi, ondan da şüpheliyim..... meraktayım o nedenle.. ama seni dinleyip bekliyeyim ben , eşimde bekleyelim diyor....

kızlar hiç bi yorum yapmadınız bana ya :çok üzgünüm: napsam acaba, bekliyim mi?? uff amma sabırsızım di mi kafamçokkarıştı

canım biraz daha bekle adetlerimiz bazen gün atlıyabiliyo biraz daha bekle gelmezse test yap belki geç yumurtlama olmyştur ondanda testte çıkmaz rahat ol heycan yapmakaydirigubbakcemile2

kızlar nasılsınız bebek yelegini bitirfim çok güzel oldu ya birde bebişimiz gelse tam olacak inşallah bebişimizde en kısa zamanda gelir yelegin resmini buraya ekleyemedim resimlerin oldugu yere ekledim bakarsınız

yaaa inanmıyorum bende ördüm bebek yeleğiyerimseniben daha bebiş falan yok ama yeleği hazır, sende öyle yapmışsın, inşallah en kısa sürede bebişlerimizde gelir :1hug:

canım biraz daha bekle adetlerimiz bazen gün atlıyabiliyo biraz daha bekle gelmezse test yap belki geç yumurtlama olmyştur ondanda testte çıkmaz rahat ol heycan yapmakaydirigubbakcemile2

saol canım, beklicem az önce Sudenaz ile de yazıştık... sabırl bekliom kızlarrrr:sm_cool:

dalyancıgım merakedıyosan yaptır derım testı umarım hamişsındır kasık agrısıda belırtıdır ayrıca bazen bıldıgım kadarıyla ıdrarda negatıf cıkabılıyo kanda daha erken ve kesın sonuc alıyosun hayırlısı güzel haberlerını beklıyoruz

iyiym canım sen nasılsın annen nasıl inş.iyidir

ııyım cnm nolsun annem ıyı sanırım hersey yolunda gıderde 10/15 gun sonra cıkabılır belkıde daha erken tedavıye alınan yanıta baglı

neyse cnm cıkmak zorundayın cok kasıklarım agrıyo optum hepınızı

selam canım, benim de adet olmam lazım normalde ama olmadım.Sol kasığımda ve sol bacağımda ağrı var hissettiriyo kendini yani. Hiç böyle olmazdı benim de. Ben de dayanamadım idrar testi yapmıştım dün , negatif çıkmıştı. Ama bu kadar erken çıkmaz zaten normal yani. Kaç gün oldu adetin geçeli canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…