- 20 Şubat 2007
- 2.697
- 285
- 688
- 39
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.581
iyi akşamlar kızlar, bugün benim regl günümdü, regl olmak için de hiç bir belirti yok, sadece kasıklarımda değişik bir ağrı var, dayanamadım test yaptım sonuç negatif(( yarın kan testi yaptırsam mı acaba?
bende annemle ugrasıyrum cnm hastanede yatıyor ya hergun onun yanındayız gel bakalım ıstanbulumuza..
ınsallah halledebılırsınız cnm
benımde 3/4 gundur kasık agrım var bugun ınanılmaz mıdem bulandı ıstıfra ettım ama bana hıc bebek varmıs gıbı gelmıyo yanı bı kac gundur varmı yokmu arasında gıdıp gelıyorum cnm
istifra etmek valla çok iyi bi belirti...
inanırmısın 1.5 senelik maratonumda en çok istifra etmeyi istemiştim
ama olmadı malesef....inşallah bu belirti hamişliktendir hihoyyyt
şimdilik iyiyim canım...yarın akşama biletimi aldım..istanbul a yolcuyuz...inşallah şu rapor işinde bi problem çıkmaz..raporu alırsam gerisi kolay zaten...
senden ne var ne yok? nasıl gidiyor? a.s.
iyi akşamlar kızlar, bugün benim regl günümdü, regl olmak için de hiç bir belirti yok, sadece kasıklarımda değişik bir ağrı var, dayanamadım test yaptım sonuç negatif(( yarın kan testi yaptırsam mı acaba?
bircancım inş.sorun çıkmaz güzel haberlerini alırız inşallah stres yapma rahat olmaya çalışşakkıdıslm arkadaşlar nasılsınız ben bugün aşılama için ilk iğnemi oldum dua edin bana arkadaşlar benimde dualarım sizlerle...
canım kendini sıkıntıya sokma.
geç döllenme diye bişey var..hiç belli olmaz bu işler..kiminde regl günü belli oluyor.kiminde 1 hafta sonra..
ama kan testi yaptırılması taraftarı değilim..daha moral bozucu çünkü..
kızlar hiç bi yorum yapmadınız bana ya :çok üzgünüm: napsam acaba, bekliyim mi?? uff amma sabırsızım di mi kafamçokkarıştı
kestane nasılsın cnm
kızlar nasılsınız bebek yelegini bitirfim çok güzel oldu ya birde bebişimiz gelse tam olacak inşallah bebişimizde en kısa zamanda gelir yelegin resmini buraya ekleyemedim resimlerin oldugu yere ekledim bakarsınız
canım biraz daha bekle adetlerimiz bazen gün atlıyabiliyo biraz daha bekle gelmezse test yap belki geç yumurtlama olmyştur ondanda testte çıkmaz rahat ol heycan yapmakaydirigubbakcemile2
iyiym canım sen nasılsın annen nasıl inş.iyidir
selam canım, benim de adet olmam lazım normalde ama olmadım.Sol kasığımda ve sol bacağımda ağrı var hissettiriyo kendini yani. Hiç böyle olmazdı benim de. Ben de dayanamadım idrar testi yapmıştım dün , negatif çıkmıştı. Ama bu kadar erken çıkmaz zaten normal yani. Kaç gün oldu adetin geçeli canım?kızlar hiç bi yorum yapmadınız bana ya :çok üzgünüm: napsam acaba, bekliyim mi?? uff amma sabırsızım di mi kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?