Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

çok sevindim canım:sm_cool:hayırlı olsun:teytey:ne zaman öğrendin,nası oldu anlatsana biraz,herhangi bişey kullanmışmıydın bu ay?

sağol canım pazar günü bhcg değerim 66 çıktı dün bir daha yaptırdık 132 çıktı doktor hayırlı olsun dedi 15 gün sonra keseyi görcez inşallah aşılamadan sonra hiç ilaç kullanmadım sadece folik plus kullandım.şuan bile aslında içimde bir tereddüt var sanki düşüvercekmiş gibi geliyor.

Allah korusun,iyi düşün iyi olsun,bak değerin yükselmiş ne güzel,gittikçede yükselcek,inşallah dokuz ay sonra sağlıkla alırsın bebişini kucağına canım

uklacıgım neyaptın tahlıllerı merakedıyorum mutlaka gırınce cvbını beklıyorum

Kardelnciğim dün dr a gittim, kistim erimiş çok şükür, yumurtalıklarda görünen bir problem
yok gayet iyi dedi canım, Femara isimli yumurtlamayı sağlayan ve kolaylaştırıcı ilaç verdi, 5 şubatta tekrar kontrole gel dedi sanırım yumurta çatlamışmı felan ona bakacak sonrada ona göre talimat verecek :) inşallah işe yarar bu arada eşimden spermiogram testi istedi. eğer eşinde bir problem yoksa bu yumurtlama ilacı işimizi görür dedi. İnşallah dediği gibi olur, maddi anlamda sıkıntıya girmeden kurtuluruz,eşimide işten çıkardılar yoksa altından kalkamayız sanırım , dr un verdiği ilaç piyasada 213 YTL bize kendisi 70 YTL den verdi ne külfetli şeylermiş ama bebiş için değer sanırım. sende canını sıkma hemen bulunduğun yerde iyi bir dr araştır. bak bu kistin üzerinde çok durmuyo bazı drlar geçiştiriyor, ben bu dr umu araştırıp buldum çok ii bi adam paragözde değil Allahtan, Allah iyi dr larla karşılaştırmayı nasip etsin bu da çok önemli, eskiden gittiğim dr hiç umursamamıştı beni hemen ameliyat etmeye kalkmıştı kist için, bu dr umu bulunca ilaç tedavisi olmadan ne ameliyatıymış üzerinizden para kazanmaya çalışıyor bazıları işte dedi. Haklıda adam, canım senden iyi haberler bekliyorum, bi dr git önce bakalım ne diyecek..a.s

kestaneciğim benim arkadaşım şu an 9 haftalık hamile, hamile kaldığında ayaklarında ve bacağında çekilme ve ağrı hissi varmış, 7 haftalık hamileydi öğrendiğinde :)yerimseniben

Hadi bakalım hayırlısı ile Allah tamamına erdirir inşallah, darısı bizlerin başınaaakaydirigubbakcemile2

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN
4** Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
5** Ecrin Ceylin:::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 11. ay)

--------------------------------------------------------------------------------

bütün hamiş arkadaşları tebrik ediorum ecrincim çok sevindim allah tamamına erdirsin
sudenazcım inşallah güzel haberlerini alırız en yakın zamnda burda merak ettiğim arkadaşlar var inşallah hepininiz güzel haberlerini alıcaz bigün bnm en umutsuz olduğum zamanlarda sen kadriye bi ço arkadaşım umut vermiştiniz bana hiç unutmam yani sizleri hayırlısıyla sizinde melekleriniz gelicek merak etmeyin..hepinizi çok seviorum kendinize çok iyi bakın...a.s.a.s.

cnm hayılrlı olsun allah tammaına erdirsin sakin ol cnm korkuyu bi kenara bırak keyfini çıkıarmaya iyi düşün iyi olsun herşey il k3 ayımı hatarak geçirdim kanamalarım falan vardı ama bu sefer bebeğim bırakmaz bni die düşündüm hep ve kızım bırakmadı bni tutundu annesine inşallah doğduğu günleride görürüz.....

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (29.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK **************************

nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak
dilmuh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30ocak

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kardeşsiz bırakmakızını
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 ocak
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şub at
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Kirmiseker::::::::::::::::::::::::::::::: 10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak (12.ay)
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
Cicekheydi::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ocak
selinn_1687::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
Peloosh::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ocak (3 ay )
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (18 .ay)
Amazon:::::::::::::::::::::::::::::::::: 27ocak (12.ay)

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

6** edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ

6** edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİ MİZ

ocak ayı hamişlerimizi çoooooooookkkk tebrik ediyorum allah kucaklarına almayı nasip etsin allah isteyen herkese böyle güzel sevinci nasip etsin:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

AMİNNNNNNNNNN:Saruboceq:

amin canım inşallah doğduğu günüde görürüz .

uklacıgım cnm benım cok sevındım vallah darısı basıma ay bende kurtulursam su kıstten...bız esımın görevı dolayısıyla urfada yasıyoruz burda hiç ıyı doktor yok enson gıttıgım doktor ılac vermedı kendılıgınden geçer dıye ama ben umutsuzum bakalım.sana sormak ıstedıgım sorular var cnm kıstın kac ayda erıdı ve sende benım gıbı göbegının altında arada agrılar ve yanmalar hissedıyormuydun ben çünkü bu agrıdan cok yoruldum ve cok korkuyorum bı adet görüm bende hemen 3.günü tahlıl yaptırıcam ve kıst gıtmısmı bakılıcak sonrada doktorumu değitırıcem umarım bu seferkı ıyı cıkarcnm umarım esının testıde güzel cıkar haklısın cok pahalı doktor ıslerı bızm karnede sadece devlet hastanesınde geçiyo o yüzden her gıttıgımız doktora bı tomar para verıyoruz bı ıse yarasa bari.az kaldı günde gecmıyosenın adına cok cok sevındım ınankı umarı bıdaha bulmaz bızı o kıst belası ve bıranönce hamıle kalırsın:)

Kardelencim merhaba öncelikle..Kist olayını dert etme, vücut bazen öyle kistler yapabiliyor, benim de çok yaptı yumurta çatlamayınca kistleşti hep hatta 3.5 cm ' e kadar büyümüştü bi keresinde. Ama adetle sökülür gider sen merak etme. Benim hep öyle oldu, ilaç falan da kullanmadım hiç.. Kistleştiği için ağrı sızı batma yapabilir, kendini dinleme canım, bünyenin işleyişini de bozma tamammı, adetinle düşer gider o..

tebrikler. umarım sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder.bence hiç kötü şeyleri aklına getirme, bebeğin için yapacağın alışverişleri, onun ilk kalp atışlarını duyacağın anı hayal et, mutlu ol çünkü anne olmaya adım attığın için şanslı olanlardansın.kaydirigubbakcemile2:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2

tebrik ederim edikacım:lepi: rabbim saglıkla kucagına almayıda nasip eder inşallah:Saruboceq: darısı benim ve isteyen herkesin basına inşallah allahım bizede yasatsın bu duyguyu:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

çok sağol amazoncugum cvbın için içimi ferahlattın ya dedıdgm gıbı o agrıyı karnımda hissedınce sankı yumurtalıklarım zarar görüyormus ve hamıle kalmakata problem yasıcakmısım gıbı gelıyo günlük yasantımı mahvedıyo bu agrılar bütün hormon tahlıllerımde normal cıkıyo yalnızca esım görevdeyken yanı ayrıyken cok stresten prolaktın sınırdayı 30 du yanı ama oda 3 ay önceydı heray tekrarlatıyorum testı hep normal hormonlarım ne yaptıysa stres yaptı bana üzüntü yaptı bı kurtulupta hamıle kalsam varya dünya benım olcak işte bu ay hamılelıkte umudum yok adet olmayı gözlüyorum kıst gıtsınde bu agrıdan kurtulum dıye bana dua edın bende hepınıze hep dua edıyorum umarım allah hepımızın gönlüne göre verır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…