- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.621
çok sevindim canım:sm_cool:hayırlı olsun:teytey:ne zaman öğrendin,nası oldu anlatsana biraz,herhangi bişey kullanmışmıydın bu ay?
sağol canım pazar günü bhcg değerim 66 çıktı dün bir daha yaptırdık 132 çıktı doktor hayırlı olsun dedi 15 gün sonra keseyi görcez inşallah aşılamadan sonra hiç ilaç kullanmadım sadece folik plus kullandım.şuan bile aslında içimde bir tereddüt var sanki düşüvercekmiş gibi geliyor.
bende 12 ocakta gördüm çift çizgiyi çok güzel bir duygu!
uklacıgım neyaptın tahlıllerı merakedıyorum mutlaka gırınce cvbını beklıyorum
kızlar benim adetimin bugün 9.günü ama bişey sormak istiyorum sağ bacağım baya bi acıyo sanki kasılma gibi sizce yumurtlama belirtisi olabilirmi daha önce böyle bişey duydunuzmu kendimi heveslendirmiyorum ama sadece merak ettim
arkadaşlar ocak ayının hamişeri bölümüne geçiş yapabilirmiyim allaha çok şükür bu sefer oldu çok şükür inşallah allah bi aksilik vermezse 9 ay sonra anneyim yani HAMİLEYİM kızlar .allah herkese verir inşallah dualarım sizinle allah herkese nasip eder inşallah
sağol canım pazar günü bhcg değerim 66 çıktı dün bir daha yaptırdık 132 çıktı doktor hayırlı olsun dedi 15 gün sonra keseyi görcez inşallah aşılamadan sonra hiç ilaç kullanmadım sadece folik plus kullandım.şuan bile aslında içimde bir tereddüt var sanki düşüvercekmiş gibi geliyor.
**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************
1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN
4** Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
5** Ecrin Ceylin:::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 11. ay)
6** edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİ MİZ
ocak ayı hamişlerimizi çoooooooookkkk tebrik ediyorum allah kucaklarına almayı nasip etsin allah isteyen herkese böyle güzel sevinci nasip etsin:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:
cnm hayılrlı olsun allah tammaına erdirsin sakin ol cnm korkuyu bi kenara bırak keyfini çıkıarmaya iyi düşün iyi olsun herşey il k3 ayımı hatarak geçirdim kanamalarım falan vardı ama bu sefer bebeğim bırakmaz bni die düşündüm hep ve kızım bırakmadı bni tutundu annesine inşallah doğduğu günleride görürüz.....
amin canım inşallah doğduğu günüde görürüz .
arkadaşlar ocak ayının hamişeri bölümüne geçiş yapabilirmiyim allaha çok şükür bu sefer oldu çok şükür inşallah allah bi aksilik vermezse 9 ay sonra anneyim yani HAMİLEYİM kızlar .allah herkese verir inşallah dualarım sizinle allah herkese nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?