- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.601
dalyancıgım merakedıyosan yaptır derım testı umarım hamişsındır kasık agrısıda belırtıdır ayrıca bazen bıldıgım kadarıyla ıdrarda negatıf cıkabılıyo kanda daha erken ve kesın sonuc alıyosun hayırlısı güzel haberlerını beklıyoruz
selam canım, benim de adet olmam lazım normalde ama olmadım.Sol kasığımda ve sol bacağımda ağrı var hissettiriyo kendini yani. Hiç böyle olmazdı benim de. Ben de dayanamadım idrar testi yapmıştım dün , negatif çıkmıştı. Ama bu kadar erken çıkmaz zaten normal yani. Kaç gün oldu adetin geçeli canım?
yaaa inanmıyorum bende ördüm bebek yeleğiyerimseniben daha bebiş falan yok ama yeleği hazır, sende öyle yapmışsın, inşallah en kısa sürede bebişlerimizde gelir :1hug:
inşallah canım en kısa zamanda gelir bebişlerimiz ama yelegin resmini ekleyemiyorum nasıl yapıcam yaaaaa güzel oldu sizinde görmenizi istiyorum çok kolay yapması
[/IMG]
oldu işte inşallah beyenirsiniz bu örnegi kadınlar kulübünden örgü kısmından aldım
arkadaşlar ocak ayının hamişeri bölümüne geçiş yapabilirmiyim allaha çok şükür bu sefer oldu çok şükür inşallah allah bi aksilik vermezse 9 ay sonra anneyim yani HAMİLEYİM kızlar .allah herkese verir inşallah dualarım sizinle allah herkese nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?