Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sayı 20 milyondan yüksek olması lazım. morfoloji de spermin yapısı demek canım,yani 14 milyon spermden %29 u ileri hareketli. bu çok önemli,ileri hareketli olan. bunund a %14 ün altına inmemesi lazım. Morfolojide pek bi sıkıntı yok bence. Sana da dendiği gibi stresten ya da yorgunluktan , dnegesiz beslenmekten vs. sayı düşük çıkmış olabilir tatlım. Bir dah atekrar ettirmekte fayda var. Benim eşimin de ilk başta 15 milyon çıkmıştı , ileri hareketli de %4 tü.ultrason sonucu varikosel dediler ve ameliyat ettiler. Varikosel olabilmesi için sayısının değil de morfolojisinin düşük olması lazım , ben sizde varikosel olduğunu pek sanmıyorum, olsaydı doktorun anlardı canımcım..

ay canım çok saolasın ya içimi rahatlattın valla
bizde pek varikosel gibi gelmedi Abimde dr oda yoktur sanmam bu sonuca göre 2 hafta sonra tekrar test olsun dedi ama yine de kafamı kurcalamıştı, saolasın valla şimdi daha rahatım...a.s.

uklacım eşinin dokotru nıye bukarsakın davranmışanalmadım kuusra bakma ama hıç kebebpye diyenı duymmaşıtım kız yoksa kebabı mecazıanlamdamı sölemiş doktr hanı bolbol calışın demkmı ıstemıs acaba :=)
varıkosel belirti vermeyebılr.eşiminkı son aşamadaydı ama bız sperm testınd öğrendık varıkoseli siz vakıt kaybetmedn daha iyi bıdoktora gösterın canım

tabii tatlım rahat ol sen, varikoselin etkilediği tek şey morfoloji.. keçiboynuzunu ihmal etme sen, bi de bak aktardan arısütü al, her sabah 1 bardak ılık süte karıştır arısütünü sen de eşin de içsin , ben keçiboynuzunu da arısütünü de yaptım ve çok memnun kaldım. Bi dene bak farkı görüceksin 2-3 ay sonra.. Hiç sıkma sen canını hiçbişey yok onda.. Doktor anlardı riske atarlarmı hiç böyle bişeyi, rahat ol sen.kaydirigubbakcemile

ukla bıde normal ultrasonda da anlıyolar varıkoselı.bıde stresten çok farketmıyomuş doktrumz ole dmeişti bıze canım ama tabı yenıden yaptrmanızda zarar olmaz

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (02.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kardeşsiz bırakmakızını
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7şubat ( 8. ay )
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şub at
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Kirmiseker::::::::::::::::::::::::::::::: 10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
Nursunaz::::::::::::::::::::::::::::::: 13 şubat
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

*****************MART AYI ********

kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::1MART
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::

***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat

sağolun arkadaşlar 2 hafta sonra tekrar deniyeceğiz testi inşallah bir şey çıkmaz,
amazoncuğum arısütü nasıl bir şey ben onu bilmiyorum da..

sağolun arkadaşlar 2 hafta sonra tekrar deniyeceğiz testi inşallah bir şey çıkmaz,
amazoncuğum arısütü nasıl bir şey ben onu bilmiyorum da..

Tatlım arısütü arının yavrularını beslediği sütmüş, bu yüzden içinde pek çok koruyucu ve besleyici madde var. Arısütü saf halde satılmıyor genelde, çabuk bozulan bişey olduğu için balla karıştırılmış halde küçük kavanozlarda var aktarlarda. Benim aldığım arısütü-bal-polen karışımı küçük bir kavonoz. Sen iyi bi aktara söyle bunu sana yardımcı olur. Eşine olduğu kadar sana da iyi gelecek. Çünkü yumurta geliştirici ve çatlatıcı etkisi de var. Ben de yumurta çatlama sorunu vardı. Pregnyl çatlatma iğnesine rağmen yumurtam çatlamayıp kistleşiyordu. Doktorum artık en sonunda yumurtamın zarını inceltici ilaç vericekti. Ama son zamanlarda arısütünü hem eşime hem kendime her sabah içirdim, Yumurtam gayet zamanında sağlıklı bi şekilde gelişip çatladı ben bile inanamadım .. Ben arısütüne bağlıyorum bunu ve herkese de söylüyorum. Saraçoğlu da söyledi zaten bunu.

Ben saraçoğlunun sitesinde inciride okumuştum o yüzden incir aldım kaynatıp<içeyim diye ama fırsatım olmamıştı, ben en iyisi arısütü alayım en azından sütle karıştırıp içince tadı ii olan bişey olur belki

arısütü bence de daha besleyici ve düşük kalorili en azından. iniciri ben de yapıcaktım ama üstelik bi de kuru incir acayip kilo aldırır diye vazgeçtim .düşünsene hergün 5-6 tane incir yani..:))) yine de etkilemeyeyim tabii ama arısütü daha sağlıklı bence..

Son düzenleme:

Doğru söylüyosun, ben en kısa zamanda arısütü bulayım, en iyisi anneme aldırayım o kesin bulur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…