E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.821
canım belirtiler kişiden kişiye değişir.lütfen kafana takma.sadece adet tarihin 1 hafta gecikince şüphelenmeye başlamalısın.bazen çesitli sebeplerle de adet gecikebiliyo.umarım istediğin gibidirkaydirigubbakcemile3ya bana kımse cvb yazmadı belırtısız hamılelık olurmu yanı akıntım yok mıdem bulanmıyo sadce 3gün gectı adetım
canım belirtiler kişiden kişiye değişir.lütfen kafana takma.sadece adet tarihin 1 hafta gecikince şüphelenmeye başlamalısın.bazen çesitli sebeplerle de adet gecikebiliyo.umarım istediğin gibidirkaydirigubbakcemile3
amin canım.ben şubatın 20 sinde test yaptırmalıymışım.dr um öyle diyo.ama ben sabahtan beri araştırıyorum internette ve döllenmeden sonra 3 yada 7 gün sonra kanda b-hcg seviyesi artmaya başlarmış.ben 8-10 şubat gibi testi yaptırcam.hayırlısısağol cnm cvbın için bakalım bende beklıcem çarsambaya kadar umarım güzel bı haber alırım allahım hepımızın gönlüne göre versın:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (01.02.2009)
*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kardeşsiz bırakmakızını
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7şubat
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şub at
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Kirmiseker::::::::::::::::::::::::::::::: 10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **
***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**
elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
psilokum ekledım canım senı
amin canım.ben şubatın 20 sinde test yaptırmalıymışım.dr um öyle diyo.ama ben sabahtan beri araştırıyorum internette ve döllenmeden sonra 3 yada 7 gün sonra kanda b-hcg seviyesi artmaya başlarmış.ben 8-10 şubat gibi testi yaptırcam.hayırlısı
kızlar selaammm, sabah idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı, kan testi yaptırdım hemen. veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM.....
3 haftalık bebişimmm...inanamıyorum hiç hiç.. güzel allahımbenim isteyen herkese yaşat bu duyguyu bir an önce ey güzel allahım
ıyıgeceler kızlar kımse yokmu
kardeln naber canım nasılsın? regl olabildinmi merak ettim seni, h.sonu giremedim internete de..
lısteye dahılolmakistyen arkadaşlr bekledıgınız adet tarıhınıyazın eklım listemızesizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?