E
ela_06
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.841
ıyıyım cnm sen nasılsın?bugün regl oldum 2gün gecıkmeyle sonunda.umarım bu reglla bırlıkte kıstte gıder cnm.carsamba günü gıdıcem bellı olur inşallah kurtulmusumdur ilk ay hüsranla sonuclandı umarım subat ayı hepımıze ugurlu gelır cnm:Saruboceq:sen neyaptın esının test sonucu bellı oldumu?
kardelncim kist için soğan suyu kürünü dene kesinlikle faydasını göreceksin.Boş yere ilaç kullanıpta hormonlarınla oynama.Doğal yöntemler varken.
sagol cnm bugün adet oldum carsamba doktora gıdıcem belkı adele bırlıkte gıtmıstır ondan sonra mutlaka baslıcam soğan kürüne
evet canım;
c.tesi sonucu aldık şöyleki aslında tam bir fikrim yok normalde sperm sayısı 20 milyon olması gerekiyormuş eşimde 14 milyon çıktı, abimin çalıştığı hastenede yaptırdı eşim testlerini,abim dr arkadaşlarına götürmüş sonuçları stresten sprm sayısı ilk seferde düşük çıkabilir 2 hafta sonra tekrarlasın olmadı bi ultrasonla varikosel felan varmı bi bakalım demiş, ama bi arkadaşıda bu sonuçlarda bişey yok bol bol kebap yesin demişben anlamadım valla, abimde hemen endişelenmeyin bunlarda birşey yok dedi üfff bilmiyorum yani, canım yine de sıkıldı açıkcası, cumartesi eşime keçiboynuzu kürüne başladım bende, valla hiç şikayet etmeden sabah akşam içiyo şimdilik :) ne olacak bakalım perşembe ben druma gideceğim ama hala regl bitmedi çok uzun sürdü ya normalmi acaba 9 gün oldu ya ::1no2:
canım adetın geldıyse sen başla sonuçta bıtkısel bıs zararıolmaz kı
aslında haklısın canım baslasam daha mantıklı yarından ıtıbaren baslım zaten bıtkısel dedıgın gıbı ne zararı olabılırkı banakaydirigubbakcemile5sağol
kızlar nasılsınız yeni hamişlerimiz varsa tebrik ediyorum ben bu aralar çoştum bebek yelekleri örmeye başladım birincisi bitti ikincisini örüyorumçok güzeller birde bebişlerimiz gelse:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
evet canım;
c.tesi sonucu aldık şöyleki aslında tam bir fikrim yok normalde sperm sayısı 20 milyon olması gerekiyormuş eşimde 14 milyon çıktı, abimin çalıştığı hastenede yaptırdı eşim testlerini,abim dr arkadaşlarına götürmüş sonuçları stresten sprm sayısı ilk seferde düşük çıkabilir 2 hafta sonra tekrarlasın olmadı bi ultrasonla varikosel felan varmı bi bakalım demiş, ama bi arkadaşıda bu sonuçlarda bişey yok bol bol kebap yesin demişben anlamadım valla, abimde hemen endişelenmeyin bunlarda birşey yok dedi üfff bilmiyorum yani, canım yine de sıkıldı açıkcası, cumartesi eşime keçiboynuzu kürüne başladım bende, valla hiç şikayet etmeden sabah akşam içiyo şimdilik :) ne olacak bakalım perşembe ben druma gideceğim ama hala regl bitmedi çok uzun sürdü ya normalmi acaba 9 gün oldu ya ::1no2:
amazonn tebriklerrrr çok sevindim canım.
darısı bütün isteyenlerin başına :)
slm kızlar......Amazoncum tebrikler.Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
morfoloji nasıl çıktı canım? önemli olan morfoloji..Keçiboynuzunu hiç aksatma biz çok faydasını gördük.
canım sonuçlardan anlarmısın?
Ph 8
fruktoz 320
sperm saysı 14 mly
normal yapılı 4
baş anomalisi 72
boyun anomalisi 10
kuyruk anomalisi 14
hareketlilik
+4 ileri hızlı hareketli 29%
+3 yavaş hareketli 14 %
+2 yerinde hareketli 7%
1 saat hareketlilik 50 %
2.saat hareketlilik 47 %
sonuçlarımız böyle yardımcı olursan sevinirim ben pek birşey anlamadım :)kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?