- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.121
canım cok seker olmus elıne emegıne sağlık senın bebısın ne sanslı olcak böylekaydirigubbakcemile5umarım bu ay güzel hebrı alırsın cnm inşallah:Saruboceq:
bend öyle düşünüyorum, ayy İnşallah bu ay gelir bebişimiz yaaa kaydirigubbakcemileevet bende öyle duymustum cnm bencede sen ısını garantıye al çatlatma ıgnesı hemen catlatırsıa yumurta bıldıgım kadrıyla 24 saat duruyo ama doktorununda bı bıldıgı vardır belkıde ıgneden sonra yumurta hemen catlamıyodur ama ne farkedrkı sen dedıgın gıbı yap ona bakarsan spermde içimizde 24 saate kadr kalıyo gün içinde yumurta catlasa bıle karsılasırlar
bend öyle düşünüyorum, ayy İnşallah bu ay gelir bebişimiz yaaa kaydirigubbakcemile
çok sagol canım inşallah müjdeli haberi martta veririm:1hug::1hug:
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım benide listenize eklermisiniz....şubat 22 (19.ay) alahım hepimizi bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım...:)
gececı ben varım cnm :) nasılsın
gıttım cnm hormon degerlerım yuksek cıktı ılacla tedavı oluyorum pazartesı yenıden ılaclarımı almaya baslıcam. bu ay ılgınc bısey oldu bende testte cıft cızgı cıktı sevındım falan ama ertesı gun regl oldum ınanılmaz kotu bı duygu..
senın adınada sevındım hıc bı sorun olmamasına ınsallah bır an evvel gelır bebegın. bak sorunda yokmus kafana hıc takma oluruna bırak olurmu cnm
cnm bak dr ne demıs sana sorun yok demıs onun ıcın uzulme ben yıllarıdr beklıyorum bak senın daha yenıymıs allah benım kadar bekletmesın ama uzulme olucak ınsalah bebegın. bızde eger olmazsa sıperm analızı yaptırıcaz dr dedıbakalım ben sana bulayım ovulasyon testı satan yer bekle cnm yazıcam 2 dk ıcınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?