Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

:1hug:

canım bı oncekı tarıhın 30ocakmış buna göre adetının yebnı bıtmışlolması lazım bu durmda hamıle olma ihtimalın de yok deneck kadr az canım :) sen calışmalra devm et:1hug::1hug:

haklısın ama belki üst görmüşümdür dedim.psikolojik o zaman.çok sağol.:1hug:

kızlar enel 17 nin bebişi çok tatlı maşallahı var isterseniz bir bakın çok tatlı allahım inşallah bizede yaşatır o güzel duyguyu

selam kızlar, daha önce anlattığım üzre bende küçük küçük kistler çıktı, doktor adetinin 3. günü gel tahlil yapalım dedi ama 11 gün geöti hala regl olamıyorum kızlar????? kistten mi bunlar?? napsan doktora gitsem mi tekrar ne kadar daha bekleyeyim sizce??

cnm adetın okadr geıcktıyse gıt bence sana adetının gelmesı ıcın ılac verır mesela duphaston dye bı ılac var bebek düşünüyosan onu verır hem bebegın olmasına engel olmuyo dogum kontrol hapları gıbı hemde adetını düzene bındırıyor canını sıkma o küçük kıstler adetle beraber gıder

nasılsınız?
ben bugn saat 14.00 de tekrar doktora gttim. 3 yumurtamdan 2 tanesi 15 mm.de kalmışlar 1 tanesi 18mm miş. doktorum zaten bizim için önemli olanda 1 tanesiydi dedi. yumurta çatlatma iğnesi verdi yarın sabah kendim yapacağım göbeğimden :)) sonra ertesi gün ve sonraki gün ilişki dedi. :))

ay canım cok sevındım hadı gözün aydın gelıyo bebişin:dance::dance::sm_cool:insallah:Saruboceq:

ay canım cok sevındım hadı gözün aydın gelıyo bebişin:dance::dance::sm_cool:insallah:Saruboceq:
ya kardeln bişeysorcam canım. dr bana sabah 10 daiğneyi yaparsan ertesi<akşam 10 da ve sonraki gece 10 da ilişki olsun dedi. ama ben burdan bikaç arkadaştan duyuyorum yumurta çatlatmaiğnesi oldukları akşam birlikte olmuşlar acaba bende öyle yapıp garantiye mi alsam ? senin bi fikrin varmı bu konuda CADIARZU

evet bende öyle duymustum cnm bencede sen ısını garantıye al çatlatma ıgnesı hemen catlatırsıa yumurta bıldıgım kadrıyla 24 saat duruyo ama doktorununda bı bıldıgı vardır belkıde ıgneden sonra yumurta hemen catlamıyodur ama ne farkedrkı sen dedıgın gıbı yap ona bakarsan spermde içimizde 24 saate kadr kalıyo gün içinde yumurta catlasa bıle karsılasırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…