- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.081
bi fıkrım yokcanım ama adetle başlıyoır galıba hanı hamılelık takvımındede tıp aedtın 1.cı gunundne itibaren hamile kabul ediyorya senı
canım üzülme olsun zamanı gelmemiş demekki inş.en yakın zamanda bebişlere kavuşuruz idrar testimi yaptın tekrar
merhaba bumuyani cvp verdiğiniz için tşk ederm.ben bekarım evlilik önceis bir durum da olmadı.adetimte sorn vardı.normalde adetim 10gündesn osnra bazen kanama oluyor 2 3gün.sonra da geçen ay da 10gün leke şeklinde geldi.hiçolmadım.soğan kürü uygulayınca 3gün içtm.adet olmaya basladım.bu sefer 10günün sonund ayine kan geldi çok az.oyüzden gittim doktora.bide çenemde tüylenme basladı az miktarda
arkadaşlr daha oncvede ayzdım ama duyan olmadı galıba yenı traıhlerınız verırken buayın 28cektıgını unutmayın sonradan boşa umıtlenmeyınde :) benım buay 4uydu martta9 u oldu taa
arkadaşlr daha oncvede ayzdım ama duyan olmadı galıba yenı traıhlerınız verırken buayın 28cektıgını unutmayın sonradan boşa umıtlenmeyınde :) benım buay 4uydu martta9 u oldu taa[/Q
ay bende ocağın 28 çektiğini sandım şaşırdım dedim benim takvim kafayı yedi herhalde yada ben kafayı yemiş olabilirim
arkadaşlr daha oncvede ayzdım ama duyan olmadı galıba yenı traıhlerınız verırken buayın 28cektıgını unutmayın sonradan boşa umıtlenmeyınde :) benım buay 4uydu martta9 u oldu taa[/Q
ay bende ocağın 28 çektiğini sandım şaşırdım dedim benim takvim kafayı yedi herhalde yada ben kafayı yemiş olabilirim
canımsenı hatırladıkta yenı tarıhınıyazmmaışssın buay regl oldunmu aramıza tekrardan hoşgeldına.s.a.s.a.s.
kızlar ocak olmadı.yeni tarihim 30 şubat.bu arada bende son günlerde baş dönmesi ve göz kararması var.ve çok garip ben ciğer yemeğine bayılırdım şimdi kokusu çok kötü geliyo yiyemiyorum.sizce psikolojikmi
canımsenı hatırladıkta yenı tarıhınıyazmmaışssın buay regl oldunmu aramıza tekrardan hoşgeldına.s.a.s.a.s.
canım hoşbulduk çok sağol beni hatırladığına sevindim
ben regl günüm 5 mart bu ay çok ilaç kullandığım için aksadı adetim dün başladı pembeler geliyor yavaş yavaşa.s
canım hoşbulduk çok sağol beni hatırladığına sevindim
ben regl günüm 5 mart bu ay çok ilaç kullandığım için aksadı adetim dün başladı pembeler geliyor yavaş yavaşa.s
canım lıstede duzenttım senı ama sıksık göndermıyorum listeyı sayfadakalabalık oluyor.yenı ay yenı umıtolsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?