- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.241
selam kızlarr kafam karman çorman!! bahsetmiştim size regl tarihim 27 ocaktı dayanamayıp 29 ocakta kanda beta hcg yaptırmıştım ve değer 4,93 çıkmıştı. negatif dedim. 1 gün sonrada doktora gittim kontrol olayım 1 senedir hiç görünmedim dedim. Kontrolde reglm 2 gün geçti kan testi yaptırdım sonuç negatif 3 aydır korunmuyoruz genel bir kontrol olmak istiyorum dedim. Alttan ultrasonla muyene oldum, ufak ıfak kistler görüyorum adetinin 3. günü gel hormon tahlili yapıp kistlerin yapısına bakalım dedi. 12 gün geçti ve ben hala adet olmayınca doktora telefon açtım, 1 hafta daha bekle olmazsan gel kan testi yapalım tekrar sonra söktürücü yazalım dedi. bende zaten kan testi yaptık, yanılma payı olabilir mi dedim. Yaa falan dedi genede yaparız dedi. Öyle diyince kuşkulandım bugün idrar testi yaptım sonuç ÇİFT ÇİZGİ şaşırdım ve hemen mahalledeki polikliniğe gittim kan tahlili için. Sonuç 2638 Çıktı... Kızlar ben HAMİLE miyim ??? yaniiiii sizce ne yapayım yarın o doktora gideyim mi yoksa başka bi doktora mı gideyim????????
dalyannn tebrik ederim canım sen neyi düşünüyon daha bu anların tadını çıkar yafuuuu.......hihoyyyt
selam kızlarr kafam karman çorman!! bahsetmiştim size regl tarihim 27 ocaktı dayanamayıp 29 ocakta kanda beta hcg yaptırmıştım ve değer 4,93 çıkmıştı. negatif dedim. 1 gün sonrada doktora gittim kontrol olayım 1 senedir hiç görünmedim dedim. Kontrolde reglm 2 gün geçti kan testi yaptırdım sonuç negatif 3 aydır korunmuyoruz genel bir kontrol olmak istiyorum dedim. Alttan ultrasonla muyene oldum, ufak ıfak kistler görüyorum adetinin 3. günü gel hormon tahlili yapıp kistlerin yapısına bakalım dedi. 12 gün geçti ve ben hala adet olmayınca doktora telefon açtım, 1 hafta daha bekle olmazsan gel kan testi yapalım tekrar sonra söktürücü yazalım dedi. bende zaten kan testi yaptık, yanılma payı olabilir mi dedim. Yaa falan dedi genede yaparız dedi. Öyle diyince kuşkulandım bugün idrar testi yaptım sonuç ÇİFT ÇİZGİ şaşırdım ve hemen mahalledeki polikliniğe gittim kan tahlili için. Sonuç 2638 Çıktı... Kızlar ben HAMİLE miyim ??? yaniiiii sizce ne yapayım yarın o doktora gideyim mi yoksa başka bi doktora mı gideyim????????
canım tebrık edrım kan testın yüksek cıkmıs daha ne düşünüyon yrn gıt doktora hemen hamılesın sen bence tebrıkler:teytey:
canım ilkini adetimi 2 gün geçmişken yaptırmıştım, 2.sini 13 gün geçdiğinde yaptırdım
slm kızlar nasılsınız ben dün doktora gittim konuştuk doktorla sonrada muane etti ve rahim agzında iltihap varmış onun içinde ikitane ilaç verdi biri fitil diyeride 3 tane hap fitiller bitene kadar ilişki yok sonrada rahim agzında iltihap oldugu için hamile kalmamı engelliyomuş zaten iki hafta önce çok kaşıntım olmuştu meger ondanmış neyse işte ilaç verdi onlar bitince martta tedaviye başlıyorum yumurta çatlatma tedavisi önce beş günlük hap veriyo haplar bittimi kontrole cagrıyo yumurta oluştumuda igne veriyo sonra dörtgün ilişki veriyo yani mart ayında başlıyorum tedavime ben ikinci gebeligimide bu tedaviyle kaldım hayırlısı neyse o olsun
kıızzz daha ne duusnuyon işte hamılesın ancım tebrık edrız doktoruna gıt yıne sen yaptırdıgın kan tahlılınıde göster istersen yarın yada ayrından sonra tekrrala kan tahlılınıselam kızlarr kafam karman çorman!! bahsetmiştim size regl tarihim 27 ocaktı dayanamayıp 29 ocakta kanda beta hcg yaptırmıştım ve değer 4,93 çıkmıştı. negatif dedim. 1 gün sonrada doktora gittim kontrol olayım 1 senedir hiç görünmedim dedim. Kontrolde reglm 2 gün geçti kan testi yaptırdım sonuç negatif 3 aydır korunmuyoruz genel bir kontrol olmak istiyorum dedim. Alttan ultrasonla muyene oldum, ufak ıfak kistler görüyorum adetinin 3. günü gel hormon tahlili yapıp kistlerin yapısına bakalım dedi. 12 gün geçti ve ben hala adet olmayınca doktora telefon açtım, 1 hafta daha bekle olmazsan gel kan testi yapalım tekrar sonra söktürücü yazalım dedi. bende zaten kan testi yaptık, yanılma payı olabilir mi dedim. Yaa falan dedi genede yaparız dedi. Öyle diyince kuşkulandım bugün idrar testi yaptım sonuç ÇİFT ÇİZGİ şaşırdım ve hemen mahalledeki polikliniğe gittim kan tahlili için. Sonuç 2638 Çıktı... Kızlar ben HAMİLE miyim ??? yaniiiii sizce ne yapayım yarın o doktora gideyim mi yoksa başka bi doktora mı gideyim????????
canım çok teşekkür ederimde ocak 29 da yaptırdığım testte değer 4,57 , şubat 10 da 2638. ilk testte çıkması gerekmiyo muydu?
hadı abaklım ınş ilk tedavınde hamıle kalırsın ve nısna hamısı olursun canım duamdasın
yaa ilk değer 4,93 dü , testttede 5 in altı negatif yazıodu bende öle yazınca doktora falan da sornadan negatşif dedimmm,, yani ben yanlış yönlendirdim doktoruuuu( neseeee sevinebilirim artıkkk :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?