- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.261
kızlar buaradada bugün dogum günüm 22 me girdim hihoyyythihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance::dance::dance:
günaydın.kızlar dün regl olmam lazımdı olmadı.sanki olacakmış gibi karnım ve belim ağrıdı ama geçti.bugün de kesin olur dedim ama bugün de bişe yok :) yine de umutlanmıyorum ama acaba demekten de kendimi alamıyorum.hamileliğini öğrenene kadar hiçbir belirti yaşamayan var mı.hani halsizlik göğüste ağrı ya da herhangi bi değişiklik falan yaşamayan var mı.
canım İnşallah hamilesindir...hihoyyytbumuyani cvp için teşekkürler. şimdi ben bugün de beklemeyi düşünüyorum eğer olmazsa yarın bi test yaparım artık:) bakalım hayırlısı.
bumuyani cvp için teşekkürler. şimdi ben bugün de beklemeyi düşünüyorum eğer olmazsa yarın bi test yaparım artık:) bakalım hayırlısı.
ayy kızlr yemk tarıflerınde fıncanda kek tarıfı vardı yaptım şimdi onu ayy çok mutlu oldum yaa
ayy kızlr yemk tarıflerınde fıncanda kek tarıfı vardı yaptım şimdi onu ayy çok mutlu oldum yaa
kadriye ders calismayi birakip kendini yemek tariflerine mi vurdun bacim şakkıdı bana da yollaa sekerim
bu arada benim prolaktin firladi gene biliyor musun 56.59 ...adetimin 21. gunu yaptirmistim yaptirirken hcg me de baktirdim o da <2 ...yani beni direk mart'a hatta nisan'a alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?