Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar buaradada bugün dogum günüm 22 me girdim hihoyyythihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance::dance::dance:

Doğum günün kutlu olsun canım, İnşallah yeni yaşınla bebişinde gelir sana süpriz yapar :)
kaydirigubbakcemile5a.s.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
Nasılsınız bugün??? kimsecikler yok sabah sabah:)))

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (11.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
Nursunaz::::::::::::::::::::::::::::::: 13 şubat
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
SWEETBABY17::::::::::::::::::::: 15şubat
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
Kelebek97::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22şubat (19 .ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
FTMKY:::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
Zuhra84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT (17. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
dilmuh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 şubat

umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

*****************MART AYI ********

fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::4 mart (15.ay)
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 mart (42. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
cssa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart( 14 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 mart ( 9. ay )
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 mart
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::9 mart ( 22. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 mart

***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**

hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
Funda72::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şub at
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Kirmiseker::::::::::::::::::::::::::::::: 10 şubat

günaydın.kızlar dün regl olmam lazımdı olmadı.sanki olacakmış gibi karnım ve belim ağrıdı ama geçti.bugün de kesin olur dedim ama bugün de bişe yok :) yine de umutlanmıyorum ama acaba demekten de kendimi alamıyorum.hamileliğini öğrenene kadar hiçbir belirti yaşamayan var mı.hani halsizlik göğüste ağrı ya da herhangi bi değişiklik falan yaşamayan var mı.

ilkhamileliğimde karın agrısından başka belirtim olmamıştı canım.bnde regl olucm dıye beklıyorumdum 5gun sonra test yaptım hamileoldugumu ogrendım başka bı beliritm olmaıştı zatn göguzste hassasıyet oldugunuda yenı ogrendım :)

bumuyani cvp için teşekkürler. şimdi ben bugün de beklemeyi düşünüyorum eğer olmazsa yarın bi test yaparım artık:) bakalım hayırlısı.

bumuyani cvp için teşekkürler. şimdi ben bugün de beklemeyi düşünüyorum eğer olmazsa yarın bi test yaparım artık:) bakalım hayırlısı.

dualrımz senınle canım.hesap yaaprken ayın 30 mu 31mı cektıgınıde hesaplıyosun dımı belkı oyuzdende gunde kayma oluyordurda

ayy kızlr yemk tarıflerınde fıncanda kek tarıfı vardı yaptım şimdi onu ayy çok mutlu oldum yaa

evt zaten hesaplayıcıdan hesaplatmıştım. ukla teşekkürler.inşallah öyledir.14 şuabatta harika bi süpriz olur eşime :) ama ilk denememiz olduu için belki de heyecandan psikolojik olarak gecikti diyorum :)

bumuyani ben de bi ara internette bulduum bi tarifle simit yapmıştım.aynısı olmuştu.wayy be nasıl yaptım ben bunu diye çok sevinmiştim :) senin de ellerine sağlık.

kadriye ders calismayi birakip kendini yemek tariflerine mi vurdun bacim şakkıdı bana da yollaa sekerim
bu arada benim prolaktin firladi gene biliyor musun 56.59 ...adetimin 21. gunu yaptirmistim yaptirirken hcg me de baktirdim o da <2 ...yani beni direk mart'a hatta nisan'a alabilirsin

kızlar merhabalar...ben şubatı es geçtim inşallah martta çift çizgiyi görürüm..inşallah allahımm...isteyen herkes görsün çizgiyi...

dalyancım tebrik ederim.allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah:Saruboceq: daha ne bekliyosun halay cekmeye baslayalım bence:teytey:

slm kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir.rabbim hepimizin gönlünün muradını versin.inşallah bir an önce hayırlısıyla ve tabi saglıkla; bebeklerimize kavusmayı nasip eylesin.AMİN....

allahtan umut kesilmez be ebrubucum.belki melegin mart ayında sürpriz yapıp geliverir annesine.inşallah böyle olur:Saruboceq: beklemek ve dua etmekten baska caremiz yok anlasılan.dualarım hepimiz için....

canlarım bişe sorucam 19 ocaktı günüm 14 şubatta kanda baktırsam gebelik varsa çıkarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…