- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.421
kızlar merhaba...hayırlı cumalar
bugun işe gitmedim, kafa izni aldım..inşallah iyisinizdir.
eskiden bebek isteyen çiftlere dr ların dediği gibi 1 senenin sonunda gebelik oluşmazsa tetkikler yapılmalı diyordum hep, ama şimdi tam tersi düşünüyorum...bebek istiyorsanız ve ilk 3-4 ayda gebelik oluşmamışsa hem eşinizin hem de kendinizin tüm detaylı testlerini yaptırın bence arkadaşlar. dünden benim mesajları okuyanlar varsa hatırlarlar. ben prolaktin hormonu ile uğraştım bir süre. ki bu hormonu 1 sene bekleyişten sonra yaptırdım. o sıralar eşimin değerleri normal görünüyordu, meğer onda da morfolojide sorun varmış.
ayrıca kesinlikle 1-2 dr a bırakmayın. başka dr lara da gösterin sonuçlarınızı.
tabii bende oldu diye herkeste olacak iye birşey yok, sakın yanlış anlamayın. çoğumuz iş kariyer derken geç evleniyor, beslenme, çevre koşulları, stres derken, o hep bahsi geçen annelerimiz takip mi yaptırıyordu lafı bana göre boşta kalıyor.
sakın yanlış anlamayın beni, maksadım kesinlikle sizi yanlış yönlendirmek falan değil. amacım kafanızda oluşan şüpheler varsa vakit kaybetmeden işin uzmanına görünmeniz.
Bu arada jinekologun isteyeceği sperm testine kalmayın. siz jinekoloğa , eşiniz ise üroloğa görünsün bence a.s.
bu siteyi çok geç keşfettim keşke daha önce bulsaydım. Bu site sayesinde çok bilgi edindim bu arada. :enbuyukkk:
kızlar ben hala regl olmadım.şaşırıyorum çünkü benim öyle gecikmezdi.10 şubatta olmam gerekiyodu. dün test yaptım negatif çıktı. şimdi kızlar sağlık ocağına gidip kanda baktırsam mı sizce. çünkü şimdi bunu yapmasam araya hafta sonu girecek ve eğer hamileysem yarın bunu söylemek için güzel bi gün.ne yapim sizce kızlar. stresten mi gecikti ki bilemiyorum.
kızlar sabah size yazmıştım dün adet olmam lazımdı ve asla gecikmezdi adetim diye az önce test yaptım işte sonuc :dance:
damlatır damlatmaz hemen böyle oldu bekletmedi bile
bu sonuca göre hamileyim di mi kızlar :1shok::1shok:
bi de bugun benim doğumgünüm inanamıyorum yaaaaaaaaaa
tebrik ederim haydi halayaaa:teytey::teytey::teytey:
bijoux canım iyi ki doğmuşun..ne güzel d. günü hediyen yuce Allah tan gelmişş...evet hamişsin canım..allah gönlüne göre verir inşalllah. vallahi yanında olup sarılmak isterdim sana..yarın eşine sürpriz yap sevgililer günü hediyesi vallahi süper yaa
bijox tebrik ederim canım :)
ela dün ben seni tebrik etmiştim bugün sen beni kaydirigubbakcemile3
çok çok teşekkürler a.s.
kızlar sabah size yazmıştım dün adet olmam lazımdı ve asla gecikmezdi adetim diye az önce test yaptım işte sonuc :dance:
canım çook çook tebrik ederim,ne mutlu sana,doğumgününde bebişin geldi sana en büyük hediyeyi verdi,yarında sevgililer günü,çifter çifter kutlamalar,maşallah,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.kızlar sabah size yazmıştım dün adet olmam lazımdı ve asla gecikmezdi adetim diye az önce test yaptım işte sonuc :dance:
delikafaduldendelikafadulden canım çok sewindim yaaaa ne güzel bi doğum günü ne güzel bi sewgigliler günü hediyesidir bu darısı bizlerin başınaa.....a.s.a.s. a.s.
canım çook çook tebrik ederim,ne mutlu sana,doğumgününde bebişin geldi sana en büyük hediyeyi verdi,yarında sevgililer günü,çifter çifter kutlamalar,maşallah,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?