Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

dund eyazmıştımya bnde 2yılonce 12şubatta ogrenmıştım hamileoldugumu içim bıhoş oldu yıne yaaaaa misafirlerim gelcekagalmıycam makyajım akar sonra

uklacıgım sana yakısmıy böyle ümıtsızlık bu kadr az kalmısken bebegıne kavusmana o sana herseyı unutturucak inşallah o küçük melek:ecrin_bebek:lütfen canını sıkma her sıkınıtnın sonu mutluluktur kaydirigubbakcemile5

hıçç çok ayıp geelcegın tatlı anne adayı aypma bölee herseye ragmen hayat çok gzuelll bardagın dolu tarfını görmek zorundayım tamamı hıııı kötükedihüsoklava: gelıyom bakk hadi bakem bizim için gulumseee delikafadulden

yok valla kız dayanamam uyuyo şimdi kalksın söylicem :roflol:
hem bugün de bizim için özel bir gün yerimseniben

yaaa söelme balı bıraz adranalin kat işin içine send eona bende sevgılıler gunu hedıyemı vermk istiyorum dee tetsı kocaman bı apket yap şimdi onu ver uyandır hem ne uykuus busaatte vardıyalımı calışıyor eşin?a.s.

evet canım marta kadar vardiyalı calısıyor. sabah geldi işten kıyamam ki mirmirmirmir zaten kaldırıp söylesem de anlamaz ha der yatar :roflol: bakalım dayanabilirsem yarın söylerim :teytey:

tebrık edrı cnm darısı basımıza inşallh:Saruboceq:doğumgününde kutlu olsunhihoyyyt:dance::dance:

bijoux çok sevindim senin adına...
çok şükür bu ayda bikaç hamiş çıkardık tabloya...
azmin sonu ne acep bilmiyorum :)
bumuyani sana bu ay hamile kalıcan dedim içime doğuyo dedim.ama tutturamadım... günler ayları aylar yılları kovalamadan bi an önce hamiş kalmamızı diliyorum kızlar....
bu ay azimliyim...aslında kafaya hiç takmadan azimliyim.
dersaneye gidiyorum eve çok geç geliyorum pek fırsatımız olmuyor çalışmaya.
ama bu ay şöyle oldu bakın anlatayım...
27 ocakta hasta oldum.
5 şubatta kasığımda ağrı vardı yumurtluyorum sandım(çok sancılı geçerde)
ama 10 şubatta dahada fena bir sancı çektim aha dedim şimdik yumurtluyorum tamda 15.gün
aman yaw böyle takibide zor önümüzdeki ay ovulasyon testi alayıda tam gününe getireyim dimi?
olmazsa artık yavaş yavaş doktora gidelim diyorum.
kızlar kadın doğumcumu istiyo sperm testini?
yani benimle ilgili sadece ultrason muayenesi yapıldı ve kan tahlili yapıldı şimdi doktora gittiğimizde neler isticek bizden?
:CüvCüv:

bu ay eğer hamiş kalamazsam hormonlarıma baktıracağım, aslında maddi anlamda zorluk
yaşarmıyız diye düşündük, şu an eşim yeni işten ayrıldı, birikimimiz var ama tabi bende doğum iznine ayrılırsam nasıl olacak bilemiyorum, eşimle konuştum ama tedaviyide yarıda bırakmayalım başlaması tekrar zor olur, ben işsizlik maaşı alıcam zaten iş arıyorumda sen kafana takma dedi. zaten yarın hamile kalabilirmiyim bilmiyorum, 1 seneden fazladır deniyoruz ama hala bişey yok, o yüzden hamile kalmam ve doğum izni arasında dünya kadar zaman olacak o yüzden ertelemeyelim dedik. ama tabi benim sıkıntım bu kadar yoğunlukta ve streste anne olamayacağım endişesi :uhm::çok üzgünüm:

canım hem doğum günün kutlu olsun hem bebişin hayırlı olsun, İnşallah herşey gönlünce olur ne güzel ya doğum günü, sevgililer günü, bebiş haberi evde bayram olacak :sm_cool:

arkadaslar merhaba
yenı hamılelerımız tebrık ederım canı gonulden
bende gecen carsamba laparoskopı oldum dınlenıyorum ıyılesmeyı beklıyorum
sag tupum kapalıydı dr ulasamamıs bıle ondan vazgectık artık sol dada kıst vardı bıraz kıstı alınca bıraz rahatladı dedı ama solum acık bıraz daha deneyecegız olmazsa tup bebek olacak ıns gerek kalmazda Rabbım verır tum ısteyenlere hıc aratmadan,

canım iyiki varsınız, iyiki sizi bulmuşum..
amin canım inşallah dualarınızı eksik etmeyin,etmeyelim...:Saruboceq:

canım iyiki varsınız, iyiki sizi bulmuşum..
amin canım inşallah dualarınızı eksik etmeyin,etmeyelim...:Saruboceq:

canımsın ıykı sende varsın dualarım senle hepınızle inşallah en kısa zamanda bebıslerımıze kavususruz:Saruboceq:ve ınanıyorumkı ozaman gecen bu streslı üzüntülü günlere gülücez bosa üzüzlmüşüz dıcez sadce anı olarak kalıcak oyüzden stres yapma güzel seyle düşün ok:1hug:

uklacım kesinlikle ve kesinlikle stresli bir şekilde çalışma. bak kaç senedir de çalışıyormuşsun aynı iş yerinde. bazı yerlerde tavrını koy canım. senin çok çalıştığını gördükçe daha fazla yükleniyorlar.. benim de başıma geldi ne yazık ki. şimdi bilg mı yanıma almadım, yarın bakarız diyorum. birşey demiyorlar. sen de onu yap. prolaktin hormonum arttı işler yüzünden. kimsenin başına gelmesin canım. testlerinizi tam yaptırın tek seferde. reglinin 12. günü gibi dr a muayeneye git boylece yumurtanın nasıl geliştiğini anlarsın. normalde hergun 2 mm e kadar büyürmüş yumurtalar. sonrasını sen tahmin edersin. eşin de inş kısa zamanda iş bulur canım. ben 31 yaşındayım. güyaa kendi hesabıma gore su an bebeğim olsa 1-1.5 yaşında falan olacaktı, ama tedavi ile uğraşıyorum. şimdi de eşimin hiç yokken varikosel sorunu çıktı...her yıl bişey çıkıyo. eşim ameliyat mı olsa yoksa direk aşılamaya mı geçsek bilemiyorum

bijoux tebrik ederim 14 subatta harika bi hediye veriyosun esine:)) tabi sanada muhtesem bi dogum günü armaganı.ne mutlu sana.rabbim saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah....

kesınlıkle sana kaılıyorum ebrubu prolaktın strese baglı bişiy bütün hormonlar öyle bende esımden 4ay ayrı kalmak zorunda kaldım ve okadr stres yapıyodumkı hergece aglıyarak uyyodum ve sonuc prolaktın yüksek cıktı 3 aydır kontrol ettırıyorum hersey normal amam ben ıhmal etmıcem her ay gıdıp kan verıp kontrol ettırıcem üşenmeyelım kızlar hiçbişi için...ondan önce stresten mıdem bozuldu sacım dökülde uykususzluk problemım oldu daha neler neler bence bütün hastalıklar stresten oluyo o yüzden lütfen kızlar stres yapmayalım ıyı düşünelım ıyı olsun kafamızı baska seylerler mesgul edelımkaydirigubbakcemile5tmm hepımız hamıle kalmak ıstıyoruz ama önce kendı saglıgımızı dıkkate alalım bızım saglıgımız bozulursa ve hayatı kendımıze cevremıze esımıze zehır edrız sonucta bız mutsuz olursak onlar öyle olur bebişlerımızde bızı bekletrı. allah herkesın gönlüne göre verır umarım:Saruboceq: ve allah kımseye kaldıramıcagı dert vemesın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…