E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.441
amin canım bol bol dua edicem hepiniz için tek tek :ecrin_bebek:
evet ya süper hediye oldu eşim de doğumgünü hediyesi almış bana daha hediyenin yüzüne bile bakamadım :roflol:
canım benım yaa tebrıkelrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:
Merhaba canım;
Yazdıklarında haklısın çevre, beslenme koşulları stres gerçekten çok önemli ve birde eşlerde de problem varsa iş daha da uzuyor, çıkılmaz hale gelebiliyor.
ben bu ay çatlatma iğnesi oldum eşimle çalışmalara devam ama hiç ümidim yok, okadar stresli bir iş ortamım varki bu stresle benim bebişim felan olmaz. ya bi an kafam atıp çık git diyor ama 6 yıllık tazminatım var, üstelik şu an eşimde işsiz, gündüz çalışmak yetmiyormuş gibi iş çıkışı eve laptopla iş götürüyorum çünkü akşamın bir vakti müdürler arayıp iş soruyorlar, bu ortamda birde eşimle bebiş için çalışmaya çalışıyoruz.
bu gün artık iyice bunaldım, hiçbirşey için artık ümidim kalmadıböyle gidersede anne olamıycam galiba....senağlama
uklacıgım sana yakısmıy böyle ümıtsızlık bu kadr az kalmısken bebegıne kavusmana o sana herseyı unutturucak inşallah o küçük melek:ecrin_bebek:lütfen canını sıkma her sıkınıtnın sonu mutluluktur kaydirigubbakcemile5
eşine sölemedınmı yoksa kızz dayanda ayrın söleeeeeeeeeeee
yok valla kız dayanamam uyuyo şimdi kalksın söylicem :roflol:
hem bugün de bizim için özel bir gün yerimseniben
yok valla kız dayanamam uyuyo şimdi kalksın söylicem :roflol:
hem bugün de bizim için özel bir gün yerimseniben
yaaa söelme balı bıraz adranalin kat işin içine send eona bende sevgılıler gunu hedıyemı vermk istiyorum dee tetsı kocaman bı apket yap şimdi onu ver uyandır hem ne uykuus busaatte vardıyalımı calışıyor eşin?a.s.
ekldımlıstemıze senı gördunmu?***
kızlar sabah size yazmıştım dün adet olmam lazımdı ve asla gecikmezdi adetim diye az önce test yaptım işte sonuc :dance:
damlatır damlatmaz hemen böyle oldu bekletmedi bile
bu sonuca göre hamileyim di mi kızlar :1shok::1shok:
bi de bugun benim doğumgünüm inanamıyorum yaaaaaaaaaa
kadriyecim, canım benim uzun zamandır yakalayamıyorum seni. nasılsın...evet süt hormonu canım. eğer göğsünüzde şişkinlik, hassasiyet acı ya da süt geliyorsa zaman kaybetmeden baktırın. bugun regl oldum yine..ama eşim varikosel ameliyatı olacak herlde. o yüzden sadece ismimi yazarsan sevinirim. mart-nisan olmaz çünkü. istersen listeden silebilirsin de.
uklacım geçen sene aynı senin gibiydi. 7/24 çalışıyorum işte evde. bence hormonlarına baktır ve sakın stres yapma. bir de kafama takıldı. eşinin işsiz oldugunu yazmışsın. bu sizi zorlamasın canım maddi olarak. detaylı düşündünüz mü tatlım. çünkü hamile kalırsan bir süre çalışamayacaksın.
kızlar sabah size yazmıştım dün adet olmam lazımdı ve asla gecikmezdi adetim diye az önce test yaptım işte sonuc :dance:
damlatır damlatmaz hemen böyle oldu bekletmedi bile
bu sonuca göre hamileyim di mi kızlar :1shok::1shok:
bi de bugun benim doğumgünüm inanamıyorum yaaaaaaaaaa
uklacıgım sana yakısmıy böyle ümıtsızlık bu kadr az kalmısken bebegıne kavusmana o sana herseyı unutturucak inşallah o küçük melek:ecrin_bebek:lütfen canını sıkma her sıkınıtnın sonu mutluluktur kaydirigubbakcemile5
canım iyiki varsınız, iyiki sizi bulmuşum..
amin canım inşallah dualarınızı eksik etmeyin,etmeyelim...:Saruboceq:
bu ay eğer hamiş kalamazsam hormonlarıma baktıracağım, aslında maddi anlamda zorluk
yaşarmıyız diye düşündük, şu an eşim yeni işten ayrıldı, birikimimiz var ama tabi bende doğum iznine ayrılırsam nasıl olacak bilemiyorum, eşimle konuştum ama tedaviyide yarıda bırakmayalım başlaması tekrar zor olur, ben işsizlik maaşı alıcam zaten iş arıyorumda sen kafana takma dedi. zaten yarın hamile kalabilirmiyim bilmiyorum, 1 seneden fazladır deniyoruz ama hala bişey yok, o yüzden hamile kalmam ve doğum izni arasında dünya kadar zaman olacak o yüzden ertelemeyelim dedik. ama tabi benim sıkıntım bu kadar yoğunlukta ve streste anne olamayacağım endişesi:uhm::çok üzgünüm:
uklacım kesinlikle ve kesinlikle stresli bir şekilde çalışma. bak kaç senedir de çalışıyormuşsun aynı iş yerinde. bazı yerlerde tavrını koy canım. senin çok çalıştığını gördükçe daha fazla yükleniyorlar.. benim de başıma geldi ne yazık ki. şimdi bilg mı yanıma almadım, yarın bakarız diyorum. birşey demiyorlar. sen de onu yap. prolaktin hormonum arttı işler yüzünden. kimsenin başına gelmesin canım. testlerinizi tam yaptırın tek seferde. reglinin 12. günü gibi dr a muayeneye git boylece yumurtanın nasıl geliştiğini anlarsın. normalde hergun 2 mm e kadar büyürmüş yumurtalar. sonrasını sen tahmin edersin. eşin de inş kısa zamanda iş bulur canım. ben 31 yaşındayım. güyaa kendi hesabıma gore su an bebeğim olsa 1-1.5 yaşında falan olacaktı, ama tedavi ile uğraşıyorum. şimdi de eşimin hiç yokken varikosel sorunu çıktı...her yıl bişey çıkıyo.eşim ameliyat mı olsa yoksa direk aşılamaya mı geçsek bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?