- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.401
adetine ne kadar var canım adet ağrısı mı bu yoksa beklemedemisin ??
:dance:
bende ıyıyım cnm işte buarada tanıstıgıma memnun oldum bende sezen:1hug:cnm senın agrıların normal bence catlatma ıgnesı catlatmıstır döllenme agrısıdrı belkıde kımbılır insallah:Saruboceq:
doğru gibi görünüyo canım ama...
kimse yokmu?
benneyaptımki
ayy valla çatlama iğnesinin sonra ilişki dedi dr yani 1 gün sonrasında, ve ertesi gün dedi biz 3 gün üstüste çalıştık amabugün mola verdik, çok ağrım var, ya bugün çatlayıpda günü kaçırırsamda diyede düşünmeden edemiyorum. ama 3 gün üstüste sperm kalitesi düşer diye 4. gün yapmayalım dedik inşallah kaçırmam yaaaheee kususra bakma canım ben yanlış anlamışım..büyük ihtimalle yumoşun çatlıyodur ve bu ii haber çalışmalara dewam demek oluyo canımmm:))))))
ayy valla çatlama iğnesinin sonra ilişki dedi dr yani 1 gün sonrasında, ve ertesi gün dedi biz 3 gün üstüste çalıştık amabugün mola verdik, çok ağrım var, ya bugün çatlayıpda günü kaçırırsamda diyede düşünmeden edemiyorum. ama 3 gün üstüste sperm kalitesi düşer diye 4. gün yapmayalım dedik inşallah kaçırmam yaaa:1no2:
ela cım çok sevindim hamile olduğunu görünce inş.sağlıkla bebişine kavuşursun darısı başımıza hiç mi belirti yaşamadın ısı ölçümü falan yapmışmıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?