- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.561
can iso ne kullaniyor ilac..bizimkisi ilac falan vermedi yaa..bir de bitkisel biseyler kullaniyor musunuz
keci boynuzunu nasil kullaniyorsunuz. bize de asilama demis dr. ben de esmie sordurayim o vitaminleri kullansin mi diye
bir de havuc yedirmeye basladim ben kirt kirt
canım inşallah eşinin sonucu ii çıkar, bizimde drumuz eşimden test gerekebilir demişti eşimde bu nedenle test yaptırdı, ancak sayı 20.000 milyon olmalıymış eşimde 14 milyon çıkmıştı,sadece sayıyı arttırmak gerekebilir ilk yaptırdığı için stres yaşamış olabilirsin demiş. bende hemen evde keçiboynuzu kürü uygulamaya başladım yaklaşık 2 haftayı geçti yarım litre suyu tencerede kaynat, kaynayan suya 8-10 adet keçibuynuzunu yıkayıp kırarak at. 5 dk tekrar kaynat sonra 20 dk dinlendir içindeki keçiboynuzlarını çıkar at.. yarısını sabah aç karnına yarısını gece yatmadan içir. 1 haftadan sonra sadece akşamları yatarken içecek. birde havuç kürü var ama ben eşime her akşam bir haftadır 8-10 adet havuç sıkıp suyunu içiriyorum, araştırdım kürdede havuç suyu uygulanıyor daha yararlıymış.keci boynuzunu nasil kullaniyorsunuz. bize de asilama demis dr. ben de esmie sordurayim o vitaminleri kullansin mi diye
bir de havuc yedirmeye basladim ben kirt kirt
ben de dün regl oldum hanımlar. ikinci ayım ve yine hamile kalamadım.beni mart listesine eklerseniz sevinirim bu kürtaj benim dengemi bozdu. adet oluyorum ama ilk üç gün sadece kahverengi leke şeklinde geliyor. kanama halini 4 .gün de alıyor. o yüzden adet başlangıç tarihimi net bilemiyorum. lekelenmeyimi esas alıcam yoksa kanamanın başladığı tarihi mi bilen varmı
pumpkins destegin icin cok tesekkur ederim. saat 4 gibi cikacakmis
sen nasilsin canim
can iso, kadriye ve ukla kizlar bilgi icin cok tesekkur ederim. :saruboceq: Allah gonlunuze gore versin. Saat 4 te soylerim esime ilacla ilgili soylediklerinizi o da dr a sorsun...
Kadriyecim dr esime ameliyata gerek yok demis. Direk asilama demis. Ama benim reglimin 5. Gunu. Artik bir dahaki aya kaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?