- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.621
Kızlar selam sıze de danısmak ıstıyorumm son adet tarıhımın ılk gunu 22ocaktı esımle beraber olalı 11gun gectı yarın adetım gelmesı gerek kan testı yaptırsam yarın cıkar mı sonuc acba ??
bumuyani benide eklermisin listeye güzelim 12 mart :))
canım merak etme bence yumoşların ağrısıdır. baya bi şiddetli oluyor benim karnımın içinden sanki çıkıcaklar gibiydi :))) benim kasık ağrım 4,5-5 gün sürdü... inşallah senin yumoşlar çatlıyordur. sakın bugünleri boş keçirme sezencim mutlaka gün aşırı çalışın bitanem, inşallah dualarımız kabul olur, dün akşam ben çok ağladım, sinirlerim çok bozuldu olmazsa olmasın artık umrunda değil, bir daha uğraşmıycam diye, hem benim hem kocisin canı çok sıkıldı.... biliyorum her şey Allahtan hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyelim...:Saruboceq:ya umarım cnm tutmustur duamdasın inşallah allahım:Saruboceq:ya bılgecıgım benımde 3gün oldu gecmedı kasık agrım korkuyom acaba yınemı kıst dıyede 12 gün de kıst olusurmukı bgn arkadsımla bebısının cınsıyetını öğrenmeye gıttık doktora sordum sende bıkac yumurta gelısıyodu belkı 2 sı catlamıstır ondan sıddetlıdır dedı aklına kötü sey getır me dedı cnm senın bu kasık agrın kaçgün sürdü ve ksıtın oldugundakı sancıyamı benzıyodu?allahım umarım bu topıktekı herkes bebegıne kavusurda topıgı baskaları yenıden kurarkaydirigubbakcemile3bız hepımız terfı ederızdelikafaduldendelikafaduldeninşallah:Saruboceq:cnm sende sabret az kaldı ay vallah bı haftan var öğrenmeye ne güzel:1hug:
merhaba bayanlar nasılsınız a.s.
bu ay hamile kaldım ama buradan kopamadım valla. hergün okuyorum sizi. hadi kızlar bekliyoruz sizi de ekim annelerine. güzel haberleri alalım artık hihoyyyt
canlarım hepinize dua ediyorum :Saruboceq: Allah hayırlısıyla kavuştursun en kısa zamanda bizi bebeklerimize
benim yumurtlama zamanında kasıklarım çok agrıyodu. bu ay yumurtlama zamanımdan 10 gün sonra falan tekrar batmaya başladı. en büyük belirtisi de buydu zaten. aklınızda olsun. ve hala da batıyor :bbo:
hepinizi öpüyorum. bence bu listenin bir uğuru var
Canım hayırlısı olsunnn.. inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız bu ay Bebişin inşallah gelir...:Saruboceq:kızlaaaaaaaaaar ben geldim.çok mutluuyuzzz.bugün tüp bebek tedavisine başladık.ilk iğneyi vuruldum.300 lük pregon vurulacağım her gün.allahım inşaallah her şey yolunda gider....
tüp bebekte doz genelde bu olur yumoş sayısını arttırmak için.aşılamada 150 kullandık.ilaçlar 2.500 tl tutuyor raporsuz.raporun olursa yarısını ödüyorsun.iyi dileklerin için teşekkürler.:teytey:canım hayırlı olsun öncelikle ama 300lk puregon??
ne kadar yoğun vermiş kaç kutu aldınız ne kadar tuttu bende kullanacktım puregon çok fazla tutuyodu ki benm 75lik vurulacaktım inş emekler boşa gitmez canım heemen hamiş kalısrsın...
Canım hayırlısı olsunnn.. inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız bu ay Bebişin inşallah gelir...:Saruboceq:
günaydın kızlarrr
bugün adet günümdü,test yaptım sabah,tek çizgi tabiki de,çok bunaldım artık şu tek çizgiyi görmekten,bu ay bütün belirtileri yaşamıştım oysa,halende yaşıyorum,bugün acayip midem bulanıyo ve başım dönüyo,ama anladımki hepsi psikolojik ya da stresten,ve biliyorumki ben böyle kafaya taktıkça hamile kalamıycam,testi işyerinede getirdim,bakıp bakıp duruyorum belki ikinci bi çizgi beliriverir diye,kafayı yedim iyice artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?