- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.601
pumpkins, bugun belli olacak canim sonuclar...bir hadis var duydugum ...birsey olmussa sukredin hayirlisi olmustur, birsey olmamissa daha fazla sukredin cunku en hayirlisi olmustur gibi birsey tam hatirlamiyorum ama...bu sozu icimde tekrarlayip duruyorum canim
sen nasilsin
can isom gunaydin arkadasimmm :1hug: iyiyim sukredip duruyorum. sen nasilsin
esim sonuclari aldi pek parlak degil, bugun dr a gosterecek. allahtan hayirlisini dilemekten baska yapabilecegim yok.
simdi bir link gonderdim onu dinliyorum, adam cok dogru konusuyor
pumpkins ben gecen yillara uzuluyorum ne hata yapmisim da bilememisim..ben su an 31 yasindayim
can isom yazarim tabiii...sen de yazar misin bana..esim bir de MR cektirdi..dr insallah guzel seyler soyler
Abstinans süresi : 5 gün
Alınış metodu : Masturbasyon
Miktar : 2.4 cc.
Renk : sarımtrak
PH : Alkali (PH:8.5)
Viskozite : Normal
Likefaksiyon : 40 dk.
1 cc' deki Spermatozoon : 13.000.000
Total Spermatozoon : 31.200.000
MOTİLİTE VİTALİTE
(a) Hızlı ileri hareketli : % 23 Vitalite : % 52
(b) Yavaş ileri Hareketli : % 11 H.O.S Test : % 58
(c) Yerinde Hareketli : % 5
(d) Hareketsiz : % 61
Lökosit : 100.000 / cc (Leuco screen kit ile bakılmıştır)
Eritrosit :
Fruktoz : 2300.0 mg/dl ( 1500 - 3000 mg/dl)
MORFOLOJİ
WHO (Dünya Sağlık Örgütü) Kruger Strict Criteria
Normal Yapı : % 17 Normal Yapı : % 5
Anormal Yapı : % 83 Anormal Yapı : % 95
Baş defekti : % 57 % 0 - 4 Kötü prognoz
Boyun defekti : % 14 % 5 - 14 İyi prognoz
Kuyruk defekti : % 29 > % 14 Normal morfoloji
ya bılgecıgım benımde kasık agrım var ıkıgündür yumurtlama haftam ama gecmıste kıstı olan bırı olarak korkuyorum acaba yınemı oldu dıye:uhm:allahım sen koru bızı:Saruboceq:umarım gecer su agrıda görüşmeyelı nasılsın bakemhihoyyyt
canımmmm iyiyim bende seni merak ettim kaç gündür gözükmüyor diye meğer internetinmiş:)) ya benim iğneden dolayı kasık ağrım vardı dru aradım çatlıyordur meraklanma dedi ama c.tesi akşamdan beri bütün ağrılarım geçti, ya çok korkuyorum ya tutmadıysa diye,((( bu ay çok çalıştık kocişle halada devam ediyoruz şansa bırakmayalım diye.. en erken gebelik ne zaman belliolur acaba kızlar daha adete 7 gün var dr 24 de gel adet olmazsan kan testi yapalım dedi üfff idrar da çıkmaz demi??? benim tutsa anca çarşambadan sonra olmuştur çünkü çatlama ağrısı cumadan sonra kesildi (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?