Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

herşey gönlünüzce olsun inşaallah bebeklerimiz bizi daha fazla üzmezler ve bir an önce gelirlerrrrrrrrrrrrr
bende anne olmak istiyorum

günaydın kızlar nasılsınız?a.s. kadriyeciğim önemli değil tatlım ama keşke hamile olsaydımda o listeye alsaydın ne iyi olurdu valla,senağlama bu ay biraz imkansız gözüküyo zaten, ameliyattan sonra kist oluşmuş d.kontrol hapı alıyorum oyüzden, :çok üzgünüm:kısmet öteki aya inşallah ozaman girerim hamişler listesinesositososito

ebruuum canım nasılsın? eşinin sonuçları nasıl çıktı anlatsana merak ettim delikafaduldendünde girmemişsin bidaha,:1no2: inşallah herşey çok iyidir tatlımhihoyyyt

can isom gunaydin arkadasimmm :1hug: iyiyim sukredip duruyorum. sen nasilsin
esim sonuclari aldi pek parlak degil, bugun dr a gosterecek. allahtan hayirlisini dilemekten baska yapabilecegim yok.
simdi bir link gonderdim onu dinliyorum, adam cok dogru konusuyor

pumpkins, bugun belli olacak canim sonuclar...bir hadis var duydugum ...birsey olmussa sukredin hayirlisi olmustur, birsey olmamissa daha fazla sukredin cunku en hayirlisi olmustur gibi birsey tam hatirlamiyorum ama...bu sozu icimde tekrarlayip duruyorum canim
sen nasilsin

sağol canım iyiyim,
evet herşeyden önce hayırlısı diye dua etmek lazım,canını sıkma,herşey olacağına varır,sen moralini yüksek tut canım.

bende iyiyim canım sağol, hayırlısı olsun fıstık sıkma canını:teselli: bundada vardır bi hayır yapabileceğimiz en iyi şey bol bol dua edip şükretmek eşinede fazla belli etme üzüldüğünü :1hugnlar bizden daha hassas oluyolar çünkü, oda üzülmesin canlarımız onlar bizim allah onlara sağlık sıhhat versin bitanemŞeniz sonuçlar aklındamı, yazabilirmisin bana bi bakiim diye sööledim benim kocişinkide düşük çıkıyo ya:çok üzgünüm:

can isom yazarim tabiii...sen de yazar misin bana..esim bir de MR cektirdi..dr insallah guzel seyler soyler

Abstinans süresi : 5 gün
Alınış metodu : Masturbasyon
Miktar : 2.4 cc.
Renk : sarımtrak
PH : Alkali (PH:8.5)
Viskozite : Normal
Likefaksiyon : 40 dk.
1 cc' deki Spermatozoon : 13.000.000
Total Spermatozoon : 31.200.000

MOTİLİTE VİTALİTE

(a) Hızlı ileri hareketli : % 23 Vitalite : % 52
(b) Yavaş ileri Hareketli : % 11 H.O.S Test : % 58
(c) Yerinde Hareketli : % 5
(d) Hareketsiz : % 61

Lökosit : 100.000 / cc (Leuco screen kit ile bakılmıştır)
Eritrosit :
Fruktoz : 2300.0 mg/dl ( 1500 - 3000 mg/dl)

MORFOLOJİ

WHO (Dünya Sağlık Örgütü) Kruger Strict Criteria

Normal Yapı : % 17 Normal Yapı : % 5
Anormal Yapı : % 83 Anormal Yapı : % 95

Baş defekti : % 57 % 0 - 4 Kötü prognoz
Boyun defekti : % 14 % 5 - 14 İyi prognoz
Kuyruk defekti : % 29 > % 14 Normal morfoloji

canım bizim ilk test bundan daha kötüydü şuan yanımda değil ama aklımda kalanı yazayım sana miktar 4cc
1 cc deki sperm sayısı 13 milyon
ileri hızlı hareket %4
ileri yavaş hareket %2
morfoloji % 2 bu sonuçla dra gittik hemen aşılama dedi sonra üroloğa gittik 2 hafta bekle tekrarla testi dedi testten 3 gün öncede ilaç vermişti ilacı kullandığının 3.günü ikinci testi yaptırdı
miktar 4,5 cc 1 mldeki sperm sayısı 33 milyon
ileri hızlı hareket % 12
ileri yavaş %11
morfoloji % 14 bide eşim bunlardan yaklaşık 1 ay önce çok rahatsızdı ve antibiyotik kullandı dr onunda etkisi olur 2 ay ilaçları kullan testi tekrarla dedi bakalım ayın 25.inden sonra bi test daha yapacak yine sonuncu gibi çıkarsa normal denicez olmazsa aşılamaya geçeriz, ama buara ileri hareket % 0 veya morfolojileri % 1 yada 0 olupta hamile kalan okadar kişi gördüm ki, kısmet canım ya hakkımızda hayırlısı neyse onu dileyelim inşallah mr sonucu iyi çıkar dualarım seninle tatlım

pumpkins, zaten inanc beni ayakta tutuyor...bazen agliyorum ama bu kesinlikle isyandan degil..olayin uzuntusunden. anne olabilme duygusunun agir basmasindan...

can isocum, esimde agri problemi de var, sanirim ameliyat gerekecek....sizde morfoloji maasallah iyi cikmis, bizimkisi pek parlak degil...bir de bende prolaktin belasi var, dun ilaci almayi unutmusum bu arada ...bir de rahim agzinda yara var benim, meger bu da engelliyormus...

ebruuum canım hakkımızda hayırlısını istiyoruz hep, ben ilk tedavi için gittiğimde eşimin test sonucu kötü çıktı dr hemen aşılama bugün yapmam gerek beklemeyelim dedi ama benim yumoşlar çatladığı için olmadı, ikinci ay gittik aşılama için 1 hafta önce rahim filmi çekelim haftaya aşılama yapacam dedi ve ben çektiremediğim filmden 2 gün sonra kendimi ameliyat masasında buldum, sonra toparlan biraz yaralar iyileşsin aşılama yapcam adet olunca 3.gün gel ilaca başlayalım dedi planlar yaparak gittik güya aşılama olursa bikaç gün okuldan izin alıp dinlenecem falan :) 3.ayımda da beni ziyarete gelen kistle karşılaştım bu ayda olmaz hap kullan diğer ay gel başlayalım dedi ama nedense ben yaklaştıkça o başlangıç uzaklaşıyo benden, bu ay pek niyetim yok zaten 4. ayımıda bi sorunla geçirmek istemiyorum ilaç kullanmaktan yoruldum ecza dolabı gibi dolaşıyoz ortada allahım bi zaman belirlemiştir ve ozaman gönderecektir bebişlerimizi hayırlısıyla ve sabırla zamanın gelmesini bekleyelim diyorum

tatlim hic oyle dusunme, surekli iyilestiriyorum diye dusun. Benim de her ay birsey cikiyor, allahtan diyorum. Evleneli 4 sene olacak, bizde tik yok ..ama bu mucizeyi insallah biz de yasayacagiz. Urolog esime asilama demis..ben calistigimdan yumurta takibine baslanamadi bu ay…bakalim bugunku urolog esime ne diyecek? Cogu insan bu durumlarla karsilasiyormus. Erken evlenenler ilk cocuklarini yaptiktan sonra mesela ikinciyi yapmakta zorlaniyor ve ustunde durmuyorlar nasil olsa olur birincide oldu diye. Aslinda omur boyu takip sart…ben sesimin ciktigi kadar anlatmak istiyorum herkese. Ben yasadim, baskalari yasamasin.

canımmmm iyiyim bende seni merak ettim kaç gündür gözükmüyor diye meğer internetinmiş:)) ya benim iğneden dolayı kasık ağrım vardı dru aradım çatlıyordur meraklanma dedi ama c.tesi akşamdan beri bütün ağrılarım geçti, ya çok korkuyorum ya tutmadıysa diye, ((( bu ay çok çalıştık kocişle halada devam ediyoruz şansa bırakmayalım diye.. en erken gebelik ne zaman belliolur acaba kızlar daha adete 7 gün var dr 24 de gel adet olmazsan kan testi yapalım dedi üfff idrar da çıkmaz demi??? benim tutsa anca çarşambadan sonra olmuştur çünkü çatlama ağrısı cumadan sonra kesildi (((

ya umarım cnm tutmustur duamdasın inşallah allahım:Saruboceq:ya bılgecıgım benımde 3gün oldu gecmedı kasık agrım korkuyom acaba yınemı kıst dıyede 12 gün de kıst olusurmukı bgn arkadsımla bebısının cınsıyetını öğrenmeye gıttık doktora sordum sende bıkac yumurta gelısıyodu belkı 2 sı catlamıstır ondan sıddetlıdır dedı aklına kötü sey getır me dedı cnm senın bu kasık agrın kaçgün sürdü ve ksıtın oldugundakı sancıyamı benzıyodu?allahım umarım bu topıktekı herkes bebegıne kavusurda topıgı baskaları yenıden kurarkaydirigubbakcemile3bız hepımız terfı ederızdelikafaduldendelikafaduldeninşallah:Saruboceq:cnm sende sabret az kaldı ay vallah bı haftan var öğrenmeye ne güzel:1hug:

Kızlar selam sıze de danısmak ıstıyorumm son adet tarıhımın ılk gunu 22ocaktı esımle beraber olalı 11gun gectı yarın adetım gelmesı gerek kan testı yaptırsam yarın cıkar mı sonuc acba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…