Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım dedim ya testi işyerine getirdim diye,evet testte silik ikinci bi çizgi belirmeye başladı,habire bakıyorum,gerçekten var,hatta arkadaşımı tuvalete çağırdım,bak sen bu testte ikinci bi çizgi görüyomusun dedim,evet silik bi çizgi var dedi,heyecanlandım,biliyorum beş dakikadan sonra çıkan sonuçlar geçersiz oluyo ama burda bi çok kişi de saatler sonra çıkan silik çizgiyle öğrenmişler hamile olduklarını,öğleden sonra tekrar test alıcaz,umutlanmıyım diyorum ama olmuyo,insan ister istemez etkileniyo,bakalım hayırlısı...

bilgecıgım sanmıyorum bu kist agrısı emınım geceden berı bende aglıyorum hala dvm edıyorum cok canım yanıyor bgn 5.gün nefes aldıkca batıyo kasıgım sankı içinde bısıy varda sallanıyo dönüyo gıbı kistim oldugundada böyle olmustu ayaga kalkamıyorum evde kımse yyok sınrım bozuk kocamın görevı var gelemıyo belkı bgn gelemezde akraba yok komsu yok yalnız yalnız evde kıvranıyorum delırıcem vallah gelsede götürse benı doktora oda bıkmıstır benı doktora götürmektensenağlama hayırlısı dıyorum ama neden daha ıkı hafta önce gıttı dıye sevındıgım kıst yenıden geldı

kızlar yaa bugün çok karnım ağrıyor zaten günüm heralde hastalanacağım senağlama 2.kez yumurta takibi yaptırmıştım 3 tane kocaman yumoş vardı hem benim hem eşimin testleri çok güzeldi ama neden gelmiyor bu velet annesini üzüyor

teşekkür ederim canım :1hug:
evet benim yumurtam hemen adet bitiminden sonraki 3.gün falan çatlıyor. gelen akıntıdan anlıyorum. o gün baya kasık sancım oluyor hatta. o günden sonra yaklaşık bir 10 gün falan agrımadı kasıklarım ve batma da olmadı. ama adetime son 10 gün kala kasıklarımda batma başladı bir de göğüslerim ağrımaya başladı. ay dedim bu ay da olmadı. kasık ağrımı da spora bagladım takmadım hiç. sonra tam adet günümde dışarda dolanırken karnım böbreklerim heryerim müthiş agrımaya başladı ki adetim böyle başlar benim, süründürür. hatta bir ıslaklık hissettim. hasta oldum dedim hemen eve geldim ne gelen var ne giden :1rolleyes: o gün bugündür akıntım devam ediyor canım. ben kafama takmicam dediğim ay hamile kaldım, lütfen ama lütfen kızlar takmayın kafanıza başka uğraş bulun

bijoux cnm senın ıkı kasıgın bırdenmı agrıyodu yoksa yalnızca bıtanesımı

canım bazen sol bazen sağ belli olmuyordu :1rolleyes: dediğim gibi spor yüzünden heralde dedim takmadım

ama o kasık ağrıları hala geçmedi hala agrıyor :bbo:

tüh canım ya hani bi arkadaşın vardı bebğinin cinsiyetini öğrenmek için dr a gittiğin onla bi daha gitsen keşke,canım sen onunla dr gittiğinde ultraona girmişmiydin.?? eğer girdiysen dr mutlaka görür söylerdi, benim kasık ağrımda kist gibimiydi bilemiyorum kist olunca ben içimde bi yumru hissediyodum açıkcası yürürken yatarken bi yumru oluyodu ama yumoşun ağrısı sanırım kist gibi ama bi yumru yoktu sen elle kendini kasıklarını dokunarak bi kontrol canım, böyle hafif bastırınca ağrı varsa ve batma varsa kist oluyo, o kadar çok gittimki dr benim kuzenler radyolog ikisde, onlar hep öyle kontrol etmemi söylerlerdi. haberdar et kendinden merak ettim sni şimdi inşallah kist yoktur canım yaaa hemen oluşmaz sanmıyorum güzelim yaa.:1no2:

evım merkeze cok uzak dagın bası tek basıma cıkamıyorum ah merkezde olsam dururmuydum dün bakmadı doktor önemsemedı adeten sonra gecmezse gel dedı burda adam gıbı doktor yokkı hiç yataktan kalkamıyorum bılgısayırı kucagıma aldım kahvaltı bıle yapmadım hala okadrkı agrıyo agıldıkce kımıldadıkca yumru hıssetmıyorum ama emınım kısttır aynı seylerı daha önce yasamıstım çünkü esmde yoksenağlamadelı olcam vallah.eger kıst olusmussa yıne bende catlatma ıgnesı baslıcam heray bu agrıyı cekmek ıstemıyorumsenağlama:1no2:

Tatlım ya sıkma canını, bekle biraz daha.. sıcak tut kendini, neden yemek yemiyorsun sağlığına dikkat etmelisin kızdırma beniklava: doğru bişeyler yemeye, parol iç, hamile bile olsan drlar çok şiddetli durumlarda parol veriyor.. bana dr çok sancın olursa iç demişti kist sancımda... bir daha ki dr gidişinde de al karşına konuş, eşinde senle olsun böyle umursamazlıklara sinir oluyorum ya ben, senin için önemli olduğunu dile getir, sadece 1 kadın doğumcumu var urfada anlamadım ben bu işi yaaa msn adresin varsa özelden bana yaz tatlım.. oradan da arada konuşuruz...

uklacıgım catlatma ıgnesı nekadra patladı sana

Canım biliyorsun kist nedeni ile regl olamamıştım regl için ben duphaston aldım o 15 ytl idi sanırım, adetin 2. günü femera isimli bir ilaç verdi(klomen gibi) o 70 YTL idi, beş gün kullandım 12. gün kontrol sonrası iğneyi dr um verdi 76 YTL idi. ama ben özele gidiyorum bu ilaçları drumun oradan kendisi veriyor. dışarıda baktım Femera isimli ilaç aslında göğüs kanseri ilacı imiş ama yumurtlama ya yardımcıda oluyormuş piyasada fiyatı tam hatırlamıyorum ama ya 126 yada 216 şimdi tam hatırlamadım galiba 126 idi, iğnelerin piyasa fiyatını bilmiyorum ovitrel di benim iğne içinde bir adet vardı. göbekten kendin yapıyorsun.. belki drun sana başka ilaçlar önerebilir. ssk ödüyormu yada devlet ödüyormu bilmiyorum?? bildiğim kadar ile ssk yardımcı üreme teknikleri ile ilgili şeyleri eskiden ödemiyordu.. şimdi kanunlar değiştiği için değişmiş olabilir..bi araştır istersen buradan bazı arkadaşlar heyet raporu felan diye bişeylerden konuşuyorlar ama o bunla ilgilimi yoksa tüp bebek olduğu zaman mı oluyo onu bilemiyorum tatlım..

canım özelden msj attım sana umarım ulasır tekrar sağol ilgin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…