Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

Canm benim bat 20 kasım bu hafta yumutlama dönemim inşallah tutar yaa

Canm benim bat 20 kasım bende ekle bu hafta yumurtlama haftam inşallah tutarda güzel haberi alırım

Ah canım biz de 6-7 aydır deniyoruz. Bu ay eşimle aramız limoni olduğundan ovulasyon günlerini es geçtik yani benim de gitti umutlar.
Sanki sadece biz istiyoruz çok kızıyorum bizde de benzer durum oluyor bazen. Bugünlerde bizim için önemli ama benim kadar önemsemiyor sanırım. Bir tek benim olmıycak ya bu çocuk olmayınca o da üzülcek ben de akışına bıraktım bi ay da onun keyfini bekleriz

Canim cok tesekkur ederim valla ayri bir stresmis ya ilk kez bekliyoruz ve 7 aylik evliyim burda cogu arkadasda okuyorumda masallah adetten 1 gun once bile pozitif sonuc alan varofff cok zor bekleyismis

Arkadaslar karnimin altında yumruk gibi tenis topu gibi bir his var yürürken daha fazla oluyor acaba bilen varmi ne olabilir mesane sistimi diyorum bilemiyorum kimseden böyle bir hamilelik belirtisi duymadim

C caninfistigi Beni de yazar mısın 23 Kasım için? Benim reglim uzun sürüyor 9 gün. Dün son günüydü abdest alıp ilk defa denedik ama yumurtlama olacağını sanmıyorum regl bitimi hemen. Eşim nöbet usulü çalışıyor denk gelirse bir daha deneriz. Hayırlısı Allah'tan.

Günaydın bayanlar Nasılsıniz? Kafama takılan bsi oldu pazartesi değerim 39 çıktı cuma tekrar gidicem. Bunu öğrendiğimde bat à 3 gun vardı. Ne zaman doktora gitsem diye düşünüyorum hem kalp atışı hem keseyi aynı anda görmek için? Yani değer aralığı kaç olmalı? Haftayı tam hesaplayamiyorum çünkü bat dan daha erken öğrendim

canım 2 günde değerinin 2 kat artması lazım kalp atısını görmek için de yaklasık 8. haftada olman lazım . ben keseyi 3000 kusurdu değerim.

buarada tebrikler yazmayı unutmusum :) tebrikler sağlıkla al kucağına :) aha canım asıl bundan sonra başlıyor hesap kitaplar :))
Çok teşekkür ederim. Bu benim 2. Hamileligin ama ilkinin üstünden 6 sene geçince bişey kalmıyor insanın aklında. Allahım isteyen kimsenin kucağını boş birakmasin

günaydın canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al eğer imkanın varsa bugün aynı yerde aynı saatlerde birdaha kan testi yaptır değerin 2 ye katlanması lazım 3000 lerde kese görünür ondan 10gün sonrada kalp atışı duyulur canım

kızlar nasılsınız kist için doğum kontrol hapı kullandım geçen ay ben dün doktora gittim kist 4cmdi 2cmden daha küçük olmuş ilacı bırakabiliriz dedi 3ay önce kürtaj olmuştum korunma süremde doldu caninfistigi tatlım bat 30kasım

yesilbalon hayırlı olsun sağlıkla dogsun allah analı babalı buyutsun inşallah,

hapsuu sanada hayırlı olsun canım saglıkla dogsun allah analı babalı buyutsun inşallah

sabah sabah guzel haberler almamı sagladınız vallahi , benım ıkıncı bebegım olacak rabbım verırse inşallah
darısı tum olmayanlara ve içlerinde banada yenıden nasip olsun inşallahhh

canım hamile değilim suan ilk hamileliğimde yaşadığımı yazdım ama teşekkürler inşallah bu ay ıkıncıye hamile kalırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…