- 5 Ekim 2016
- 183
- 105
- 18
- 33
- Konu Sahibi caninfistigi
-
Canm benim bat 20 kasım bende ekle bu hafta yumurtlama haftam inşallah tutarda güzel haberi alırımKızlar beni alıntılarsanız ya da C caninfistigi derseniz araya kaynamadan hepinizi eklerim. Şimdi kolay oluyor daha 2 sayfa ama 5-6 sayfa olunca arada kaybolmasın batlar:)
Kızlar benim kasımdan umudum kalmadı bazı sebeplerden dolayı. Ama elimden geldiğince konuyu güncel tutup herkesi eklemeye çalışıyorum. Arada kaçırdıklarım olursa beni tekrar dürterse çok sevinirim. Çok özür dilerim eğer ilk seferde ekleyemediysem. Kaçırmamaya çalışıyorum ama arada kaçabiliyor.
Kaldı mı umutlar Kasıma. Kasımın sonunda yapacağımız bir seyehatten ötürü bu ay denesek mi denemesek mi derken gene de başlık açmaya karar verdim. Haydi batlarınızı söyleyin de ekleyeyim :)
yesilbalon ..................22 Ekim
@kuzum87.....................25 Ekim
@nazarnur.....................1 Kasım
hapsuu .......................1 Kasım
@Siyahsever_devrimci_.........1 Kasım
yenigelinim ..................2 Kasım
@Gamzeli0603..................3 Kasım
@Hijyenik.....................4 Kasım
@fatmaelifnur.................4 Kasım
@hasgulfidan..................4 Kasım
@MY HUSBAND...................4 Kasım
@sseevvggii...................4 Kasım
@Diamond_Sparkle..............4 Kasım
@eelliifFB....................4 Kasım
@aysegulll_hakan37............6 Kasım
@darkgirl1906.................6 Kasım
@psikokalp ...................7 Kasım
@melekistiyorum...............7 Kasım
@isaretkiz....................7 Kasım
@Krizantem cicegi.............7 Kasım
@zyekici......................7 Kasım
@Lknrokan35...................8 Kasım
@Mavisareg....................8 Kasım
@deepandfury..................8 Kasım
@Hakanbetul...................9 Kasım
@TamBirAzize..................9 Kasım
F flower world ..................11 Kasım
@Sassy001....................11 Kasım
C caninfistigi ................12 Kasım
@Dry75tgl....................12 Kasım
@Semaa166....................12 Kasım
@hopealways..................12 Kasım
@uydurukpirenses.............12 Kasım
@eslemsin....................12 Kasım
@zifan ......................14 Kasım
@Kozlenmis patates...........14 Kasım
@GorTuu......................15 Kasım
@Gamzemdwf...................15 Kasım
@Yusra91.....................16 Kasım
@berraksudakibalik...........16 Kasım
baldan_madam .................18 Kasım
@aysesahra...................19 Kasım
@_Biyolog_D..................19 Kasım
@purki90.....................19 Kasım
@Aliye40.....................21 Kasım
@tugsem_10...................21 Kasım
@nevergiveup33...............22 Kasım
@Nurumcan94..................27 Kasım
@BaharKenan35................28 Kasım
Sanki sadece biz istiyoruz çok kızıyorum bizde de benzer durum oluyor bazen. Bugünlerde bizim için önemli ama benim kadar önemsemiyor sanırım. Bir tek benim olmıycak ya bu çocuk olmayınca o da üzülcek ben de akışına bıraktım bi ay da onun keyfini beklerizAh canım biz de 6-7 aydır deniyoruz. Bu ay eşimle aramız limoni olduğundan ovulasyon günlerini es geçtik yani benim de gitti umutlar.
Kizlarr merhabalar insalllah hepimiz kasimda musmutlu hamisler oluruz benmde 6 sinda olmam lazim onceden test yapsam belli olir mu ki acaba deneyen var mi
canım 2 günde değerinin 2 kat artması lazım kalp atısını görmek için de yaklasık 8. haftada olman lazım . ben keseyi 3000 kusurdu değerim.Günaydın bayanlar Nasılsıniz? Kafama takılan bsi oldu pazartesi değerim 39 çıktı cuma tekrar gidicem. Bunu öğrendiğimde bat à 3 gun vardı. Ne zaman doktora gitsem diye düşünüyorum hem kalp atışı hem keseyi aynı anda görmek için? Yani değer aralığı kaç olmalı? Haftayı tam hesaplayamiyorum çünkü bat dan daha erken öğrendim
buarada tebrikler yazmayı unutmusum :) tebrikler sağlıkla al kucağına :) aha canım asıl bundan sonra başlıyor hesap kitaplar :))Yine hesap kitap isleri yani
Çok teşekkür ederim. Bu benim 2. Hamileligin ama ilkinin üstünden 6 sene geçince bişey kalmıyor insanın aklında. Allahım isteyen kimsenin kucağını boş birakmasinbuarada tebrikler yazmayı unutmusum :) tebrikler sağlıkla al kucağına :) aha canım asıl bundan sonra başlıyor hesap kitaplar :))
günaydın canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al eğer imkanın varsa bugün aynı yerde aynı saatlerde birdaha kan testi yaptır değerin 2 ye katlanması lazım 3000 lerde kese görünür ondan 10gün sonrada kalp atışı duyulur canımGünaydın bayanlar Nasılsıniz? Kafama takılan bsi oldu pazartesi değerim 39 çıktı cuma tekrar gidicem. Bunu öğrendiğimde bat à 3 gun vardı. Ne zaman doktora gitsem diye düşünüyorum hem kalp atışı hem keseyi aynı anda görmek için? Yani değer aralığı kaç olmalı? Haftayı tam hesaplayamiyorum çünkü bat dan daha erken öğrendim
günaydın :)herkese günaydııınn :)
canım hamile değilim suan ilk hamileliğimde yaşadığımı yazdım ama teşekkürler inşallah bu ay ıkıncıye hamile kalırım :)yesilbalon hayırlı olsun sağlıkla dogsun allah analı babalı buyutsun inşallah,
hapsuu sanada hayırlı olsun canım saglıkla dogsun allah analı babalı buyutsun inşallah
sabah sabah guzel haberler almamı sagladınız vallahi , benım ıkıncı bebegım olacak rabbım verırse inşallah
darısı tum olmayanlara ve içlerinde banada yenıden nasip olsun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?