Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

Günaydın kızlar dün bel, sırt ve kasık agrısıyla doktora gittim. hamilemisin diye kan testi aldı ama daha 28-29 ekimde yumurtladım diye söyledim doktora .bi dinlemiyorlar insanı . bugün sonuclar cıktı tutmuş gebelik yok diyo bana sorsa bende daha yok derdim anlatmak istedim bi değişikler ya

Bekledim de gelmedin hiç mi beni sevmediiin. Ay çok merak ediyorum kızlar. Hiç bir belirtim de yok. Bu yüzden pek ümitli de değilim ama. Merak etmekten alıkoyamıyorum kendimi. Gel 7 kasım geeel

günaydın nasılsın ?
İyi canım koşturuyorum iş güç. dün kan vermiştim gebelikten önce yaptırsan iyi olur demişti doktorum sonuçları normal çıkmış. çok şükür inşallah bu ay bebişimiz gelir. karamsarlığa kapılıyorum bazen
sen nasılsın?

canım hamile değilim suan ilk hamileliğimde yaşadığımı yazdım ama teşekkürler inşallah bu ay ıkıncıye hamile kalırım :)
çok teşekkür ederim F flower world senden de güzel haberler beklyoruz..
hapsuu senden de iyi haberler bekliyorum. sevgilerr

Eşim dışarıda şimdi bi test daha mı alsa acep ne yapıyım ben heveslendirmekte istemiyorum şimdi adamı. 4 aydır uğraşıyoruz bi kimyasal yaşamıştım haziranda. Eşimde de hafif düzey varikosel vardı. Ay ben ne yapayım nerelere gideyim şimdi ölücem heyecandan kızlaaar

Heveslendirmeden test almasını iste canım. Belli etme bir şey.

Bir test daha yap bence aklında kalıcak yoksa silikte olsa çizgi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…