- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.046
- 1.123
- Konu Sahibi caninfistigi
-
günaydın nasılsın ?günaydın :)
İyi canım koşturuyorum iş güç. dün kan vermiştim gebelikten önce yaptırsan iyi olur demişti doktorum sonuçları normal çıkmış. çok şükür inşallah bu ay bebişimiz gelir. karamsarlığa kapılıyorum bazengünaydın nasılsın ?
bence doktora gitmelisin hem bize de haber verArkadaslar karnimin altında yumruk gibi tenis topu gibi bir his var yürürken daha fazla oluyor acaba bilen varmi ne olabilir mesane sistimi diyorum bilemiyorum kimseden böyle bir hamilelik belirtisi duymadim
canım hamile değilim suan ilk hamileliğimde yaşadığımı yazdım ama teşekkürler inşallah bu ay ıkıncıye hamile kalırım :)
çok teşekkür ederim F flower world senden de güzel haberler beklyoruz..yesilbalon hayırlı olsun sağlıkla dogsun allah analı babalı buyutsun inşallah,
hapsuu sanada hayırlı olsun canım saglıkla dogsun allah analı babalı buyutsun inşallah
sabah sabah guzel haberler almamı sagladınız vallahi , benım ıkıncı bebegım olacak rabbım verırse inşallah
darısı tum olmayanlara ve içlerinde banada yenıden nasip olsun inşallahhh
Gittim canım kramp dedi kan tahlili yaptı yarın sonuç alicam adet kanamam başladıbence doktora gitmelisin hem bize de haber ver
çok teşekkür ederim F flower world senden de güzel haberler beklyoruz..
hapsuu senden de iyi haberler bekliyorum. sevgilerr
Ya kızlar ben mi halüsinasyon görüyorum yoksa çook silik bi çizgi mi var bi bakar mısınız lütfen
Ya kızlar ben mi halüsinasyon görüyorum yoksa çook silik bi çizgi mi var bi bakar mısınız lütfen
Ay heveslenemiyorum şimdi ne yapsam bilemedim bi test daha mı yapsam
Yaa daha beş gün var adetime de en son ilişki olalı 8 gün felan oldu ama ay ölücem heyecandan
Eşim dışarıda şimdi bi test daha mı alsa acep ne yapıyım ben heveslendirmekte istemiyorum şimdi adamı. 4 aydır uğraşıyoruz bi kimyasal yaşamıştım haziranda. Eşimde de hafif düzey varikosel vardı. Ay ben ne yapayım nerelere gideyim şimdi ölücem heyecandan kızlaaar
Bir test daha yap bence aklında kalıcak yoksa silikte olsa çizgi varEşim dışarıda şimdi bi test daha mı alsa acep ne yapıyım ben heveslendirmekte istemiyorum şimdi adamı. 4 aydır uğraşıyoruz bi kimyasal yaşamıştım haziranda. Eşimde de hafif düzey varikosel vardı. Ay ben ne yapayım nerelere gideyim şimdi ölücem heyecandan kızlaaar
Aradım söyledim alıcak bakalım. Sekiz günden önceki günlerde de birleşme olmuştu iki defa. Ama bilemiyorum işte.Bir test daha yap bence aklında kalıcak yoksa silikte olsa çizgi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?