- Konu Sahibi caninfistigi
-
Gogus uclarim sizliyo belim agriyo ve akintim hic yok bi de ayaklarım usuyo. bunlar bendeki tipik adet belirtileri. Sabah da idrar testi yaptim negatif. bugun yarin gelir o kkırmızılar@psikokalp ...................7 Kasım
@isaretkiz....................7 Kasım
@Krizantem cicegi.............7 Kasım
@zyekici......................7 Kasım
Runkli ...................8 Kasım
M Mavisareg ....................8 Kasım
deepandfury ..................8 Kasım
Vellanyum ......................8 Kasım
@Hakanbetul...................9 Kasım
TamBirAzize ..................9 Kasım
@etoezgi......................9 Kasım
Var mı ses seda?
Kızlar bebiş haberi kaçırırsam beni dürtün olur mu? Güncel tutayım listeyi.
Bugun mu oldun canım? muhtemelen arkandan ben de gelcemHasta oldum benn
İnsAllah sen olmassin hamilesindir eved bugun oldumBugun mu oldun canım? muhtemelen arkandan ben de gelcem
İnşallah ama test yaptım negatif kasım ayı umudum tükeniyor benim deİnsAllah sen olmassin hamilesindir eved bugun oldum
@psikokalp ...................7 Kasım
Var mı ses seda?
F flower world
S Sassy001
Neysesakinim
C caninfistigi
Dry75tgl
@Semaa166
H hopealways
uydurukpirenses
eslemsin KIZLAR NE DURUMDASINIZ test yapan var mı aranızda belirti hisseden
Canım ben kırmızı görücem. Kasıma konu açtım ama malsef eşimle ufak bir tatsızlık sonucu ovulasyonu es geçtik.
hayırlısı olsun bizde o dönemde tatsızdık :) es geçmemek için canım sen cok haklısın deyip onu es geçtim :) :) inşallah umutluyum geçen hafta kan testi yapıldı negatif ama çok erkenken kanda cıkmaması normal değil mi
Sanırım benimde bu ay tutmadı adet sancılarım başladı inceden pek sanmıyorum yaniF flower world
S Sassy001
Neysesakinim
C caninfistigi
Dry75tgl
@Semaa166
H hopealways
uydurukpirenses
F flower world
S Sassy001
Neysesakinim
C caninfistigi
Dry75tgl
@Semaa166
H hopealways
uydurukpirenses
Kirmizilar gelmeden umidini kesme :)İnşallah ama test yaptım negatif kasım ayı umudum tükeniyor benim de
ben beklemedeyim daha 2 gün sonra Bat bakalım hayırlısı olsun@psikokalp ...................7 Kasım
Var mı ses seda?
Tatlim ben de adet oldum umudumuz aralık ayı oldu artık. Kasım defteri kapandı :)Kirmizilar gelmeden umidini kesme :)
Allah kızına uzun ömür versin. hiç olmayanlar da var. gerçi bunların hep farkındasın yazdıklarından anladığım bu. çok yorucu süreçler geçiriyoruz hepimiz ama umutsuz olma.. sadece bunu demek istedimerken gebelık testi aldım yapmaya fırsat bile kalmadı sabah gelen pembe leke tokat gibi çarptı suratıma ,
yarın yada çarşamba gunu için antep nova dan randevu aldım artık tüp bebek yapılacak
o da olmazsa bu sayfa kapanmış olacak , benım 1 kızım var çok şükür kızlar darısı sıze olsun rabbim kimsenın kucagını boş koymasın ,
evladım olmasına ragmen çok ağır geldi bu 1 yıldır yaşadıklarım , rabbim beni affetsin bu lanet kv yuzunden dogurmam diye feryat ettiğim hergun için beni affetsin ,
umarım siz hiç beklemeden bebek sahibi olursunuz ,
saglıkla kalın.
bencede canım çok şükür ki bir evladın var. ama yine de umutsuzluğa kapılma. Allahım en umutsuz zamanlarda bir kapı açar. umutsuz olmaerken gebelık testi aldım yapmaya fırsat bile kalmadı sabah gelen pembe leke tokat gibi çarptı suratıma ,
yarın yada çarşamba gunu için antep nova dan randevu aldım artık tüp bebek yapılacak
o da olmazsa bu sayfa kapanmış olacak , benım 1 kızım var çok şükür kızlar darısı sıze olsun rabbim kimsenın kucagını boş koymasın ,
evladım olmasına ragmen çok ağır geldi bu 1 yıldır yaşadıklarım , rabbim beni affetsin bu lanet kv yuzunden dogurmam diye feryat ettiğim hergun için beni affetsin ,
umarım siz hiç beklemeden bebek sahibi olursunuz ,
saglıkla kalın.
Yani uzun zamandir böyle. Herhangi bir gebelik durumum olmadı. O derece bir agri degil dokununca sertlik ve sislik hani ilk yumurtlama dönemimde nasilsa adete kadar oyle gidiyor o sebepten anlayamiyorum bazi belirtileri.
Ayy insallah cnm yaa..allahim herkese nasip etsin insallah..HAmile arkadaşları tebrik ederim inş hepimiz sorunsuz bi hamilelik geçiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?