Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

Gogus uclarim sizliyo belim agriyo ve akintim hic yok bi de ayaklarım usuyo. bunlar bendeki tipik adet belirtileri. Sabah da idrar testi yaptim negatif. bugun yarin gelir o kkırmızılar

Valla henüz ses seda yok ama eli kulağında gibi

Canım ben kırmızı görücem. Kasıma konu açtım ama malsef eşimle ufak bir tatsızlık sonucu ovulasyonu es geçtik.

hayırlısı olsun bizde o dönemde tatsızdık :) es geçmemek için canım sen cok haklısın deyip onu es geçtim :) :) inşallah umutluyum geçen hafta kan testi yapıldı negatif ama çok erkenken kanda cıkmaması normal değil mi

:) Evet sanırım o kadar erken çıkmıyor. Erken gebelik testleri var onlardan kullanacak mısınız? 10unda falan onlar da düzgün sonuç veriyor.

erken gebelık testi aldım yapmaya fırsat bile kalmadı sabah gelen pembe leke tokat gibi çarptı suratıma ,
yarın yada çarşamba gunu için antep nova dan randevu aldım artık tüp bebek yapılacak

o da olmazsa bu sayfa kapanmış olacak , benım 1 kızım var çok şükür kızlar darısı sıze olsun rabbim kimsenın kucagını boş koymasın ,
evladım olmasına ragmen çok ağır geldi bu 1 yıldır yaşadıklarım , rabbim beni affetsin bu lanet kv yuzunden dogurmam diye feryat ettiğim hergun için beni affetsin ,

umarım siz hiç beklemeden bebek sahibi olursunuz ,

saglıkla kalın.

ben beklemedeyim daha 2 gün sonra Bat bakalım hayırlısı olsun

Allah kızına uzun ömür versin. hiç olmayanlar da var. gerçi bunların hep farkındasın yazdıklarından anladığım bu. çok yorucu süreçler geçiriyoruz hepimiz ama umutsuz olma.. sadece bunu demek istedim

bencede canım çok şükür ki bir evladın var. ama yine de umutsuzluğa kapılma. Allahım en umutsuz zamanlarda bir kapı açar. umutsuz olma

Yani uzun zamandir böyle. Herhangi bir gebelik durumum olmadı. O derece bir agri degil dokununca sertlik ve sislik hani ilk yumurtlama dönemimde nasilsa adete kadar oyle gidiyor o sebepten anlayamiyorum bazi belirtileri.

Bende prolaktin yukselmisti.. dokunamiyordum goguslerime o kadar aciyordu o yuzden o jormon engellemis bi sure hamis olmami onu dusurduk ve oldu sonunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…