- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi caninfistigi
-
Olsun napalim hayirli zamnda gelsin bebislerimiz :)Tatlim ben de adet oldum umudumuz aralık ayı oldu artık. Kasım defteri kapandı :)
Sağlıkla olsun da gebelik bebisler en önemlisi bu. ama cok da beklemeyelim yani :) kimyasaldan sonra hamile kalma orani genelde fazla arastirdim kadariyla ama bu da bende tutmadı bunu da görmüş oldum :)Olsun napalim hayirli zamnda gelsin bebislerimiz :)
Bende prolaktin yukselmisti.. dokunamiyordum goguslerime o kadar aciyordu o yuzden o jormon engellemis bi sure hamis olmami onu dusurduk ve oldu sonunda..
çok erken hamile olsan da çıkmaz boşuna yapıp moralini bozma ben o hataya düşmüştüm canımKizlar adetine 9 gun kala erken gebelik testi sonuc veren varmi cok muerken
hamilelik hormonu iki günde bir iki katına çıkıyor bence yrn yaptırabilirsin canımKizlar benm adetim 2 kasimdi hâla adet olmadm 2 kasmda kan testi yaptrmstim 1.20 cikmisti.. sizce kan testimi ne zaman tekrarlamaliyım ?
Yine cıkmassa die korkuyormhamilelik hormonu iki günde bir iki katına çıkıyor bence yrn yaptırabilirsin canım
çıkmasın ne olacak hangimizin hemencik oluverdi aylarca uğraştık bekledik. Kafana takarsan hiç olmaz. Korkma boşverrYine cıkmassa die korkuyorm
Senin kac gun kala cikmisti canimçok erken hamile olsan da çıkmaz boşuna yapıp moralini bozma ben o hataya düşmüştüm canım
idrar testi yapmadın mı pekiKizlar benm adetim 2 kasimdi hâla adet olmadm 2 kasmda kan testi yaptrmstim 1.20 cikmisti.. sizce kan testimi ne zaman tekrarlamaliyım ?
Hiç bir şey hissetmiyorum test yapmadım haftaya pazartesine kadar sessizce bekleyeceğim gecen ay 10gün önceden test yaptım tutmadı@blondgunes
@Sassy001
Neysesakinim
C caninfistigi
@Dry75tgl
@Semaa166
@hopealways
uydurukpirenses
@eslemsin KIZLAR NE DURUMDASINIZ test yapan var mı aranızda belirti hisseden
İkinci çift çizgi sanki epey olmuş gecikme tekrar la kan testini belki geç döllenme dirCanm idrar testini 2 kasmda adet günumde yapmistim 2 farkli marka test pozitif sanip kan vermistim kandada cikmadi adet de olmadm hala
Benim kırmızılar geldi.umutlar aralığa kaldı canım@psikokalp ...................7 Kasım
@isaretkiz....................7 Kasım
@Krizantem cicegi.............7 Kasım
zyekici ......................7 Kasım
Runkli ...................8 Kasım
M Mavisareg ....................8 Kasım
@deepandfury..................8 Kasım
@Poncito......................8 Kasım
@Hakanbetul...................9 Kasım
@TamBirAzize..................9 Kasım
@etoezgi......................9 Kasım
Var mı ses seda?
Kızlar bebiş haberi kaçırırsam beni dürtün olur mu? Güncel tutayım listeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?