Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

Olsun napalim hayirli zamnda gelsin bebislerimiz :)
Sağlıkla olsun da gebelik bebisler en önemlisi bu. ama cok da beklemeyelim yani :) kimyasaldan sonra hamile kalma orani genelde fazla arastirdim kadariyla ama bu da bende tutmadı bunu da görmüş oldum :)

Bende prolaktin yukselmisti.. dokunamiyordum goguslerime o kadar aciyordu o yuzden o jormon engellemis bi sure hamis olmami onu dusurduk ve oldu sonunda..

Hormon testi yaptırdığımda prolaktin hormonum normal seviyede çıkmıştı canim sağol bakalim bu ay ne olacak

Kizlar benm adetim 2 kasimdi hâla adet olmadm 2 kasmda kan testi yaptrmstim 1.20 cikmisti.. sizce kan testimi ne zaman tekrarlamaliyım ?

ben bata iki veya üç gün kala tansiyon düşüklüğü baş dönmesi baygınlık hali yaşadım öyle kan testi yaptırdım biraz yüksek çıktı ama belli olmaz bir hafta sonra tekrarlayalım dedi doktor. çok şükür hamile olduğumu öğrendim darısı inşallahhh sizin başınıza olsun bebeğinizin kalp atışlarını duymak nasip olsun

Canm idrar testini 2 kasmda adet günumde yapmistim 2 farkli marka test pozitif sanip kan vermistim kandada cikmadi adet de olmadm hala

Eklentiler

• 20161103_163643-2.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 49
  • 20161104_095834-1.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 55
Benim kırmızılar geldi.umutlar aralığa kaldı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…