Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

İnşallah önümüzdeki cuma dinlemeye gitcez kalp atışlarını Allah izin verirse

Ya kizlar bisey sorucam üstüne regl görmek nasıl oluyor nasıl anlaşılıyor mesela şuan ben belki hamileyimdir

İyi dileklerini için öncelikle çok tesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah guldurdunuz beni odun olabilme ihtimalini düşünmemiştim evet olabilir tabikide oda bir ihtimal

Allah sizede bebisinizede sağlık sıhhat versin inşallah sizde sağlıkla sihhatle bebeğinizi kucaklarsiniz

Çok tesekkur ederim çok güzel moraller verdiniz peki şimdi belimin agrimasi normal mi kızlar
evet canım ara ara adet olacakmıs gıbı agrıların olması normal bir surede olacak rahım genıslıyor cunku. bunun dısında dayanılmaz agrıların olursa mutlaka dr ara.

üstüne görme olayı bazı durumlarda olabılıyor ama kana normalden daha az vede kısa suruyor dıye bılıyorum
Evet cnm öyleymiş kahve ve pembe renklerde 1ile 3gün arasında az miktarda gelen kanamaymış öğrendim bnmki öyle değil herzamanki gibi geliyor şuan hamile değilim kendime itiraf ettim sonunda

Allah kucağınıza almayı da nasip etsin. Bir bebeğimiz daha oldu. Holley.
Aminnnn çok teşekkür ederim. daha doktora gitmedim hafta ya gidicem 8. haftayı bekliyorum karindan görünsün diye garanti olsun . bir haftadır bulantılarım kusmalarim da başladı. kızımda çok rahat bir hamilelik geçirmiştim. bu biraz zorlicak galiba..

Yok canım yaşın 30un üstü ise 6 ay olmamasına, altındaysa da 1 yıl olmamasına normal gözü ile bakıyorlar.
ben yarın doktora gideyim diyorum.
çünkü kürtajdan sonra hiç gitmedim 2 aydırda korunmuyorum ama tutmuyor diğerinde hemen tutmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…