Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

Iyi akşamlar canlarim
Dayanamadım siteye yeni üye oldum.bende sizinle paylasmak istedim durumumu.adetime 1 gün var.sigara içerken tiksiniyorum.sol kasigimda aşırı batma var karnim sis goguslerim damarlandi idrarimin rengi tuhaf sarı yeşil gibi değişik.meme uclari dik ve çok ağrıyor.sık idrara cikiyorum istahim bazen çok bazen az . usume ara ara oluyo bazen ter basiyo kızlar.hamilemiyim . adetimden 2 3 gun önce kahverengi akıntı gelirdi bu ay gelmedi...kafam cok karışık kızlar??

ben bunu yeni gördüm. Sigarayı bırakamıyor musunuz?

Dry75tgl ....................12 Kasım
@Semaa166....................12 Kasım
H hopealways ..................12 Kasım
eslemsin ....................12 Kasım
Minnosnur33 .................12 Kasım
zifan ......................14 Kasım
Kozlenmis patates ...........14 Kasım
Duble Turk Kahvesi ...........14 Kasım
Alsef .......................14 Kasım
Mor_cicek ......................15 Kasım
Gamzemdwf ...................15 Kasım
N nenzom ......................15 Kasım

Kızlar ne alemdesiniz?

Ben erken regl oldum. Bugün 2.günü

Canım biz de mayıstan beri falan deniyoruz. 33 yaşındayız ikimiz de. Haziranda bir kimyasal gebelik oldu.
Stresten sanırım olmuyor. Hemen de olacak sanmıştım. KKda baya okudum ettim. O kadar olmayan da gördüm ama insan kendisininki hemen olacak sanıyor. Herkese de sakin olun, bu işin düşmanı stres, görev gibi sevişmeyin falan diyen ben hepsinin tam zıttını yapıyorum.

Bi belirtim yok tatlım malesef. laboquick erken gebelik testi yaptım dün negatif çıktı. sanırım bu ay da kırmızı kartı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…