- 29 Eylül 2016
- 122
- 40
- 13
- Konu Sahibi caninfistigi
-
Benimde batim geciyor canim test yaptm negatif cikti anlamiyorm bu bat duzenliyken korunmasiz iliskiye gecince batim duzensizlestiDry75tgl ....................12 Kasım
@Semaa166....................12 Kasım
H hopealways ..................12 Kasım
eslemsin ....................12 Kasım
@Minnosnur33.................12 Kasım
@zifan ......................14 Kasım
@Kozlenmis patates...........14 Kasım
@depresifpollyanna...........14 Kasım
Alsef .......................14 Kasım
@GorTuu......................15 Kasım
Gamzemdwf ...................15 Kasım
@nenzom......................15 Kasım
Kızlar ne alemdesiniz?
En azindan bizim gibi beklemiyosn canim test yaptm negatif ckti ama hala gelen giden yok beklemek cok zor imisBen erken regl oldum. Bugün 2.günü
Nasil canim idrar testinde mi cift cizgiyi gordunBen regl oldum bugün... o kdar 2.çizgiye ragmen ... C caninfistigi 11 aralık yeni bat
bat 9 kasım canımTabiki de. Listeye ekliyim bat kaçtı? (bat=beklenen adet tarihi)
Dry75tgl ....................12 Kasım
@nenzom[/ moral mativasyon sıfır başka bi doktora gıttım çikolata kistim için ovitrelleden 11 gün geçmişti sonra vajınal ultrasonla baktı hiperstimğlasyon olmuşsun sanırım hamilesinde dedi ben kendım ebe olduğum için ultrasona baktığımda o gördüğü şeyin kese değil kan pıhtısı olabiliceğini söyledikten sonra tabi çok umutlanma yinede ana olabilir dedi bhcg baktırdık 1.37 çıktıadetime 4 -5 gün kala geç döllenme olabilir dedi kafamı o kadar karıştırdı bide üstüne negatıf çıkınca hayak kırıklığıda yaşadık adetimi bekliyorum şimdide
Aylar gittikce ilerliyo her ay diger ay umudumuz olsun diyoruz Allah en kisa zamandaumut aralik ayi icin ins ..bu ay olmadi rabbim istiyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin..
Turkiyede yasamanin en guzel yani en azindan aklinizda bise kalmiyo burda(almanya) batin uzerinden 10 gun gecmesi gerekiyo ki kan testi yapabilelim battan 1 gun sora idrar testi yaptm negatifti hala beklemedeyim...Arkadaslar ben biraz tez canliyim. Reglime 10 gun var gittim kan tahlili yaptirdim. 1.20 cikti ama ben sevindim yine de sifir olmadigi icin belki yukselir diye :))
Evet ama ben de negatifi gordum sonuc olarak :) Yukselir mi bilinmez...Turkiyede yasamanin en guzel yani en azindan aklinizda bise kalmiyo burda(almanya) batin uzerinden 10 gun gecmesi gerekiyo ki kan testi yapabilelim battan 1 gun sora idrar testi yaptm negatifti hala beklemedeyim...
Arkadaslar ben biraz tez canliyim. Reglime 10 gun var gittim kan tahlili yaptirdim. 1.20 cikti ama ben sevindim yine de sifir olmadigi icin belki yukselir diye :))
Ben pek.kan.testi sonuclarindan anlamam daha kan veremedim ya ondan insallah yukselir ama en azindan daha batina 10 gun var belki yukselirEvet ama ben de negatifi gordum sonuc olarak :) Yukselir mi bilinmez...
Evet canim ilk deneme :)) Umutlansam mi uzulsem mi bilemedim. Bat 23 kasim. Boyle ornekler var mi cok merak ediyorum :)))Çok tatlısın. İlk deneme mi?
Ben de erken gebelik testlerinden aldım bir sürü. Dayanamıyorum çünkü. 3-4 gün önce yapıyorum.
Evet canim ilk deneme :)) Umutlansam mi uzulsem mi bilemedim. Bat 23 kasim. Boyle ornekler var mi cok merak ediyorum :)))
Kendimi hamile gibi hissediyorum canim :) Hayirlisi olsun ne bileyim.Böyle örneklerden kastın 10 gün önce test yaptırmaksa kesin var. Ben iğneden korkmasam yaptırırım
Ama 1 küsürden yükselme ihtimalini soruyorsan onu bilmiyorum. Gene de umut süper bir şey.
Dry75tgl ....................12 Kasım
@nenzom......................15 Kasım
Kızlar ne alemdesiniz?
Aslinda bi yaandan iyide oldu canm beklemiyosun insallah bu ay umudun olur benim de geciyo test yaptm negatif bosa kurek cekiyorumben regl oldum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?