Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

Benimde batim geciyor canim test yaptm negatif cikti anlamiyorm bu bat duzenliyken korunmasiz iliskiye gecince batim duzensizlesti

Arkadaslar ben biraz tez canliyim. Reglime 10 gun var gittim kan tahlili yaptirdim. 1.20 cikti ama ben sevindim yine de sifir olmadigi icin belki yukselir diye :))
Turkiyede yasamanin en guzel yani en azindan aklinizda bise kalmiyo burda(almanya) batin uzerinden 10 gun gecmesi gerekiyo ki kan testi yapabilelim battan 1 gun sora idrar testi yaptm negatifti hala beklemedeyim...

Turkiyede yasamanin en guzel yani en azindan aklinizda bise kalmiyo burda(almanya) batin uzerinden 10 gun gecmesi gerekiyo ki kan testi yapabilelim battan 1 gun sora idrar testi yaptm negatifti hala beklemedeyim...
Evet ama ben de negatifi gordum sonuc olarak :) Yukselir mi bilinmez...

Arkadaslar ben biraz tez canliyim. Reglime 10 gun var gittim kan tahlili yaptirdim. 1.20 cikti ama ben sevindim yine de sifir olmadigi icin belki yukselir diye :))

Çok tatlısın. İlk deneme mi?
Ben de erken gebelik testlerinden aldım bir sürü. Dayanamıyorum çünkü. 3-4 gün önce yapıyorum.

Çok tatlısın. İlk deneme mi?
Ben de erken gebelik testlerinden aldım bir sürü. Dayanamıyorum çünkü. 3-4 gün önce yapıyorum.
Evet canim ilk deneme :)) Umutlansam mi uzulsem mi bilemedim. Bat 23 kasim. Boyle ornekler var mi cok merak ediyorum :)))

Evet canim ilk deneme :)) Umutlansam mi uzulsem mi bilemedim. Bat 23 kasim. Boyle ornekler var mi cok merak ediyorum :)))

Böyle örneklerden kastın 10 gün önce test yaptırmaksa kesin var. Ben iğneden korkmasam yaptırırım
Ama 1 küsürden yükselme ihtimalini soruyorsan onu bilmiyorum. Gene de umut süper bir şey.

Böyle örneklerden kastın 10 gün önce test yaptırmaksa kesin var. Ben iğneden korkmasam yaptırırım
Ama 1 küsürden yükselme ihtimalini soruyorsan onu bilmiyorum. Gene de umut süper bir şey.
Kendimi hamile gibi hissediyorum canim :) Hayirlisi olsun ne bileyim.

Kızlar ben 10kasım gecesinde lekelendim sonrasında tam kan kırmızısı olmayan çok fazlada değil cok az da değil regl oldum bugün yani 13kasımda kesildi aranızda ilaçtan sonra regl olup bu şekilde kısa geçen varmı normal mi?

ben regl oldum maalesef

ben büyük ihtimal hamile değilim canlar, cuma günü kan testi yaptırdım ve 0,45 çıktı
bugün hala adet olmadım ama eli kulağında sanıyorum..
önümüzdeki maçlara bakıcaz artık napalım, hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…