- Konu Sahibi caninfistigi
-
İnşallah canim benim :)ay ınsallah güzel bir hediye gelir sana ben kızımı 29 yaşında doğurdum
Eki Görüntüle 1903013 kızlar bat 12 kasım bnide ekleyin öglen ovilasyon testi yaptım poziitf
ay bende hamilelik testi sanmıstım bir önceki yorumum ondan ama ınsallah hamılelık testın de pozitif olur :)Eki Görüntüle 1903013 kızlar bat 12 kasım bnide ekleyin öglen ovilasyon testi yaptım poziitf
ay bende hamilelik testi sanmıstım bir önceki yorumum ondan ama ınsallah hamılelık testın de pozitif olur :)
ay bende hamilelik testi sanmıstım bir önceki yorumum ondan ama ınsallah hamılelık testın de pozitif olur :)
hiç anlamıyorum testleri ama bence iki gunu de değerlendir :)hepimizin öyle olur inşallah şi,mdi bugüün mü yarınmı ilşki olacak ki acaba
allah holaylıkversin hayırlı habrrler al inşKızlarr uyku tutmadı yarın doktoruma gidicem yumurtlar ne alemde bakalım klomen bugun bıttı ilacı kullanmaya başladığımdan beri sol tarafta ağrı oluyor merak edıyorum çok kaç oldular
Amin canım inşallahallah holaylıkversin hayırlı habrrler al inş
günaydın ovulasyon testlerini nasıl kullanıyorsun ?benim de 22 Kasım ve bu ay ovulasyon testiyle 5. ay denemeleri
ben hiç kullanmadım kızıma hamıle kaldıgım ay kullanmak ıcın almıstım ama kullanmadan hamıle oldugumu öğrendım tabi uzerınden 4 sene gecti testleri verdim. adet bittiyse başla bence. kac tane var elınde. yine alırısn bıterse. bende saat kacta yapılmalı test falan bılmıyorumDün yeni elime gecti testler. Ziyan.etmemek icin hemen başlamak istemiyorum ama bi yandan da kacirirsam diye yapmak istiyorum. Regl bugun bitti. Napsam bilemedim..
Aslinda bende oyle düşünüp çok aldım. Suan elimde 30 tane varben hiç kullanmadım kızıma hamıle kaldıgım ay kullanmak ıcın almıstım ama kullanmadan hamıle oldugumu öğrendım tabi uzerınden 4 sene gecti testleri verdim. adet bittiyse başla bence. kac tane var elınde. yine alırısn bıterse. bende saat kacta yapılmalı test falan bılmıyorum
Tercihen 10dan sonra aksam.8den once yaziyor içinde. Gunde 2 kez yapcaksaniz 8 saat arayla yapin diyor.ben hiç kullanmadım kızıma hamıle kaldıgım ay kullanmak ıcın almıstım ama kullanmadan hamıle oldugumu öğrendım tabi uzerınden 4 sene gecti testleri verdim. adet bittiyse başla bence. kac tane var elınde. yine alırısn bıterse. bende saat kacta yapılmalı test falan bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?