Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

[QUOTE = "uydurukpirenses post: 48601753, member: 639 507"] [ATTACH = full] 1903013 [/ ATTACH] girls sank 12 November Add a Bnii noon ovilasyo test did poziitf [/hayırlı olsun ne güzel test pozitif cıkmış :) bat 12 bıraz erken cıkmıs ustelıkte koyu bat ın tarıhınden emınmısınız ? yoksa erken gebelık testlerınden mi

ay bende hamilelik testi sanmıstım bir önceki yorumum ondan ama ınsallah hamılelık testın de pozitif olur :)

AYY inşallah kızlar inşallah benim 35 günde bir oluyor normlde 29 ekim yumurtlama görünüyor ama bu ay havuç ve incir kürü yaptım biraz öne çekmiiş galiba :) :) :)

Kızlarr uyku tutmadı yarın doktoruma gidicem yumurtlar ne alemde bakalım klomen bugun bıttı ilacı kullanmaya başladığımdan beri sol tarafta ağrı oluyor merak edıyorum çok kaç oldular

herkese günaydın kızlar tarihleri yazıp kaçmayın :) nasılsınız bakalım

Dün yeni elime gecti testler. Ziyan.etmemek icin hemen başlamak istemiyorum ama bi yandan da kacirirsam diye yapmak istiyorum. Regl bugun bitti. Napsam bilemedim..

Dün yeni elime gecti testler. Ziyan.etmemek icin hemen başlamak istemiyorum ama bi yandan da kacirirsam diye yapmak istiyorum. Regl bugun bitti. Napsam bilemedim..
ben hiç kullanmadım kızıma hamıle kaldıgım ay kullanmak ıcın almıstım ama kullanmadan hamıle oldugumu öğrendım tabi uzerınden 4 sene gecti testleri verdim. adet bittiyse başla bence. kac tane var elınde. yine alırısn bıterse. bende saat kacta yapılmalı test falan bılmıyorum

Aslinda bende oyle düşünüp çok aldım. Suan elimde 30 tane var ama eşim sehir disinda haftaya gelecek kac ay kullanmam gerekecek bilmiyorum ama insaallah gerek kalmaz birdaha almaya..

Tercihen 10dan sonra aksam.8den once yaziyor içinde. Gunde 2 kez yapcaksaniz 8 saat arayla yapin diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…